همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام خدمت همگی. میخام 1 بگیرم. اول نظرم روی ریجن 2 بود به خاطر تبدیل برق. آخه میگفتن تبدیل خوب حداقل 200 پولشه. الان که اومدم اینجا میگن با 60 70 میتونی یه چیز خوب بگیری. اگه میشه راهنمایی کنید. چه ترانسی بگیرم؟؟؟؟. ممنون میشم راهنمایی کنید

تبدیل 220 به 110 مارک نیوترانس 300 وات
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
viewer.php
[/URL][/IMG]

سلام خدمت همگی. میخام 1 بگیرم. اول نظرم روی ریجن 2 بود به خاطر تبدیل برق. آخه میگفتن تبدیل خوب حداقل 200 پولشه. الان که اومدم اینجا میگن با 60 70 میتونی یه چیز خوب بگیری. اگه میشه راهنمایی کنید. چه ترانسی بگیرم؟؟؟؟. ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه بخوای ترانس تبدیل نگیری بهترین کار خرید ریجن 2 هست,چون ریجن 1 بخری و بخوای بجایِ ترانس از پاور بریک 220 ولت استفاده کنی چیزی بجز ضرر نداره
چون صداش خیلی زیاده و اصل نیست و پولت هم الکی هدر رفته.ترانس بدیل مارکِ خوبُ بد نداره فقط هر چی میگیری 300 وات به بالا بگیر!
کسی نبود منو راهنمایی کنه
نه بابا سره آدم که کلاه نمیذارن چون ریجن 1 و ریجن 2 با هم فرق میکنن و کنسول هم نمیشه کپیخور کرد نمیتونن کاری کنن

دوستان یه سوال . از اون جایی که وضعیت فروش مایکرو تو این نصل بد تر بوده میشه بدونم وضعیت شلوغی سرور ها چطوره ؟؟؟ یعنی خیلی خلوتن یا خوبه ؟؟؟

دوستان یه سوال . از اون جایی که وضعیت فروش مایکرو تو این نصل بد تر بوده میشه بدونم وضعیت شلوغی سرور ها چطوره ؟؟؟ یعنی خیلی خلوتن یا خوبه ؟؟؟

بستگی داره چه بازی ای بخوای آنلاین بزنی بازیهای معروف که همیشه شلوغ هستن کال آف تایتان دستنی همینطور جی تی ای که تازه اومده البته اختلاف فروش دو کنسول اونقدرها هم زیاد نیست که برای آنلاین بازی کردن بخوای تفاوت بزاری بینشون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان .من تصمیم گرفتم کنسول رو بفروشم و یه 5 6 ماه دیگه یکی دیگه شاید بخرم میخاستم بدونم سیو های که رو اکانت فعلیم دارم با ساین این کردن اکانت رو کنسول دیگه میشه دوباره ازشون استفاده کرد؟؟

سلام من تازه خریدم وقتی خاموش می کنم چراغ روی اداپترش زرد نمی شه و همینطوری سفید می مونه و دستگاه هم یک صدای خیلی کمی میده که باید از برق بکشمش و بعد دوباره بزنم تا چراغ نارنجی بشه ایا این عادی؟ و اگر از برق می کشم و دوباره می زنم مشکلی پیش نمی اد.
با تشکر

سلام من تازه خریدم وقتی خاموش می کنم چراغ روی اداپترش زرد نمی شه و همینطوری سفید می مونه و دستگاه هم یک صدای خیلی کمی میده که باید از برق بکشمش و بعد دوباره بزنم تا چراغ نارنجی بشه ایا این عادی؟ و اگر از برق می کشم و دوباره می زنم مشکلی پیش نمی اد.
با تشکر

کنسول شما رو حالت instant-on ( مثل استندبای ) هست برای همین موقعی که دستگاه رو خاموش میکنین چراغ به رنگ سفید میمونه باید کلید menu رو روی دسته فشار بدین ، برین به قسمت settings و از اونجا به قسمت power و حالت خاموشی رو از instant-on به energy saving تغییر بدین .

سلام
میگم این ساز و کارش چجوریاس ؟ :d
من تازه خریدم منتها اصن سر در نمیارم چجوری باید بازیو اجرا کرد ، باید برا نصب بازی به نت وصل بود ؟

اگه ميخواين انلاين بازي كنين بايد به نت وصل بشيد تا اپديت بازي هم نصب بشه اگه نه نيازي نيست ، سي دي رو كه بزاريد توش خود به خود نصب ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or