سلام دوستان من چطوری بفهمم کنسول ریجن 1 هست یا دو یعنی از روی جعبه یا روی خود کنسول مشخصه ای داره نوشته ای نقشی نگاری داره؟ یا باید به حرف فروشندهها اعتماد کرد
کسی نبود منو راهنمایی کنه
سلام دوستان من چطوری بفهمم کنسول ریجن 1 هست یا دو یعنی از روی جعبه یا روی خود کنسول مشخصه ای داره نوشته ای نقشی نگاری داره؟ یا باید به حرف فروشندهها اعتماد کرد
سلام خدمت همگی. میخام 1 بگیرم. اول نظرم روی ریجن 2 بود به خاطر تبدیل برق. آخه میگفتن تبدیل خوب حداقل 200 پولشه. الان که اومدم اینجا میگن با 60 70 میتونی یه چیز خوب بگیری. اگه میشه راهنمایی کنید. چه ترانسی بگیرم؟؟؟؟. ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه بخوای ترانس تبدیل نگیری بهترین کار خرید ریجن 2 هست,چون ریجن 1 بخری و بخوای بجایِ ترانس از پاور بریک 220 ولت استفاده کنی چیزی بجز ضرر ندارهسلام خدمت همگی. میخام 1 بگیرم. اول نظرم روی ریجن 2 بود به خاطر تبدیل برق. آخه میگفتن تبدیل خوب حداقل 200 پولشه. الان که اومدم اینجا میگن با 60 70 میتونی یه چیز خوب بگیری. اگه میشه راهنمایی کنید. چه ترانسی بگیرم؟؟؟؟. ممنون میشم راهنمایی کنید
نه بابا سره آدم که کلاه نمیذارن چون ریجن 1 و ریجن 2 با هم فرق میکنن و کنسول هم نمیشه کپیخور کرد نمیتونن کاری کننکسی نبود منو راهنمایی کنه
تبدیل 220 به 110 مارک نیوترانس 300 وات[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
دوستان یه سوال . از اون جایی که وضعیت فروش مایکرو تو این نصل بد تر بوده میشه بدونم وضعیت شلوغی سرور ها چطوره ؟؟؟ یعنی خیلی خلوتن یا خوبه ؟؟؟
سلام من تازه خریدم وقتی خاموش می کنم چراغ روی اداپترش زرد نمی شه و همینطوری سفید می مونه و دستگاه هم یک صدای خیلی کمی میده که باید از برق بکشمش و بعد دوباره بزنم تا چراغ نارنجی بشه ایا این عادی؟ و اگر از برق می کشم و دوباره می زنم مشکلی پیش نمی اد.
با تشکر
سلام
میگم این ساز و کارش چجوریاس ؟ :d
من تازه خریدم منتها اصن سر در نمیارم چجوری باید بازیو اجرا کرد ، باید برا نصب بازی به نت وصل بود ؟