سلام
یه سوال داشتم آداپتور کنسول وقتی اولین بار روشن کردم به رنگ نارنجی بود بعد که کنسول رو روشن کردم به رنگ سفید شد بعد وقتی کنسول رو خاموش کردم باز هم به رنگ سفید میمونه و نارنجی نمیشه آیا همینجوریه یا من اشتباه میکنم ؟؟؟؟؟؟

سلام بر دوستان ایکس باکسیخوبین ؟
آقا ما اول خائن شدیم رفتیم پی اس 4 خریدیم ولی هرچی گذشت دیدیم جای ایکس باکس خالیه ... ایشالا تا آخر هفته میخوام بخرم ... می خواستم ببینم نکته ای هست که باید مد نظر داشته باشم در مورد خود دستگاه که مثلا دست دو بهم ندن یا کلا هر نکته ای ؟ در ضمن بدون کینکت می خوام بخرم ...

سلام بر دوستان ایکس باکسیخوبین ؟
آقا ما اول خائن شدیم رفتیم پی اس 4 خریدیم ولی هرچی گذشت دیدیم جای ایکس باکس خالیه ... ایشالا تا آخر هفته میخوام بخرم ... می خواستم ببینم نکته ای هست که باید مد نظر داشته باشم در مورد خود دستگاه که مثلا دست دو بهم ندن یا کلا هر نکته ای ؟ در ضمن بدون کینکت می خوام بخرم ...
این بازی رو نمیدونم ولی حدود 50% آپدیت ها بی ارزش هستندیک سوالی برام پیش امده بودش در مورده اپدیت های بازی های Xbox one خودتون از من بهتر میدونید هر بازی که عرضه میشه بسته به نوع بازیش براش چند گیگ اپدیت میاد برای نگرفتن این اپدیت های کنسول رو offline میکنم میخواستم بدونم این اپدیت ها چه کاربردی داره مثلا الان درحال بازی کردن Alien isolation هستم نزدیک 2 گیگ اپدیت داره میخواستم بدونم ایا این اپدیت (منظورم کلی هست همه ی اپدیت های بازی ها ) و محتویاتش ارزشمند هست که حجم مصرفشون کنم یا نه ؟
مثلا بازی ای مثل فورزا آپدیتش ارزشمندـه (15 پاکت لیست و.. اضافه میشه)اره عزیزم باید آپديت کنیاقا الان xbox های الانم به اپدیت 1 گیگی زوری میخوان؟
کنسول 2013 و اوایل 2014 حجم آپدیتش سنگین نبود الان هم سنگین نیست!اقا الان xbox های الانم به اپدیت 1 گیگی زوری میخوان؟
نه فقط یه سری تعداد محدود مشکل داشتن که اونا هم day one و ساخت 2013 بودن!!وگرنه الان که دیگه عمرا خرابی داشته باشن بعد 1 سال:dXBOX 1 های سری ساخت 2014 هم مشکل داریور بلوری دارند یا این مشکل مربوط به سری های اولیه تولید بود؟
این که چیزی نیستكسي راه حلي براي مشكل باز نشدن اچيومنت ها نداره؟
براي من تا ديروز هيلو مشكل داشت ولي امروز دو تا از اچيومنت هاي Sleeping Dogs هم باز نشدن![]()
توضیح خاصی نداره دوست عزیز، شما باید بلوری بازی مورد نظر رو تهیه کنی و اینترنت رو قطع کنی، بعد از نصب، اینترنت رو وصل کنی و کد فعال سازی بازی رو به همراه آپدیت بازی دانلود کنی.چطور میتونم بازی دیجیتالی رو دان نکنم بذارم از دیسک نصب بشه حجم اینترنت ندم؟توضیح کامل میخوام![]()
![]()