همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان شرمنده هي سوال ميپرسم ، وقتي رفيقت پروفايلتو دان ميكنه و لايسنسمونو ميزنه بعد ميشه به طرف بگيم پروفايلمو از كنسولت پاك كن ؟؟؟؟؟؟ حتما بايد پروفايل من رو كنسول اون باشه ؟

رمزو ميشه عوض كرد ؟؟؟؟؟؟؟

يه كاري بكنيم يهو اسيب نزنه

سلام دوستان شرمنده هي سوال ميپرسم ، وقتي رفيقت پروفايلتو دان ميكنه و لايسنسمونو ميزنه بعد ميشه به طرف بگيم پروفايلمو از كنسولت پاك كن ؟؟؟؟؟؟ حتما بايد پروفايل من رو كنسول اون باشه ؟

رمزو ميشه عوض كرد ؟؟؟؟؟؟؟

يه كاري بكنيم يهو اسيب نزنه
هر دو کار میشه یا بری پیشش بگی پروفایل رو پاک کن که خودتم دیده باشی پاک کرده یا اینکه میری سایت ایکس باکس پسوردتو عوض میکنی

- - -ویرایش - - -

برای شخصی که این گزینه رو میزنه بازی به اون شخص داده میشه و زدن این گزینه توی پروفایل خودتون یعنی شما بازی های خودتون رو به خودتون دادید و اگر در این انجمن دقت کنید نوشته توی پروفایل دوستتون این گزینه رو بزنید که من بعداز حروم کردن 2 گزینه به این نکته پی بردم.:">

آخه واسه چی الکی از این گزینه استفاده کردید؟

- - -ویرایش - - -

البته اگر از سه مرتبه فرصتتون هم استفاده کرده باشید، فکر کنم با ساختن یک اکانت جدید بر روی کنسول و خریدن بازی با اون اکانت دوباره بتونید بازی هاتونو Share کنید.
یه سوال اگه رو my hom xbox بزنیم براب کیا شیر میشه؟البته بدونه اینکه پروفایلو به کسی داده باشی.من به این نتیجه میرسم که در سال 3 نفر میتونن یه بازی شریکی بخرن باهم همزمان استفاده کنن درسته نه؟

- - -ویرایش - - -

برای شخصی که این گزینه رو میزنه بازی به اون شخص داده میشه و زدن این گزینه توی پروفایل خودتون یعنی شما بازی های خودتون رو به خودتون دادید و اگر در این انجمن دقت کنید نوشته توی پروفایل دوستتون این گزینه رو بزنید که من بعداز حروم کردن 2 گزینه به این نکته پی بردم.:">

دیشب یه آپدیت اومد که قابلیت بکگراند رو فعال میکنه میشه عکس گذاشت از ستینگ برید به مای ایکس باکس بعد مای بکگراند فلش رو که عکس توشه بزنید به دستگاه برید رو عکس دکمه سبز دسته رو بزنید بعد استارت رو بزنید آخرین گذینه عکس رو میذاره رو بکگراند ایکس باکستون و یک خبر دیگه اینکه مدیا پلیر ایکس باکس آپدیت شد و فرمت MKV هم اضافه شد:dancing:

آخرین ویرایش:
هر دو کار میشه یا بری پیشش بگی پروفایل رو پاک کن که خودتم دیده باشی پاک کرده یا اینکه میری سایت ایکس باکس پسوردتو عوض میکنی

- - -ویرایش - - -

یه سوال اگه رو my hom xbox بزنیم براب کیا شیر میشه؟البته بدونه اینکه پروفایلو به کسی داده باشی.من به این نتیجه میرسم که در سال 3 نفر میتونن یه بازی شریکی بخرن باهم همزمان استفاده کنن درسته نه؟

- - -ویرایش - - -

دیشب یه آپدیت اومد که قابلیت بکگراند رو فعال میکنه میشه عکس گذاشت از ستینگ برید به مای ایکس باکس بعد مای بکگراند فلش رو که عکس توشه بزنید به دستگاه برید رو عکس دکمه سبز دسته رو بزنید بعد استارت رو بزنید آخرین گذینه عکس رو میذاره رو بکگراند ایکس باکستون و یک خبر دیگه اینکه مدیا پلیر ایکس باکس آپدیت شد و فرمت MKV هم اضافه شد:dancing:

اگر خودت بزنی بازی هابرای خودت شیر میشه .

فقط در لحظه می تونی با یک نفر بازی تونوبه اشتراک بگذارید و بالای 2 نفر نمی توانن با هم بازی بخرن.ولی می تونی تا دلت بخواد از افراد مختلف بازی بگیری.

اگر خودت بزنی بازی هابرای خودت شیر میشه .

فقط در لحظه می تونی با یک نفر بازی تونوبه اشتراک بگذارید و بالای 2 نفر نمی توانن با هم بازی بخرن.ولی می تونی تا دلت بخواد از افراد مختلف بازی بگیری.

