همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

الان دوستان راحت در وان و لايو خريد نيممنند؟مثلا اگر بخوان فيفا ١٤ از طريق لايو بخرن؟ما كه كد پوينتمونو نميتونيم وارد كنيم و هر بار اخطار ميده!
uzerysa4.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk HD

باید به یه نفر که خارج از ایرانه بدی برات ریدیم کنه
مثله من

بنظرتون الان وقت مناسبی واسه خرید کنسول هست.من بیشتر واسه فورتزا میخوام

فرستاده شده از LG-D802ِ من با Tapatalk

مطمعین باش توو ریسینگ xbox مثل نسل قبل حرف اول میزنه
یکم صبر کنی بدون کینکت هم میاد میشه ارزون تر خرید

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

بالاخره بعد 5 ماه کار با آپلود استدیو کل تکنیک هاشو بلد شدم ! اینم یک ویدئوی جالب از واتچ داگز برای شما همراه با ادیت زیبای بنده :) صدا و تصویر خودم توش هم هستش!
بر روی تصویر کلیک کنید تا به کانال بنده در آپارات هدایت شوید و ویدئو رو ببینید!

بچه ها برای من اپدیت جدید رو خبر نداده میگه اپدیتی موجود نیست
شاید خودش اتوماتیک دان کرده باشه مشخصه اینکه بفهمم ایا اپدیت شده یا نه چیه؟

بچه ها برای من اپدیت جدید رو خبر نداده میگه اپدیتی موجود نیست
شاید خودش اتوماتیک دان کرده باشه مشخصه اینکه بفهمم ایا اپدیت شده یا نه چیه؟

برو تو سایت xbox اونجا آخرین ورژن آپدیت و ببین چیه
بعد برو تو قسمت اینفو کنسول ببین که ورژنش یکی هست یا نه
اگه یکی بود که آپدیت شده یعنی

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

برو تو سایت xbox اونجا آخرین ورژن آپدیت و ببین چیه
بعد برو تو قسمت اینفو کنسول ببین که ورژنش یکی هست یا نه
اگه یکی بود که آپدیت شده یعنی

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

داداش ممنون ولی سایت ایکس باکس خیلی بزرگه کدوم قسمتش برم؟

وقتی خواستم وان بگیرم(با علاقه گرفتم و دوسشم دارم)همه گفتن از بازی اورجینال نترس راحت عوض میکنی نگران نباش فقط سرمایه اول میخواد
فروشنده گفت بخر اقا خودم ساپورتت میکنم

حالا فروشنده میگه من تعویض نمیکنم یا اگه بکنن میخوان پوستت رو بکنن
وان دار های دیگه هم بچه مایه دار هستن و میخوان کلکسیون جمع کنن بازیشون نمیفروشن یا بدتر فروشنده ها شدن
خیلی ها هم براشون مهم نیست 60 تومن یا بیشتر پول رو بدن برا عوض کردن بازی ککشون هم نمیگزه
نمیدونستم میخورم به دیوار:(

وقتی خواستم وان بگیرم(با علاقه گرفتم و دوسشم دارم)همه گفتن از بازی اورجینال نترس راحت عوض میکنی نگران نباش فقط سرمایه اول میخواد
فروشنده گفت بخر اقا خودم ساپورتت میکنم

حالا فروشنده میگه من تعویض نمیکنم یا اگه بکنن میخوان پوستت رو بکنن
وان دار های دیگه هم بچه مایه دار هستن و میخوان کلکسیون جمع کنن بازیشون نمیفروشن یا بدتر فروشنده ها شدن
خیلی ها هم براشون مهم نیست 60 تومن یا بیشتر پول رو بدن برا عوض کردن بازی ککشون هم نمیگزه
نمیدونستم میخورم به دیوار:(

رفیق من هم مثل خودتم کمی صبر کن بازیهاش تو بازار پر شن اونوقت راحت کرایه کن!! الان فعلا این دو تا بازی رو که برا گلد رایگان کردن بگیر تا بعد!!
راستی شما کدوم شهر هستی؟؟ اونجا یازی کرایه نمیدن؟؟؟

رفیق من هم مثل خودتم کمی صبر کن بازیهاش تو بازار پر شن اونوقت راحت کرایه کن!! الان فعلا این دو تا بازی رو که برا گلد رایگان کردن بگیر تا بعد!!
راستی شما کدوم شهر هستی؟؟ اونجا یازی کرایه نمیدن؟؟؟

داداش بازی کرایه کردن نمیصرفه یه ماه یه بازی رو باید 50 تومن کرایه کنی البته خیلی بیشتر از 50 تومنه که نمیصرفه
من تهران هستم حالا ممکنه تعجب کنی ولی من همه توپخونه رو زیر پا گذاشتم و گشتم که میگم یا تعویض ندارن یا پوستت رو میکنن

بقیه وان دار ها رو هم که گفتم اکثرا بچه مایه هستن اصلا چقدر پول بدن براشون مهم نیست
این منم که کلی کار کردم پدرم در اومد با پولم وان گرفتم الان اینطوری تو دیوارم

داداش بازی کرایه کردن نمیصرفه یه ماه یه بازی رو باید 50 تومن کرایه کنی البته خیلی بیشتر از 50 تومنه که نمیصرفه
من تهران هستم حالا ممکنه تعجب کنی ولی من همه توپخونه رو زیر پا گذاشتم و گشتم که میگم یا تعویض ندارن یا پوستت رو میکنن

بقیه وان دار ها رو هم که گفتم اکثرا بچه مایه هستن اصلا چقدر پول بدن براشون مهم نیست
این منم که کلی کار کردم پدرم در اومد با پولم وان گرفتم الان اینطوری تو دیوارم

رفیق همینه !! من که قم هستم بازی رو کرایه میکنم !! یا هم صبر میکنم تو همین سایت بازی رو دسته دوم از بچه ها بخرم!!
در ضمن اینایی هم که کرایه کردم نصبش رو تو کنسول نگه میدارم که یه هو تو لایو تخفیف خورد کدش رو بخرم و نیاز به دانلود بازی نداشته باشم :d
البته اینو بگم اگه بازی مورد علاقه من بیاد در جا میخرم و منتظر نمیمونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or