همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

مشکل که زیاد گزارش شده واسه خیلیا هرکی یه راه حلی داده.بهترین راه حلی که پیدا شد نوشته بود دکمه پاور رو 10 ثانیه نگه دارین تا دستگاه خاموش شه بعد با دسته روشنش کنین درست میشه
از شما چه پنهون من خودم کنسول فروشم تو شهرمون.خودم ps4 دارم و خیلی ps4 فروختم هیچکدوم مشکل نداشتن.ولی x1 همش ۳ تا فروختم این اولیش بود که اینطوری از آب در اومد.الان به مشتریم که اینو خریده بود اس دادم راه حل بالا رو نوشتم ولی ظاهرا بازم جواب نداده میخوام یه بازی دیگه فردا بهش بدم ببینم جواب میده یا نه اگه جواب نداد مشکل از کنسوله متاسفانه ضرر بزرگی کردم

به ایشون بگین پاور کنسول رو 10 ثانیه نگه داره و کابل پاوربریک رو به طور کل از پشت کنسول و برق به مدت 30 ثانیه بکشه بعد امتحان کنه ببینه چه جوریاست به احتمال 90 درصد باید با این روش مشکلش حل بشه اگر نشده صد در صد با ساپورت صحبت کنین!

مشکل که زیاد گزارش شده واسه خیلیا هرکی یه راه حلی داده.بهترین راه حلی که پیدا شد نوشته بود دکمه پاور رو 10 ثانیه نگه دارین تا دستگاه خاموش شه بعد با دسته روشنش کنین درست میشه
از شما چه پنهون من خودم کنسول فروشم تو شهرمون.خودم ps4 دارم و خیلی ps4 فروختم هیچکدوم مشکل نداشتن.ولی x1 همش ۳ تا فروختم این اولیش بود که اینطوری از آب در اومد.الان به مشتریم که اینو خریده بود اس دادم راه حل بالا رو نوشتم ولی ظاهرا بازم جواب نداده میخوام یه بازی دیگه فردا بهش بدم ببینم جواب میده یا نه اگه جواب نداد مشکل از کنسوله متاسفانه ضرر بزرگی کردم

به نظر من مشکل از درایو کنسول ــه
ازش بپرس وقتی گذاشت تو دستگاه صدای نا هنجاری نداد؟؟؟؟؟:-/ اگه صدا کرده 100 درصد مشکل از درایو ــه کنسول ــه

به ایشون بگین پاور کنسول رو 10 ثانیه نگه داره و کابل پاوربریک رو به طور کل از پشت کنسول و برق به مدت 30 ثانیه بکشه بعد امتحان کنه ببینه چه جوریاست به احتمال 90 درصد باید با این روش مشکلش حل بشه اگر نشده صد در صد با ساپورت صحبت کنین!
ساپورت جواب درس درمونی میدن؟از خود کنسول باید اقدام کنم یا کجا؟

ساپورت جواب درس درمونی میدن؟از خود کنسول باید اقدام کنم یا کجا؟

اگر انگلیسیت خوب باشه صد در صد ساپورت بهترین مرجعه شک نکن فقط هواست باشه با ساپورت خوده مایکرو صحبت کنی نه با اعضای کامیونیتی!

برای برقراری ارتباطم برو Contact Us

آخرین ویرایش:
نه درایو اصلا صدای آنچنانی نمیده.دستگاه هم پلمپشو خودم باز کردم

دوست عزیز همچین مشکلی وان نداره درایور خراب باشه کلا دیسک رو نمیخونه این دیسک رو میخونه و ارور داده شما یا دیسک بلوری اصل داخلش قرار نمیدید یا شانس بدی داری حالا یک بازی دیگه رو باهاش تست کن ببین اجرا میکنه

به نظرتون توى آپديت هاى بعدى چه چيزايى بايد حتما اضافه بشه؟؟ چه چيزايى توى xbox 360 بود كه توى xbox one جاشون خاليه؟؟ لطفا جواب بدين

Sent from my iPhone using Tapatalk

به نظرتون توى آپديت هاى بعدى چه چيزايى بايد حتما اضافه بشه؟؟ چه چيزايى توى xbox 360 بود كه توى xbox one جاشون خاليه؟؟ لطفا جواب بدين

Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب به نظرم مهمترین چیزی که باید به آپدیتها اضافه بشه همین باز شدن اچیومنتها تو حالت افلاین هستش ... شاید همیشه انلاین نباشیم برای بازی اونوقت اچیومنتی باز نمیشه

verson os consoleton ba no'a varson os update ham khani nadare ba hamin alat ajaze ajray bazi ro nmide! bahtre be tor dasti update marbot be console ro anjam badid!!
dar hamin forum xbox one bazicenter mitavanid topic hamin mozo ro payda konid!
mash'alah chaqadr xbox one moshkel dare :)) verson os ham shode moshkel xbox one :)) moshkelat ps4 dige shah moshkel mishe :))
doostan ham ke mashalah che harfa ke nmizann! disk taghalobi :? :))

ورژن اواس‌ کنسولتون با نوع ورژن اواس‌ آپدیت هم خونی‌ نداره به همین علت اجازه اجرای بازی رو نمیده! بهتر به طور دستی‌ آپدیت مربوط به کنسول رو انجام بدید!!
در همین فروم ایکس‌باکس بازی سنتر میتوانید تاپیک همین موضوع رو پیدا کنید!
ماشاالله چقدر ایکس‌باکس وان مشکل داره :)) ورژن اواس‌ هم شده مشکل ایکس‌باکس وان :)) مشکلات ps۴ دیگه شاه مشکل می‌شه :))
دوستان هم که ماشاالله چه حرفا که نمیزنن! دیسک تقلبی

:dصرفا جهت تنبلی بعضی دوستان:d

یه دیوونه ادعای هک ps4 رو داره (ویدئوی رسمی از هک شدن PLAYSTATION 4=)))

[ورژن اواس‌ کنسولتون با نوع ورژن اواس‌ آپدیت هم خونی‌ نداره به همین علت اجازه اجرای بازی رو نمیده! بهتر به طور دستی‌ آپدیت مربوط به کنسول رو انجام بدید!!
در همین فروم ایکس‌باکس بازی سنتر میتوانید تاپیک همین موضوع رو پیدا کنید!
ماشاالله چقدر ایکس‌باکس وان مشکل داره :)) ورژن اواس‌ هم شده مشکل ایکس‌باکس وان :)) مشکلات ps۴ دیگه شاه مشکل می‌شه :))
دوستان هم که ماشاالله چه حرفا که نمیزنن! دیسک تقلبی
afshin:)

آقا خب این مشکل چطور پیش میاد وقتی من وقتی دستگاهو روشن کردم با خودش آپدیت کردم؟یعنی چیزی که خودش دانلود کرده همخونی نداره؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or