همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان من امشب به جمعتون اضافه شدم فقط برای من تا روشن کردم تو مرحله 4 یه 918 مگ update میگه باید بکنم منتها من اینترنتم فعلا داغونه خیلی طول میکشه 512 مخابرات هم هستم راهی هست از pc دانلود کنم بعد داخل کنسول بریزم؟

سلام دوستان من امشب به جمعتون اضافه شدم فقط برای من تا روشن کردم تو مرحله 4 یه 918 مگ update میگه باید بکنم منتها من اینترنتم فعلا داغونه خیلی طول میکشه 512 مخابرات هم هستم راهی هست از pc دانلود کنم بعد داخل کنسول بریزم؟
سلام
مبارکه
راهی نیست، البته منم 512 مخابرات دارم و راضیم. در هر صورت چاره ای جز دریافت آپدیت با خود کنسول نیست

سلام:

http://forum.bazicenter.com/thread84924/

باز سوال اماتوری دارم :d
من وقتی کنسول رو با دسته خاموش میکنم یا دکمه پاور روی خود دستگاه میزنم به نظرم میره تو حالت استند بای چون هنوز چراغ لینک اینترنتش رو مودم روشنه ولی وقتی چند ثانیه دکمه پاور رو میگیرم دیگه اون چراغ نت روشن نیست و یعنی کلا خاموش شده.حالا میخواستم بدونم چطوریاست؟تو استند بای باشه خبری نیست؟یا باید هر دفعه چند ثانیه دکمه پاور رو بگیرم تا کامل خاموش بشه؟

دوستان چطور ميتونيم مطمين بشيم دستگاه حتما حتما چيزي دانلود نميكنه
حالت خاصي داره ؟؟؟
بايد از برق بكشيم ؟؟؟
همين كه بگيم خاموش شو يعني ديگه اينترنت مصرف نميكنه ؟؟؟
ممنون اگه جواب بديد

آخرین ویرایش:
دوستان چطور ميتونيم مطمين بشيم دستگاه حتما حتما چيزي دانلود نميكنه
حالت خاصي داره ؟؟؟
بايد از برق بكشيم ؟؟؟
همين كه بگيم خاموش شو يعني ديگه اينترنت مصرف نميكنه ؟؟؟
ممنون اگه جواب بديد

اگه دستگاه رو ، رو حالت energy saving بزارین و خاموش کنین ( یعنی به صورت کامل خاموش شه نه استندبای ) دانلودهاتون متوقف میشه . اگر چیزی در حاله دانلود باشه تو my games and apps تو قسمت queued مشخصه که میتونین همونجا دانلود رو متوقف کنین . همینکه میتونین از settings > network گزینه ی go offline رو انتخاب کنین که کلا ارتباط دستگاه با اینترنت رو قطع میکنه .

باز سوال اماتوری دارم :d
من وقتی کنسول رو با دسته خاموش میکنم یا دکمه پاور روی خود دستگاه میزنم به نظرم میره تو حالت استند بای چون هنوز چراغ لینک اینترنتش رو مودم روشنه ولی وقتی چند ثانیه دکمه پاور رو میگیرم دیگه اون چراغ نت روشن نیست و یعنی کلا خاموش شده.حالا میخواستم بدونم چطوریاست؟تو استند بای باشه خبری نیست؟یا باید هر دفعه چند ثانیه دکمه پاور رو بگیرم تا کامل خاموش بشه؟
دو حالت هست باید تنظیم کنی Energy Saving و Instant On
Energy Saving:کنسول کلا خاموش میشه
Instant On:کنسول میره رو حالت Stand By و اگه دانلودی داشته باشید دانلود متوقف نمیشه و ادامه داره

يه سوال ديگه اين كه ميگن اگه انلاين بشي و سي دي تو دستگاه باشه مجبوري اپديت كني فقط مال موقعيه كه سي دي تو دستگاهه و انلايني يا موقعي كه سي دي تو دستگاه نباشه هم اپديت ميكنه اخه مال من سي دي رو در زمان انلاين تو دستگاه نذاشتم ول وقتيي سي دي رو در اوردم و انلاين شدم ديدم داره اپديت ميكنه

