همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بله - 14 روزه

خیر نمیشه باید باتری توش باشه

نیستش - باید با شارژر بخری (سیم موبایل سامسونگ و ... هم میخوره)

بله راهه دیگه ای نیست PS4 هم همینه

ریجن 1 برق 110 ولت میخوره که باید ترانس بگیری اما ریجن 2 برق 220 ولت میخوره

خیر اینطور نیست - میتونی کینکت رو وصل نکنی

تو اینترنت من دیدم گرون تر بود اما بازم بپرس

معلوم نیست

از بقیه بپرس

يعني بخاطره يه شارژر متفاوت انقدر گرون تر ميدن؟ قيمت جهاني يكه كه

خیر عزیز هیچ کدوم از دلیل هایی که شما آوردین نیست...!
تنها 2 دلیل داره:
اولی اینه که:طبق نقل تعداد زیادی از سازنده ها سخت افزار این کنسول پیچیده تر از PS4 بوده و بررسی سخت افزار و ساخت بازی 1080p برای این کنسول به مدت زمان و کار زیادی نیاز دارد...
دومی اینه که:کینکت 10% از فضای GPU این کنسول رو می گرفت و اگه بازی سازان بتونن از اون 10%+آپدیت SDK که برای بازی سازن از سوی مایکروسافت ارسال میشه استفاده مفیدی کنند بازی های این کنسول به 1080p خواهد رسید...

پس در واقع همون احتمال دوم من شد. سخت بودن بازي سازي واسش. كه احتمالا مايكروسافت ميخاد با اپديت هايي كه بيرون ميده ساده تر كنه

---------

حالا دوتا سوال ديگه:
ميشه دانلود آپديت بازيا يا دانلود بازيهاي خريداري شده رو pause كرد و بعد دوباره ادامه داد؟

از هدستي كه همراه دستگاه هست ميشه افلاين هم استفاده كرد؟ يعني صداي بازي.

رفتن اتوماتیک به energy saving mode بعد از چند روز رو از ساپورت مایکروسافت پرسیدم نرماله
فقط دوستان یکی از دوستان میگفت اون سه تا چراغ قرمز کینکت وقتی میری تو بازی خاموش میشن درسته؟ چون برای من حتی وقتی بازی هم میکنم روشنن:-/

سلام

اگه نخوام اپدیت بازی ها رو دانلود کنم و در عین حال به اینترنت وصل باشم خودش زورکی اپدیت می کنه یا پیغام میده؟

بعد برای انلاین بازی کردن باید اپدیت ها رو داشته باشیم؟

رفتن اتوماتیک به energy saving mode بعد از چند روز رو از ساپورت مایکروسافت پرسیدم نرماله
فقط دوستان یکی از دوستان میگفت اون سه تا چراغ قرمز کینکت وقتی میری تو بازی خاموش میشن درسته؟ چون برای من حتی وقتی بازی هم میکنم روشنن:-/

رفیق اون 3 تا چراغ اگه کینکت روشن باشه هرجا بری حتی تو بازی که به کینکت ربطی نداره هم روشنه!! اگه میخوای از دستش خلاص شی برو تو تنظیمات و کینکت رو خاموش کن
در مورد آپدیت بازیها هم میتونی موقعی که میخوای یه بازی دیگه رو بازی کنی دکمه = رو بزنی و آپدیت رو stop کنی !!

کلا این حرف و حدیث ها که جدیدا در اومده در مورد آپدیت های متداول و آزار دهنده همش ناشی از بی اطلاعی و نابلدی هست !!کلا همه آپدیت ها به غیر از آپدیت اولیه!!هیچ اجباری در آپدیتشون نیست!!
تو تنظیمات کنسول تیک اپدیت اتوماتیک رو بردارین !! تا کلی از مشکلات حل شه

- - -ویرایش - - -

سلام

اگه نخوام اپدیت بازی ها رو دانلود کنم و در عین حال به اینترنت وصل باشم خودش زورکی اپدیت می کنه یا پیغام میده؟

بعد برای انلاین بازی کردن باید اپدیت ها رو داشته باشیم؟

شما تو تنظیمات قسمت shoutdown فلان!! تیک دانلود اتوماتیک رو بردارین !! دیگه هیچی رو بدون اجازه دانلود نمیکنه!

دوستان یکم در مورد auto aim توضیح می دید؟چه جوری عمل می کنه؟
مثلا وقتی یه نفر می یاد جلوت قفل می کنه روش یا چه جوریه؟
کلن یه توضیحی بدید ممنون می شم

دوستان یکم در مورد auto aim توضیح می دید؟چه جوری عمل می کنه؟
مثلا وقتی یه نفر می یاد جلوت قفل می کنه روش یا چه جوریه؟
کلن یه توضیحی بدید ممنون می شم
دو نوع اتو ایم داریم:
یکی که وقتی هدف میگیری نشونرو میبره روی نزدیکترین هدف که میشه غیر فعالش کرد
یکی هم به صورت اتوماتیک روی هدف آهسته میکنه نشونرو که نمیشه فعالش کرد

اخه اين موقه كينكت منم خاموشه كه!ميشه؟

لازي رايگان براي كينكت چي خوبه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
نه باید کینکتت روشن باشه
بازی رایگان مگه وجودم داره؟هه دلت خوشه ها
کلا دو تا بازی برا x1 رایگانه که برا کینکت نیست.

برای خرید Customization pack از Store Xbox live مشکلی که در خرید ایتم ها داریم در بازی Callof ghosts این که میگه باید Creadit card باید داشته باشی
از خود سایت Xbox هم فقط میشه بازی خرید کسی راه حلی نداره این مشکل رو دور بزنیم؟

برای خرید Customization pack از Store Xbox live مشکلی که در خرید ایتم ها داریم در بازی Callof ghosts این که میگه باید Creadit card باید داشته باشی
از خود سایت Xbox هم فقط میشه بازی خرید کسی راه حلی نداره این مشکل رو دور بزنیم؟
برای خرید از لایو حتما باید گیفت کارت داشته باشید وگرنه فک نکنم بشه دورشون زد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or