همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

امروز بس که با این فروشگاه پیش خونمون بحث کردم سرم درد گرفت میگه بازی ایکس باکس وان 250 تومن اکبند باز شده 200 خوب بعدش بهش میگم خوب الان بازی منم باز شده هستش الان قیمتش چنده خودش میگه 200 بعدش میگم خوب این بگیر 50 میدم یک بازی جدید میبرم میگه نه شما باید 100 بدید قیمت بازی شما 100 تومنه :|

یه مدت صبر کنین دست زیاد میشه و قیمت ها پایین میاد.
شما کدام بازی را میخواستید با کدام تعویض کنید؟

دوستان یه سوال دارم،خواهشآ خوهشآ فقط بی تعصب جوابمو بدید...:x
من فقط به خاطر فیفا ps4 یا xbox1 میخرم،سوالم اینه که بازی کردن فیفا با گیمپد کدوم کنسول راحت تره!؟(گیمپد ps4 یا xbox1؟)(الان که با 360 و گیمپد اون بازی میکنم اگه 1 روز مداوم بازی کنم دستم خیلی درد میگیره و روز دوم ورم هم میکنه حتی!!!:|)
و اینکه تفاوت فیفا 15 تو بین 3 و 4 چه قدر خواهد بود!؟ارزش داره فقط به خاطر فیفا کنسول الانم رو بفروشم و یکی از اینا رو بخرم یا هنوز به حدی نرسیده که تفاوت محسوسی تو گیم پلی بازی حس بشه!؟(تو 14 میدونم که تفاوت گیم پلی زیاد نبود!)
بینهایت ممنون...

شک نکن قطعا وان بگیر...دسته وان واسه فوتبال و fps عالیه...گرافیک فیفا روی وان خیلی بهتره از ویدئو های یوتیوب هم میشه تشخیص داد...فیفا 15 هم روی وان بسته انحصاری legend team رو داره ;)

من فقط به خاطر فیفا ps4 یا xbox1 میخرم،سوالم اینه که بازی کردن فیفا با گیمپد کدوم کنسول راحت تره!؟(گیمپد ps4 یا xbox1؟)(الان که با 360 و گیمپد اون بازی میکنم اگه 1 روز مداوم بازی کنم دستم خیلی درد میگیره و روز دوم ورم هم میکنه حتی!!!:|)
و اینکه تفاوت فیفا 15 تو بین 3 و 4 چه قدر خواهد بود!؟ارزش داره فقط به خاطر فیفا کنسول الانم رو بفروشم و یکی از اینا رو بخرم یا هنوز به حدی نرسیده که تفاوت محسوسی تو گیم پلی بازی حس بشه!؟(تو 14 میدونم که تفاوت گیم پلی زیاد نبود!)
بینهایت ممنون...

به نظر من اگر فقط واسه فیفا میخوای نگیری بهتره

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

بینهایت ممنون...

دوست عزیز اگر توانایی مالی دارید این کار بکیند مگر نه کار درستی نیست برای یک بازی اونم یک فیفا پاشید برای یک گرافیک 30% بهتر 2 میلیون هزینه کنید

یکم توضیح میدی مولتیش چطوریاس ؟چند تا مود داره؟خودم بیشتر اساسین بازی میکنم کال اف و بتل هم فکر کنم برا سری جدید بهتر باشه دیگه چه بازی مولتی پلیر داره؟ددرایزینگ چطوره؟

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
دوستان گل اینا رو جواب بدید و 5 تا از بهترین بازی هاشو اولویت بدید نمیخوام پشیمون بشم

سوالم اینه که بازی کردن فیفا با گیمپد کدوم کنسول راحت تره!؟(گیمپد ps4 یا xbox1؟)(الان که با 360 و گیمپد اون بازی میکنم اگه 1 روز مداوم بازی کنم دستم خیلی درد میگیره و روز دوم ورم هم میکنه حتی!!!:|)

به نظر من بهترین و استاندار ترین دسته فقط برای کنسول های ایکس باکس طراحی شده. اکه با دسته 360 دستتون درد بگیره با دسته سونی دیگه حالتون هم خراب میشه :)

