همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خوب کجای کنسول میشه تنظیم کرد که رو کدوم حالت باشه؟

توی home که هستید دکمه ی menu ( دکمه‌ی کوچکی که وسط دسته سمت راست قرار داره ) گزینه ی settings رو انتخاب کنید بعد تو بخش هایی که داره به بخش power برید سمت راست در مورد طرز خاموش شدن دستگاه نوشته که اگر روش کلیک کنید دو حالتی که میتونید انتخاب کنید میاد .

- - -ویرایش - - -

مال من رو حالت Instant On بوده خودش زحمت کشیده 4 گیگ بازی گلف دانلود کرده بعد تا روشنش کردم یه کلیپ هم دانلود شده بود برام پخش کرد در حالی که من فکر کرده بودم دستگاه خاموش کردم :dکلا هر چی من زده بودم رو دانلود بعد فکر کردم کنسل کردم برام دانلود شده بود :))

دوست عزیز موقعی که دستگاه به صورت کامل خاموش باشه رنگ چراغ آداپتور نارنجی هست اگه سفید باشه یعنی یا instant mode هست یا روشن !!

- - -ویرایش - - -

میشه دقیقتر بگی باید کجا بری تا غیرفعال بشه

اگه برای آپدیت پیغام داد که کنسل میکنین و خیلی راحت دیگه دانلود نمیکنه اما اگه نداد و دیدین داره دانلود میکنه واسه خودش تو my games and apps روی بازی ای که در حاله
update هست ( زیرش خط سبز install هست ) دکمه‌ی menu ( دکمه‌ی کوچک وسط دسته سمت راست ) رو میزنید یه سری گزینه میاد از بین اون ها installation stop رو بزنین دیگه دانلود نمیکنه .

دوست عزیز موقعی که دستگاه به صورت کامل خاموش باشه رنگ چراغ آداپتور نارنجی هست اگه سفید باشه یعنی یا instant mode هست یا روشن !!
ممنون.آره سفید بود.به هر حال روز اول بود دستگاه رو خریده بودم وارد نبودم:d

دوستان اگه ديديم داره اپديت انلاين بازي رو انجام ميده بايد چيكار كنيم ؟؟؟
ميشه وارد بازي شد؟؟
بايد فقط اپديت بازي رو پاك كنيم يا كل بازي رو ؟؟؟؟
سيو ها ميمونه ؟
ممنون

دوستان من کنسول گرفتم امما بازی نه بهترین بازی تا الان چی بوده لطفا همینجوری نگید چون مسله 200 هزار تومن پول هست
اینا همشون ارزش خریدن رو دارن!
ryse , watch dogs , titanfall , forza 5 , wolfenstein the new order , dead rising 3
اینا هم هستن (البته اگه روی 360 بازی نکردی)
battlefield 4 , call of duty ghost , metro redux , tomb raider definitive edition

بله دارم فرندتم كردم فكر كنم ميشه سوالمو پاسخ بدي نگند اسپم دادي ؟

نوكرتم

دوست عزیز باید اینترنت رو قطع کنی بعدش کل بازیرو پاک کنی و دوباره نصب کنی تا بتونی بازی کنی.فکر کنم سیوها میمونه اما مطمان نیستم.

سلام دوستان...

یه سوال دارم این کنترولر xone پکیج معمولی (که سیم و باتری نداره) با pc سازگاری داره؟ اگه اره به چه صورته؟

بعله داره.. درایور داره

- - -ویرایش - - -
سلام
باندل بدون کینکت X1 تا الان رسما توسط ماکروسافت معرفی نشده ؟
:-o داداش تو غار بودی؟!!! :d (شوخی بود ناراحت نشی)

عرضه شده! تو ایران هم هست

سلام دوستان...

یه سوال دارم این کنترولر xone پکیج معمولی (که سیم و باتری نداره) با pc سازگاری داره؟ اگه اره به چه صورته؟

بله از سایت مایکروسافت درایورش رو دانلود کن بعد با سیم micro usb به usb ( همین سیم شارژای گوشی ها) وصل کن به pc لذتشو ببر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or