همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اشکالِ کاره مایکرو تو اینِ که از انحصاری های قویش مثل halo guardians و gears of war 4 اصلا نه ویدیویی پخش میکنه نه اطلاعی میده!
یا مثلا quantum break که یه ویدیو از گیم پلیش رو 4.5 بار با تایم هایِ مختلف و تغییراتِ مختلف پخش کرد
به نظرم مایکرو هم احتیاج به یه مراسم مثلPlayStation Experince سونی داره!!!
اینجوری حداقل اتفاقه خاصیم نیوفته آدم یکم هایپ میشه!!!:d
البته مايكروسافت هم event هايي داره، مثل event هيلو كه چند ماه قبل برگذار شد.
در مورد gears و halo 5
gears كه هنوز آماده نشده براي نمايش و تو e3 هم حتي ممكنه فقط يك تيزر از بازي نمايش بدن ولي هيلو نمايش كامل از بخش مولتي پلير داشته، بخش داستاني هم امكان داره هم زمان با شروع شدن بتا مولتي پلير نسخه 5 يك چيزايي ازش نشون بدن و بعد تو e3 گيم پلي كامل بازي منتشر ميكنن.
تو اين يك سالي هم كه گذشته و بازي هاي انحصاري عرضه شدن، تقريبا تمام بازي ها قبل عرضشون نمايش كامل گيم پلي و event داشتن.
Sunset Overdrive: يك event يك ساعت براش برگذار شد كه شامل يك ساعت از گيم پلي بازي ميشد.
Forza Horizon: بعد از مراسم GC يك گيم پلي نيم ساعت ازش منتشر شد و چند هفته قبل از عرضه بازي هم يك نسخه دمو براش اومد.
Titanfall: نسخه الفا و بتا داشت قبل از عرضه.
Quantum Break: يك گيم پلي كامل 12 دقيقه اي اومده براش تا به امروز
Fable Legends: نسخه بتا
Halo: TMCC: كلي گيم پلي و event داشت قبل از عرضه.

آخرین ویرایش:
سلام
من كنسول رو گذاشتم اين آپديت 238 مگي رو انجام بده اما با اينكه مودم سند و رسيو رو انجام ميده بعد از مدت زيادي اين نوار نشون دهنده آپديت حتي 1% هم نميشه و روي 0 ميمونه!!! كسي ميدونه چرا اينطوري ميشه؟ سرعت نتم 256 ــه البته اينم بگم كه قبل از اومدن آپديت جديد مايكروسافت داشتم فيفا 15 رو آپديت مي كردم امكانش هست هردو باهم درحال آپديت باشن؟

سلام
من كنسول رو گذاشتم اين آپديت 238 مگي رو انجام بده اما با اينكه مودم سند و رسيو رو انجام ميده بعد از مدت زيادي اين نوار نشون دهنده آپديت حتي 1% هم نميشه و روي 0 ميمونه!!! كسي ميدونه چرا اينطوري ميشه؟ سرعت نتم 256 ــه
به نظرم مشکل از سرویس اینترنتت هست، من خودم 256 نامحدود دارم ولی همین آپدیت رو تو 20 دقیقه گرفتم :دی

دوستان یه راهنمایی دیگه میخوام :d
من خودم مایکروسافت فن هستم
الان هم تو فکره این هستم که وان بگیرم. ولی از هرکی میپرسم همه میگن پشیمون میشی
طرف خودش مثه خودم 360 باز بوده ولی الان رفته 4 گرفته
همه از سرعت نت و دانلود آپدیت و قیمت وان مینالن
حالا من چیکار کنم ؟!
با اینکه از 4 بدم میاد، مخصوصا از دسته هاش، ولی بدجور داره مخم زده میشه 4 بگیرم

حالا من چیکار کنم ؟!
نه عزیز من چرا پشیمون شی،شبکه قویتر،دسته بهتر،صدای کمتر،شیک تر،البته 4 هم مزیتهای خودش داره خصوصا انحصاری های خارق العاده اما اگه فنی شک نکن پشیمون نمیشی

نه عزیز من چرا پشیمون شی،شبکه قویتر،دسته بهتر،صدای کمتر،شیک تر،البته 4 هم مزیتهای خودش داره خصوصا انحصاری های خارق العاده اما اگه فنی شک نکن پشیمون نمیشی
حاجی دسته و شبکه لایو و اینارو خودم میدونم
ولی همه از نظر سرعت دانلود و آپدیت های زیادش مینالن
الانم که یکی از دوستام 4 داره میگه دو نفری یه بازی رو میخرن و استفاده میکنن براشون نصف در میاد
در کل اونایی که 360 داشتن همه الان 4 دارن و میگن وان اصلا مثه 360 نیست

حالا من چیکار کنم ؟!
قیمت که والا الان نسخه بدون کینکتش با ps4 فکر کنم زیادش 100 فرق داشته باشه که تو این رنج خرید صد تومن زیاد میعار نیست.سرعت دانلود اپدیت ها هم به خوده نت شما بستگی داره منکه مشکلی ندارم حالا کی به شما گفته پشیمون میشی من نمیدونم.
حالا داداش خریدی حتما sunset و horizon2 رو بگیر وحشتناک عالین این دوتا بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or