همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام
اقا اين اكس باكس 1 بجز ريجن 1 و 2 ريجن ديگه اي هم ازش تو بازار هست؟ من حقيقتش ميخواستم از دي جي كالا بگيرم اينا هم فقط ميدونن كه كنسولي كه ميفروشن توليد 2014 ــه و از ريجنش اطلاعي نداشتن! منم نگرانم كه مبادا ريجن 3 بفرستن براي من:|

پ.ن: من با اين اينترنتم با توجه با صحبت هاي دوستان بهتره اصلا انلاين نشم در اينده:d 256 نامحدود دارم از مخابرات...

سلام
اقا اين اكس باكس 1 بجز ريجن 1 و 2 ريجن ديگه اي هم ازش تو بازار هست؟ من حقيقتش ميخواستم از دي جي كالا بگيرم اينا هم فقط ميدونن كه كنسولي كه ميفروشن توليد 2014 ــه و از ريجنش اطلاعي نداشتن! منم نگرانم كه مبادا ريجن 3 بفرستن براي من:|

پ.ن: من با اين اينترنتم با توجه با صحبت هاي دوستان بهتره اصلا انلاين نشم در اينده:d 256 نامحدود دارم از مخابرات...

من تا حالا نشنيدم ايكس باكس وان ريجن ديگه اى هم داشته باشه به جز 1 و 2 ( و البته يه ريجن اختصاصى براى چين )
حتى اگه داشته باشه فروشندگان داخل ايران اول از همه ريجن 1 ميارن و به طور محدودى هم ريجن 2 ...
راجبه اينترنت هم كه گفتى ، اينترنت شما به درد بازى آنلاين نميخوره زياد ولى آپديت ها رو با توجه به نامحدود بودنش ميتونى دانلود كنى ، البته كه با سرعت شما يكم طول ميكشه ! :d
من خودم با 512 مخابرات مشكل خاصى ندارم .

سلام

دوست عزیز دیجیکالا کنسول ریجن 1 رو میده چون همراش هم یع ترانس برای بازی کردن رو کنسول برات میزاره

سلام دوستان يكي به من ميتونه بگه xb1 بهتره يا ps4 ?
كلي از بازي ها رو پي اس دارن رو ١٠٨٠ اجرا ميشن با 60fps

ولي ايكس باكس بين ٧٢٠ تا ٩٠٠ هست و بيشتر بازي ها 30fps!!

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar

اگه اخبار گيم رو دنبال كرده باشي ميبيني به غير بازي هاي لانچ بقيه مثل هم بوده همچنين تو سايت گيم فا ميتوني برتري وان در كالاف و اساسين رو به ترتيب تو فريم و رزولوشن ببيني

اگه اخبار گيم رو دنبال كرده باشي ميبيني به غير بازي هاي لانچ بقيه مثل هم بوده همچنين تو سايت گيم فا ميتوني برتري وان در كالاف و اساسين رو به ترتيب تو فريم و رزولوشن ببيني

تو ign ديدم.
95f5c46dfb179ad7516c732fb9110388.jpg

ولي اينجا ميگه پي اس ٤ بهتره. من خودم ايكس باكس رو دوست دارم ولي با اين وضع.....
سمت راست ps4 هست

تو ign ديدم.
95f5c46dfb179ad7516c732fb9110388.jpg

ولي اينجا ميگه پي اس ٤ بهتره. من خودم ايكس باكس رو دوست دارم ولي با اين وضع.....
سمت راست ps4 هست
بتل فیلد 4 720؟:-/امکان نداره یه منبع درستو حسابی بدید

- - -ویرایش - - -

از ign.com درست حسابي تر

aryan namavar

خب باید بگم رزولوشن بتل فیل 4 در ایکس وان ۱۲۸۰ در ۷۲۰ بوده و با ایکس 360 و پی اس 3 یکیه اما این آپدیتهای آخر باعث نشده رزولوشن رو بالاتر ببرن؟اگه اینطوریه برای بتلهای دیگه هم میخوان 720 بدن بیرون تا آخر نسل؟

- - -ویرایش - - -

از ign.com درست حسابي تر

aryan namavar

خب باید بگم رزولوشن بتل فیل 4 در ایکس وان ۱۲۸۰ در ۷۲۰ بوده و با ایکس 360 و پی اس 3 یکیه اما این آپدیتهای آخر باعث نشده رزولوشن رو بالاتر ببرن؟اگه اینطوریه برای بتلهای دیگه هم میخوان 720 بدن بیرون تا آخر نسل؟

بتل فیلد 4 720؟:-/امکان نداره یه منبع درستو حسابی بدید

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

اين چيزي بوده كه من ديدم و در مورد يكي از بازي ها نوشته بود كه بعد اپديت مقداري كيفيت بازي تو ايكس باكس وان بهبود يافت.

از دوستان تشكر ميكنم كه اطلاعات خوبي در اختيارم گذاشتن و فهميدم كه xb1 اونقدر هم پايين تر از ps4 كه نيست بلكه مقداري بالاتر هم هست.

خسته نباشين. :D ;)

MADRIDISTA

اين چيزي بوده كه من ديدم و در مورد يكي از بازي ها نوشته بود كه بعد اپديت مقداري كيفيت بازي تو ايكس باكس وان بهبود يافت.

از دوستان تشكر ميكنم كه اطلاعات خوبي در اختيارم گذاشتن و فهميدم كه xb1 اونقدر هم پايين تر از ps4 كه نيست بلكه مقداري بالاتر هم هست.

MADRIDISTA

دوست عزیز همه ی بازی هایی که شما نام بردی ماله زمان لانچ بوده الان همونجوری که میتونی ببینی ONE خودش رو به PS4 رسونده !!
در کل شما هرچیزی که دوست داری بخر از کسی هم نخواه متقاعدت کنه که کدوم کنسول بهتره چون مطمئن باش اگه خوده شرکت سازنده ( که بیشترین تلاش رو تو این زمینه میکنه ) نتونسته کسه دیگه هم نمیتونه !!

- - -ویرایش - - -

MADRIDISTA

دوست عزیز همه ی بازی هایی که شما نام بردی ماله زمان لانچ بوده الان همونجوری که میتونی ببینی ONE خودش رو به PS4 رسونده !!
در کل شما هرچیزی که دوست داری بخر از کسی هم نخواه که متقاعدت کنه که کدوم کنسول بهتره چون مطمئن باش اگه خوده شرکت سازنده ( که بیشترین تلاش رو تو این زمینه میکنه ) نتونسته کسه دیگه نمیتونه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or