همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام
یه سوال داشتم آداپتور کنسول وقتی اولین بار روشن کردم به رنگ نارنجی بود بعد که کنسول رو روشن کردم به رنگ سفید شد بعد وقتی کنسول رو خاموش کردم باز هم به رنگ سفید میمونه و نارنجی نمیشه آیا همینجوریه یا من اشتباه میکنم ؟؟؟؟؟؟

سلام
یه سوال داشتم آداپتور کنسول وقتی اولین بار روشن کردم به رنگ نارنجی بود بعد که کنسول رو روشن کردم به رنگ سفید شد بعد وقتی کنسول رو خاموش کردم باز هم به رنگ سفید میمونه و نارنجی نمیشه آیا همینجوریه یا من اشتباه میکنم ؟؟؟؟؟؟

وقتی دستگاه رو خاموش میکنی اگه سفید باشه یعنی رو حالت استندبای هستش اگه میخوای کاملا خاموش بشه باید از ستینگ دستگاه قسمت شات دان اند استارتاپ پاور مود رو بزاری روی سیو انرژی اینطوری چراغش وقتی خواموش میکنی نارنجی میشه یعنی دستگاه کاملا خاموشه:>

سلام بر دوستان ایکس باکسی :دی خوبین ؟
آقا ما اول خائن شدیم رفتیم پی اس 4 خریدیم ولی هرچی گذشت دیدیم جای ایکس باکس خالیه ... ایشالا تا آخر هفته میخوام بخرم ... می خواستم ببینم نکته ای هست که باید مد نظر داشته باشم در مورد خود دستگاه که مثلا دست دو بهم ندن یا کلا هر نکته ای ؟ در ضمن بدون کینکت می خوام بخرم ...

آقا ما اول خائن شدیم رفتیم پی اس 4 خریدیم ولی هرچی گذشت دیدیم جای ایکس باکس خالیه ... ایشالا تا آخر هفته میخوام بخرم ... می خواستم ببینم نکته ای هست که باید مد نظر داشته باشم در مورد خود دستگاه که مثلا دست دو بهم ندن یا کلا هر نکته ای ؟ در ضمن بدون کینکت می خوام بخرم ...

واقعا كه !!!
پشيموني
روي صفحش نبياد خش داشته باشه و بگو برات تست كنه

یک سوالی برام پیش امده بودش در مورده اپدیت های بازی های Xbox one خودتون از من بهتر میدونید هر بازی که عرضه میشه بسته به نوع بازیش براش چند گیگ اپدیت میاد برای نگرفتن این اپدیت های کنسول رو offline میکنم میخواستم بدونم این اپدیت ها چه کاربردی داره مثلا الان درحال بازی کردن Alien isolation هستم نزدیک 2 گیگ اپدیت داره میخواستم بدونم ایا این اپدیت (منظورم کلی هست همه ی اپدیت های بازی ها ) و محتویاتش ارزشمند هست که حجم مصرفشون کنم یا نه ؟

- - -ویرایش - - -

داداش بگو برات تست کنه حتما و اینکه یک بازی رو حداقل تو دستگاهت اجرا کنه یکسری از Xbox one ها هستند درایورشون مشکل دار هست اینو حتما تست کنه
x1 اولش یک اپدیت یک گیگی داره تا اونو اپدیت نکنی هیچکاری نمیتونی بکنی از جمله بازی کردن برای همین اکثره فروشنده ها میگن ما نت نداریم خودت اونو دانود کن ولی زیره بار نرو حتی شده پول حجم دانلود هم خودت بده ولی حتما درایور رو تست کن تو مغازه

یک سوالی برام پیش امده بودش در مورده اپدیت های بازی های Xbox one خودتون از من بهتر میدونید هر بازی که عرضه میشه بسته به نوع بازیش براش چند گیگ اپدیت میاد برای نگرفتن این اپدیت های کنسول رو offline میکنم میخواستم بدونم این اپدیت ها چه کاربردی داره مثلا الان درحال بازی کردن Alien isolation هستم نزدیک 2 گیگ اپدیت داره میخواستم بدونم ایا این اپدیت (منظورم کلی هست همه ی اپدیت های بازی ها ) و محتویاتش ارزشمند هست که حجم مصرفشون کنم یا نه ؟
این بازی رو نمیدونم ولی حدود 50% آپدیت ها بی ارزش هستند:| مثلا بازی ای مثل فورزا آپدیتش ارزشمندـه (15 پاکت لیست و.. اضافه میشه)

اقا الان xbox های الانم به اپدیت 1 گیگی زوری میخوان؟
کنسول 2013 و اوایل 2014 حجم آپدیتش سنگین نبود الان هم سنگین نیست!
حجم تقریبا زیاد برا اینه که همه آپدیت هایی که این چند وقته اومده رو یجا تو یه آپدیت گذاشتن!!!
میشه گفت کار رو راحتتر کردن:d

XBOX 1 های سری ساخت 2014 هم مشکل داریور بلوری دارند یا این مشکل مربوط به سری های اولیه تولید بود؟
نه فقط یه سری تعداد محدود مشکل داشتن که اونا هم day one و ساخت 2013 بودن!!وگرنه الان که دیگه عمرا خرابی داشته باشن بعد 1 سال:d

كسي راه حلي براي مشكل باز نشدن اچيومنت ها نداره؟
براي من تا ديروز هيلو مشكل داشت ولي امروز دو تا از اچيومنت هاي Sleeping Dogs هم باز نشدن :|

كسي راه حلي براي مشكل باز نشدن اچيومنت ها نداره؟
براي من تا ديروز هيلو مشكل داشت ولي امروز دو تا از اچيومنت هاي Sleeping Dogs هم باز نشدن :|
این که چیزی نیست
برای من هیچ کدوم از اچیومنت های اسنایپر الایت باز نشدن مطمئنم لااقل 700 امتیاز باید باز میشد.
خدا کنه مشکل برطرف شه

چطور میتونم بازی دیجیتالی رو دان نکنم بذارم از دیسک نصب بشه حجم اینترنت ندم؟توضیح کامل میخوام:p 8-|
توضیح خاصی نداره دوست عزیز، شما باید بلوری بازی مورد نظر رو تهیه کنی و اینترنت رو قطع کنی، بعد از نصب، اینترنت رو وصل کنی و کد فعال سازی بازی رو به همراه آپدیت بازی دانلود کنی.
در هر صورت مقداری از حجمت به ملکوت میره چون تا وقتی آپدیت بازی رو نگیری نمیتونی بازی کنی، آخه بازی دیجیتالی آفلاین بازی نمیشهb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or