يه سوال ديگه اين كه ميگن اگه انلاين بشي و سي دي تو دستگاه باشه مجبوري اپديت كني فقط مال موقعيه كه سي دي تو دستگاهه و انلايني يا موقعي كه سي دي تو دستگاه نباشه هم اپديت ميكنه اخه مال من سي دي رو در زمان انلاين تو دستگاه نذاشتم ول وقتيي سي دي رو در اوردم و انلاين شدم ديدم داره اپديت ميكنه

برای بازی کردن به صورت آنلاین باید Update رو دانلود کنید اگه میخواید آفلاین بازی کنید که اصلا لازم به دانلود Update نیست اگه موقعی که آنلاین هستید دیسک تو دستگاه باشه ازتون میخواد Update کنید . اگه نه و بدون دیسک آنلاین بشید دستگاه بعضی موقع ها شروع به دانلود update بازی میکنه که میتونید نصبش رو ( دانلود update ) از my games and apps متوقف کنید .

برای بازی کردن به صورت آنلاین باید Update رو دانلود کنید اگه میخواید آفلاین بازی کنید که اصلا لازم به دانلود Update نیست اگه موقعی که آنلاین هستید دیسک تو دستگاه باشه ازتون میخواد Update کنید . اگه نه و بدون دیسک آنلاین بشید دستگاه بعضی موقع ها شروع به دانلود update بازی میکنه که میتونید نصبش رو ( دانلود update ) از my games and apps متوقف کنید .

اگه حالت دومي كه شما گفتيد رخ بده بايد دانلودش را متوقف كنيم ؟؟ يا بايد حجم اپديت رو پاك كنيم ؟

دو حالت هست باید تنظیم کنی Energy Saving و Instant On
Energy Saving:کنسول کلا خاموش میشه
Instant On:کنسول میره رو حالت Stand By و اگه دانلودی داشته باشید دانلود متوقف نمیشه و ادامه داره
خوب کجای کنسول میشه تنظیم کرد که رو کدوم حالت باشه؟

سلام‌دوستان میخام چند وقته دیگه پی اس ۴ یا ایکس وان بگیرم..قبلن 360 داشتم...الان میخام یکی از این دو کنسول رو بگیرم..
ولی گیر کردم ک کدوم بهتره.من کنسول رو بیشتر واس بازی انلاین میخام..یعنی نت 512 دارم میخام فوقش چهار تا بازی بگیرم انلاین بزنم.. با این اوضاع بنظرتون کدوم یکی بهتره..بعدش راستی راحت میشه انلاین بازی کرد؟؟ میخام با بازی کن های ایرانی بازی کنم اخه تاحالا انلاین بازی نکردم بلد نیستم.. ...:-) بعدش هزینه ماهیانه هم باید بدم درسته؟؟؟ کلن من ی کنسول میخام واس بازی های چند نفره هم قابلیت مولتیش بالا باشه هم راحت بشه انلاین بازی کرد بنظرتون کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟....
بنظرتون خدایی بگید ارزش داره این کنسول هارو فقط بخاطره انلاین بازی کردن بگیرم؟؟؟
باتشکر:-)

اقا یه سوال: دستگاه اگه همیشه روی حالت instant on باشه مشکلی براش پیش نمیاد؟ من دانلود اینا ندارم ولی همیشه رو این حالته میخوام ببینم لازمه عوض کنم بعضی وقتا بزارم رو حالت standby یا نه مشکلی نیس؟

مال من رو حالت Instant On بوده خودش زحمت کشیده 4 گیگ بازی گلف دانلود کرده بعد تا روشنش کردم یه کلیپ هم دانلود شده بود برام پخش کرد در حالی که من فکر کرده بودم دستگاه خاموش کردم :dکلا هر چی من زده بودم رو دانلود بعد فکر کردم کنسل کردم برام دانلود شده بود :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or