بازی halo spartan یبار فری شده یا کلا فری نشده؟کسی میتونه یه پروفایل امریکا برام بسازه این دوتا بازی فری وانو توش بزنه دانلود شه؟یک دقیقه هم وقت نمیخواد اصلا این کار امکان پذیر هست یا خیر مثلا گلد دو روزه تریال داشته باشم میشه ؟

بازی halo spartan یبار فری شده یا کلا فری نشده؟کسی میتونه یه پروفایل امریکا برام بسازه این دوتا بازی فری وانو توش بزنه دانلود شه؟یک دقیقه هم وقت نمیخواد اصلا این کار امکان پذیر هست یا خیر مثلا گلد دو روزه تریال داشته باشم میشه ؟

برای کاربرای گلد free شده بود اما دیگه نیست ... شما با گلد دو روزه نمیتونید بازی دانلود کنید باید حداقل گلد 1ماهه بگیرید

ببخشيد اين سوالو اينجا مطرح ميكنم
من واسه xbox 360 يه مانيتور دارم كه رزولوشنش ١٦٨٠*١٠٥٠ هست ولى قسمت بالا و پايين صفحه نمايش سياه هست!! توى setting خود ايمس باكس هم توى قسمت display زده رزولوشن ١٦٨٠*١٠٥٠ ولى نميدونم چرا اون قسمت بالايى و پايينى سياه هست لطفا كمكم كنيد اگه درست متوجه نشديد عكس هم از صفحه نمايش ميذارم

Sent from my iPhone using Tapatalk

ببخشيد اين سوالو اينجا مطرح ميكنم
من واسه xbox 360 يه مانيتور دارم كه رزولوشنش ١٦٨٠*١٠٥٠ هست ولى قسمت بالا و پايين صفحه نمايش سياه هست!! توى setting خود ايمس باكس هم توى قسمت display زده رزولوشن ١٦٨٠*١٠٥٠ ولى نميدونم چرا اون قسمت بالايى و پايينى سياه هست لطفا كمكم كنيد اگه درست متوجه نشديد عكس هم از صفحه نمايش ميذارم

شما اینجا نباید سوالتون مطرح می کردید ولی حالا که کردید:
بیشتر توضیح بدید و اگه براتون مقدوره یک شات هم بذارید تا بتونم کمکتون کنم...

ry3u2e4e.jpg

توى اين عكس اگه توجه كنيد بالا و پايين مانيتور سياه هست چجورى ميشه درستش كرد رزولوشنش هم توى بخش ستينگ توى قسمت display ١٦٨٠*١٠٥٠ هست كه دقيقا همون رزولوشن مانيتوره

ry3u2e4e.jpg

توى اين عكس اگه توجه كنيد بالا و پايين مانيتور سياه هست چجورى ميشه درستش كرد رزولوشنش هم توى بخش ستينگ توى قسمت display ١٦٨٠*١٠٥٠ هست كه دقيقا همون رزولوشن مانيتوره

خوب خیلی سادست،به دلیل اینکه رزولوشن مانیتورت با رزولوشنی که کنسول میده همخونی نداره،
شما باید بری تو سیتینگ کنسول و قسمت display رزولوشنو تغییر بدی تا درست بشه.

خوب خیلی سادست،به دلیل اینکه رزولوشن مانیتورت با رزولوشنی که کنسول میده همخونی نداره،
شما باید بری تو سیتینگ کنسول و قسمت display رزولوشنو تغییر بدی تا درست بشه.

اگه توجه كرده باشيد دقيقا گفتم كه اين ٢تا همخونى دارن جفتشون روى ١٦٨٠*١٠٥٠ پيكسل هستند پس از اين بابت درسته ولى نميدونم چرا اينطوره

اگه توجه كرده باشيد دقيقا گفتم كه اين ٢تا همخونى دارن جفتشون روى ١٦٨٠*١٠٥٠ پيكسل هستند پس از اين بابت درسته ولى نميدونم چرا اينطوره

فکر نکنم بشه درستش کرد این مربوط به مانیتورت هستش منم قبل با مانیتور بازی میکردم اینطور بود الان با تی وی 1080 مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or