همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام

دوستان من میخوام Xbox One بگیرم . قیمت بدون کینکت 1450 هستش و با کینکت 1800 !

از طرفی هم برای کنترل بهتر رابط کاربری خیلی دوست دارم کینکت هم داشته باشم اما این اختلاف قیمت منو به شک انداخته . اون کسانی که کینکت تجربه کردن به نظرتون ارزش داره 350 تومن فقط بخاطر کینکت بیشتر بدم ؟

دو تا سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم جواب بدین .

زمان خرید Xbox One چه لوازم جانبی باید بخرم ؟ قضیه ترانس چیه ؟

داخل ایران هم میشه اشتراک EA Access داشته باشیم ؟ الان بتل 4 داخلش رایگانه ؟

سلام

از طرفی هم برای کنترل بهتر رابط کاربری خیلی دوست دارم کینکت هم داشته باشم اما این اختلاف قیمت منو به شک انداخته . اون کسانی که کینکت تجربه کردن به نظرتون ارزش داره 350 تومن فقط بخاطر کینکت بیشتر بدم ؟

سلام
خریدن کینکت بسته به خودتون داره که ببینین ازش چی میخواین اگه برا بازی میخواین در حاله حاضر تعداد بازیاش خیلی کمه اما خب بازیای خوبی هستن مثله : kinect sport rivals , dance central spotlight , ... اما از لحاظه رابط کاربری من دارم و خیلیم ازش راضیم ولی بازم میگم بسته به هر شخص داره که از نظر اون آیا ارزش این مقدار پول رو داره یا نه .
برای XONE ریجین 1 به علت اینکه سفارش آمریکاست آداپتوره دستگاه برای برق 110 v هست که باید ترانس تبدیل 110 به 220 براش بگیرین ولی ریجن 2 نیازی به ترانس نداره .
برای اشتراک EA access نیاز به credit card دارین در حاله حاضر ، البته گفته شده بعدن به صورت redeem code هم خواهد اومد که در اون صورت بدون استفاده از کردیت هم میشه از این سرویس استفاده کرد ( بله بازی battlefield 4 در این سرویس رایگانه ).

سلام

اوّلا که قیمتایی که داری خیلی خوبه. بگیر شک نکن. نشانه آکبندی دستگاه یه چسب گرد مشخصه. ترانس حتماً خوب بگیر وگرنه صداش بعداً اذیتت می کنه. دسته دوم اگه می خوای بگیر که البته الان تو بازار کمه و یه کم قیمتش بالاست. من 205 خریده بودم خودم. تو گرفتن کینکت شک نکن. مهمونی کسی اگه بیاد یه بازی کینکتی بذاری جلوش عاشقت میشه. ضمناً اگه کینکت نگیری به کلّی آدم باید هی توضیح بدی که چرا به جای ps4 رفتی xbox گرفتی!!؟! اگه زیاد می خوای بازی کنی باطری شارژری (بالای 2000 میلی آمپر) هم بخر واسش. خیلی مفیده. راستی اینترنت خوب که داری؟! واسه آپدیت اوّلیه دستگاهها،بازی ها و .....

دوستان من تفاوت ريجن يك و دو رو ميدونم ولي كلا از لحاظ كيفيت كدومو پيشنهاد ميديد اخه من چند روز پيش با ساپورت ماكرو ميحرفيدم گفت امريكا نگير چون اونجا ntsc هست وسايل الكتروني ولي ايران pal هست
ميشه تفاوتش بگين چيه ؟

دوستان من تفاوت ريجن يك و دو رو ميدونم ولي كلا از لحاظ كيفيت كدومو پيشنهاد ميديد اخه من چند روز پيش با ساپورت ماكرو ميحرفيدم گفت امريكا نگير چون اونجا ntsc هست وسايل الكتروني ولي ايران pal هست
ميشه تفاوتش بگين چيه ؟
برای بار دهم به شما و بقیه می گیم که هیچ فرقی نمی کنه از لحاظ کیفیت. فقط یادت باشه حدود 80 تومن بابت یه ترانس خوب واسه ریجن 1 باید بدی!
زودتر بخر که از لذّت بازی بهره ببری ما هم بهت تبریک بگیم!!!

ميشه تفاوتش بگين چيه ؟
ریجن 1 برق مصرفیش 110 ولت هستش که مخصوص خود آمریکا ست ولی ریجن 2 برق مصرفیش 220 ولت هست که بدرد کشورایی میخوره که برق مصرفیشون 220 ولت هست مثل ایران
شما اگه ریجن 1 خریدی یه ترانس تبدیل 110 ولت به 220 ولت بگیر اگرم که ریجن 2 خریدی که احتیاجی به این کار نیست چون خود کنسول اداپتور 220 ولت داره

راستي چه بازي هايي بگيرم ؟؟؟ destiny فقط انلاينه ؟ حجمه دانلود واسه انلاينش چقدره ؟

داداش ببین اهل چی هستی دیگه! ولی اگه با کینکت تصمیم گرفتی بخری یه بازی مخصوص کینکت مثل JUST DANCE یا KINECT SPOTRS RIVALS حتماً بین بازی هات باشه. واسه اینکه جو بازی رو ببینی قبل کلّی پول بازی رو دادن، تو یوتیوب یا آپارات 4 تا کلیپ ازش ببین بعد بخر. ضمنآ بقیه بازی ها هم چند گیگ آپدیت اوّلیه دارن. من خودم حساب کردم متوسط ماهی حدود 5 گیگ دانلود به خاطر xbox و بازیهاش خواهی داشت!

فك كنم سوالمو متوجه نشديد اگه سيديش رو بخريم و بخوايم انلاين بزنيم چقدر بايد دان كنيم ؟؟؟
هنوز که چیزی مشخص نیست باید ببینی آپدیت اول بازی چقدر هست
یه موقع چند مگ هست یه موقع هم چند گیگ
اگه نت نامحدود داری و سرعتش هم بالاست راحت بازی ها رو بخر و بعد دانلود کن در غیر این صورت به نظرم فیزیکی بخری خیلی بهتره!:d

دوستان لطف کنید قبل از پرسیدن سوال صفحات قبل رو چک کنید تا سوال هاتون تکراری نباشه، اینکه حجم Destiny بعد از عرضه هم چقدره رو باید بعد از عرضه بازی و مشخص شدن حجم دقیق پرسید، نه قبلش که کسی اطلاع نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or