همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان من 360 دارم ولی دیگه عمر خودشو کرده و داره اذیت میکنه و میخوام کنسول جدید بگیرم خواستم از شما راهنمایی بگیرم one بهتره یا ps4 ؟ خودم علاقه ی بیشتری به one دارم ولی این جریان خرید ترانس و صدا دادن و میگن برای کنسول ضرر داره و ... نگرانم کرده حالا نظر شما چیه ؟ کدوم بهتره و ارزش خرید بیشتری داره ؟ اگه سوالم جاش اینجا نیست معذرت میخوام
بنده هم به عنوان کسی که جفتشو تجربه کرده وان رو انتخاب کردم بخاطر کلی دلیل
اگه حوصله داری که قانعت کنم :d

بنده هم به عنوان کسی که جفتشو تجربه کرده وان رو انتخاب کردم بخاطر کلی دلیل
اگه حوصله داری که قانعت کنم :d

حوصله دارم بفرمایید ممنونت میشم از ریجن و هم بگو چه جوریه ؟ من اکانت لایو امریکا دارم اگه بخوام بگیرم کدوم ریجن باید بگیرم ؟

حوصله دارم بفرمایید ممنونت میشم از ریجن و هم بگو چه جوریه ؟ من اکانت لایو امریکا دارم اگه بخوام بگیرم کدوم ریجن باید بگیرم ؟

ریجن یک بهتره ولی سه بار میتونی کشور رو تو لایو عوض کنی!

ریجن یک برای آمریکاست و باید یه آداپتور تبدیل برق 110 ولت به 220 ولت براش بگیری! من ترانس یخچالی دارم یه سره تو برقه و مشکلی هم نداشته - ریجن یک ارزان تره!

ریجن یک بهتره ولی سه بار میتونی کشور رو تو لایو عوض کنی!

ریجن یک برای آمریکاست و باید یه آداپتور تبدیل برق 110 ولت به 220 ولت براش بگیری! من ترانس یخچالی دارم یه سره تو برقه و مشکلی هم نداشته - ریجن یک ارزان تره!

استفاده از این ترانس برای کنسول مشکلی پیش نمیاد ؟ ضرر نداره ؟

اکانت هیچ ربطی یه ریجن کنسول نداره من خودم اکانتم آمریکاس ولی کنسولم ریجن 2 هست
ریجن 2 مستقیم با برق ایران کار میکنه و نیاز به ترانس و ... نداره
ریجن 1 با برق آمریکا کار میکنه که اگه اونو بخری باید یه ترانس تبدیل ولتاژ هم واسش بخری که اگه خوبشو بخری فکر نکنم به مشکل بر بخوری ولی در کل اگه میتونی یه دفعه 100-150 تومن بزار روش ریجن 2 بخر خلاص
در مورد انتخابت هم خیلی خلاصه میگم: برتری های وان: دسته خوش دست تر شبکه قویتر با سرور های قوی سنسور خیلی بهتر و اینکه تجبره کار کردن با وان خیلی لذت بخش تر از 4 بود برا من باید باهاش کار کنی تا متوجه شی
PS4 خیلی سادست همه چیش و فعلا فن های سونی بیشتر رو رزلوشن بالاتر مانور میدن که کم کم داره اونم حل میشه بعدشم اگرم حل نشده بود هم اگه تی ویتون زیره 60 اینچه اونم مشکلی بحساب نمیاد

ریجن 1 با برق آمریکا کار میکنه که اگه اونو بخری باید یه ترانس تبدیل ولتاژ هم واسش بخری که اگه خوبشو بخری فکر نکنم به مشکل بر بخوری ولی در کل اگه میتونی یه دفعه 100-150 تومن بزار روش ریجن 2 بخر خلاص
در مورد انتخابت هم خیلی خلاصه میگم: برتری های وان: دسته خوش دست تر شبکه قویتر با سرور های قوی سنسور خیلی بهتر و اینکه تجبره کار کردن با وان خیلی لذت بخش تر از 4 بود برا من باید باهاش کار کنی تا متوجه شی
PS4 خیلی سادست همه چیش و فعلا فن های سونی بیشتر رو رزلوشن بالاتر مانور میدن که کم کم داره اونم حل میشه بعدشم اگرم حل نشده بود هم اگه تی ویتون زیره 60 اینچه اونم مشکلی بحساب نمیاد

ممنون داداش مشکل پولش نیست اینترنتی از کجا میشه ریجن 2 خرید چون میگن ریجن 2 زیاد تو ایران نیست

نه حسین جان
من شنیدم رو پینگ تاثیر داره!

sosolaz مشکلت حل شد بلاخره

مسعود جون نوشتی فقط من اینو بخونم ولی هیچی نیست.خالیه...من ریست فکتوری کردم و تمام سیو های فورزا 5 من پاک شده.این خیلی نومید کننده است.کاری میشه کرد؟جالب اینه که بازی مکس براترهود هم پاک شده

مسعود جون نوشتی فقط من اینو بخونم ولی هیچی نیست.خالیه...من ریست فکتوری کردم و تمام سیو های فورزا 5 من پاک شده.این خیلی نومید کننده است.کاری میشه کرد؟جالب اینه که بازی مکس براترهود هم پاک شده
hi my friend look at dalil virayesh bro

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or