میدونم شیر میشه اما به کی؟به فرندهام؟

دلیل اینکه بازیهای ایکس باکس وان 50-40 تومان بیشتر از PS4 هست چیه ؟

دلیلش اینه کع تعداد XBOX داران از تعداد دارندگان PS4 کمتره به همین دلیل بازی هاش در بازار نسبت به PS4 کمتره در نتیجه قیمتش بالاتره ( البته این قانون فقط در ایران صدق میکنه و اونم به خاطر اینه که نمایندگی رسمی نداره)

خوب دوستان طی یک عملیاتی برای ارزیابی اداپتور تبدیل 3.5 میلی متری دسته ایکس باکس وان یک چیز خفن به وجود اومد که برای اونایی که ایکس باکس وان دارن دونستنش خیلی بهتر از ندونستنش هستش! البته من اینو خودم بعد مدتها فهمیدم و اصلا هم نه یوتیوب دیدم نه همچین چیزایی :)
82139116603473826915.jpg

واقعا الان دیگه مشکل BASS حل شده!
با آداپتور 3.5 xbox one چه کاری می تونیم بکنیم
البته این برای افرادی که دارای نمایشگرهایی هستن که نمایشگرشون دارای پخش صدا نیست خیلی خوبه !
در ضمن برای افرادی هم که سیستم صوتی خوبی دارن ولی برای بازی کردن چیز معمولی و ضعیفی دارن هم خیلی خوبه ! میتونید کل خونه رو بترکونید :)

مشكل باس چيه؟
مثلا وقتی یک انفجار رخ میده فقط شما در حالت عادی یک صدا بلند میشنوی ولی لرزشی و صدای بمی احساس نمیکنید که به اون لرزش و صدای بم , صدای بَیس میگن الان مثلا من با این پتانسیل اداپتور استریو تونستم صدای بَیس هم اضافه کنم و تو کال اف دیوتی میپرم و یا شلیک میکنم و ... قشنگ لرزش اون عمل رو حس میکنم ! بپر بپر که جای خودشو داره!
فقط یکم بدنگ و فنگ راه انداختن مشکله!

میدونم شیر میشه اما به کی؟به فرندهام؟

رمز و ایمیلتون رو به شخص مورد نظر می دید اون پروفایل شما رو دانلود می کنه ( منظور از شیر شدن انتشار به یک شخص هست که شما به اون اطلاعات پروفایلتون رو دادید ) . به فقط یک نفر بازی ها رو می تونید بدید در یک زمان.

سلام
آقا من چندتا سوال داشتم، مطالبو خوندم ولی پیدا نکردم، البته تعداد صفحات هم خیلی زیاد هست
1- فرض کنید چند تا دستگاه ایکس باکس وان هست و تعدادی بازی کننده (مثل گیم نت)، برای اینکه بازی هر نفر برای خودش سیو بشه باید پروفایل برای هر نفر ساخته بشه؟
2- سیوها قابلیت کپی به فلشو داره؟
3- آیا میشه یه بازی اریجینال (مثل فیفا 15) خرید و روی همه دستگاه ها نصب کرد و همه همزمان بازی کنن؟
4- برای آنلاین بازی کردن روی همه دستگاهها باید برای هر دستگاه جداگانه اکانت از لایو خرید؟ کلا" اگه یه زحمتی بکشید و یه توضیحی در مورد آنلاین بازی کردن بدید ممنون میشم

دوستان اگه جواب سوالامو بدید خیلی کمکم کردید @};-

سلام
آقا من چندتا سوال داشتم، مطالبو خوندم ولی پیدا نکردم، البته تعداد صفحات هم خیلی زیاد هست
1- فرض کنید چند تا دستگاه ایکس باکس وان هست و تعدادی بازی کننده (مثل گیم نت)، برای اینکه بازی هر نفر برای خودش سیو بشه باید پروفایل برای هر نفر ساخته بشه؟
2- سیوها قابلیت کپی به فلشو داره؟
3- آیا میشه یه بازی اریجینال (مثل فیفا 15) خرید و روی همه دستگاه ها نصب کرد و همه همزمان بازی کنن؟
4- برای آنلاین بازی کردن روی همه دستگاهها باید برای هر دستگاه جداگانه اکانت از لایو خرید؟ کلا" اگه یه زحمتی بکشید و یه توضیحی در مورد آنلاین بازی کردن بدید ممنون میشم

دوستان اگه جواب سوالامو بدید خیلی کمکم کردید @};-
1_بله
2_خیر
3_دیجیتالی بخری میتونی شیر کنی رو اکانتهای دیگه دانلود کنی همه فیفا رو داشته باشن
4_بله اما بازم از روش my xbox hom میتونی گلدتم شیر کنی

3_دیجیتالی بخری میتونی شیر کنی رو اکانتهای دیگه دانلود کنی همه فیفا رو داشته باشن
آقا ممنون به خاطر پاسخت، نمیشه فیزیکی بخرم و روی همه دستگاهها نصب کنم؟ اگه فیزیکی نمیشه، به روش شما بعد از شیر کردن روی اکانتهای دیگه، باید بقیه دستگاهها وصل بشن به اینترنت و از اول دانلود کنن؟ اینطوری که خیلی طول میکشه، راه حل دیگه ای نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or