همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بهتره که دیگه این بحث و ادامه ندیم
چون دیدگاه هامون کاملا با هم فرق می کنه
ولی یه چیزی و بگم که معرفی بازی فقط به پخش تریلر نیست
وقتی میشه گفت یه بازی کاملا معرفی شده که هم تاریخ پخشش معلوم باشه (نه اینکه بگن 2015)
هم جزییات بازی کامل شرح داده بشه مثل گیم پلی، موتور گرافیکی و...
مثلا همین کارایی که امسال یوبی سافت انجام داد
در مورد هیلو من نگفتم پکیج بی ارزشیه فقط منظورم این بود که اینکارو کرد که تا وقتی هیلو 5 ارائه بشه سرمون گرم باشه وگرنه مجموعه ی خوبیه جزییاتشم میدونم ؛)
به نظر من امسال در کل خوب نبود حالا ممکنه من یه نفر این نظر و داشته باشم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

بهتره که دیگه این بحث و ادامه ندیم
چون دیدگاه هامون کاملا با هم فرق می کنه
ولی یه چیزی و بگم که معرفی بازی فقط به پخش تریلر نیست
وقتی میشه گفت یه بازی کاملا معرفی شده که هم تاریخ پخشش معلوم باشه (نه اینکه بگن 2015)
هم جزییات بازی کامل شرح داده بشه مثل گیم پلی، موتور گرافیکی و...
مثلا همین کارایی که امسال یوبی سافت انجام داد
در مورد هیلو من نگفتم پکیج بی ارزشیه فقط منظورم این بود که اینکارو کرد که تا وقتی هیلو 5 ارائه بشه سرمون گرم باشه وگرنه مجموعه ی خوبیه جزییاتشم میدونم ؛)
به نظر من امسال در کل خوب نبود حالا ممکنه من یه نفر این نظر و داشته باشم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

آخه نه این که بازی هایی که توی کنفرانس سونی نمایش داده می شن همه تاریخ دارن و سر وقت میان مثل TLG,8Days,The Getaway,Agent,....

این بحث ها ربطی به این تاپیک نداره ، تمومش کنید

آقا من تو یه تصمیمی گیر کردم ممنون میشم بهم مشاوره بدید. من الان موندم دوتا کنسول بگیرم یا یه کنسول و یه تلویزیون خفن؟ پولم میرسه دو تا کنسول بگیرم ولی اگه قرار باشه تلویزیون بگیرم باید یه ماهی صبر کنم. حالا میخوام بدونم دوستان پیشنهاد میکنن واسه تلویزیون صبر کنم یا دو تا کنسول بگیرم؟

آقا من تو یه تصمیمی گیر کردم ممنون میشم بهم مشاوره بدید. من الان موندم دوتا کنسول بگیرم یا یه کنسول و یه تلویزیون خفن؟ پولم میرسه دو تا کنسول بگیرم ولی اگه قرار باشه تلویزیون بگیرم باید یه ماهی صبر کنم. حالا میخوام بدونم دوستان پیشنهاد میکنن واسه تلویزیون صبر کنم یا دو تا کنسول بگیرم؟

اینو در نظر داشته باش که PS4 و XBOX ONE فقط با کابل HDMI به تلویزیون وصل میشن

اینو در نظر داشته باش که PS4 و XBOX ONE فقط با کابل HDMI به تلویزیون وصل میشن

دوست عزیز تلویزیون که دارم. منظور یه تلویزیون سه بعدی با کیفیت عالی بود.
من خودم هم X360 داشتم و هم PS3. الان موندم دو تا کنسول بگیرم و با همین تلویزیونی که دارم سر کنم یا یه کنسول بگیرم و یه تلویزیون عالی؟

دوست عزیز تلویزیون که دارم. منظور یه تلویزیون سه بعدی با کیفیت عالی بود.
من خودم هم X360 داشتم و هم PS3. الان موندم دو تا کنسول بگیرم و با همین تلویزیونی که دارم سر کنم یا یه کنسول بگیرم و یه تلویزیون عالی؟
به نظرم یه ماه که زیاد نیست صبر کن الان یه کدومشون رو بگیر با یه تی وی که خیالت از کیفیت و رزولوشن راحت باشه

E3 امسال با بچه های لایو و در ایکس باکس وان گذروندیم! عجب تجربه جالبی بود! :) عکس از زمان قبل از E3 هستش حدودا 15 دقیقه قبلش!

68593933639918091632.jpg

دوستان میشه یه نفر لطف کنه به من آموزش کامل نحوه عوض کردن آدرس پروفایل که مالیات نخواد رو یاد بده؟l-)
برو تو سیتینگ ایکس باکس وان اون بغل زده بلینگ ادرس یا همچین چیزی اونچا درست نوشته!
یا تو کامپیوتر انجام بده! باید سر به سرش بندازی! همه ما که نمی دونستیم چطوریه یکم سر به سرش میکنی مفهمی کجاست!

- - -ویرایش - - -

سلام به همه ی دوستان

ببخشید پریدم وسط بحث کنفرانس و دو تا سوال داشتم

1)دلیل شما برای انتخاب xbox one ؟(لطفا هر کی داره بگه دلیلشو لطفا)
2)بازی های پیش فرض برای (فقط) کینکت وجود داره در دستگاه یا باید بخری؟
3)یه کم درباره ی live توضیح می دین؟
هر کی ایکس باکس وان میخره یکیش برای انحصاری هاشه یکی دیگشم شبکه انلاین قدرتمندشه!

ما هم امدیم توی جمع Xbox دارها...تازه Xbox one گرفتم ولی هنوز نه بازیشو انتخاب کردم نه خریدم نه هیچی

مشکل:

[TABLE="class: cms_table_ncode_imageresizer_warning, width: 390"]
[TR]
[TD="class: cms_table_td1, width: 20"]
wol_error.gif
[/TD]
[TD="class: cms_table_td2"]اینجا را کلیک کنید تا این تصویر را در اندازه واقعی آن ببینید.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

4c7d916721209ca61.jpg

dns is,nt resolving xbox server names

از اساتید Xbox live کار کسی در مورد Change setting ip,DNS setting یا Alterent mac addrees کار کرده..کنسول بدون بازی هستش بدتر از مشخص نیست مشکل از اینترنت ایران هستش یا ایران ip block شده ست یا ما روی هوا هستیم

دوستان امکان داره همین بار اول اپدیت کنسول رو از خود سایت دانلود کرد وبریزیم روی سیستمش؟؟ یا حتما بار اول باید به live وصل بشیم؟"؟
راه حلی هست؟ من هر کاری میکنم وصل نشد به اینترنت با هر سه Adsl هم تست زدم

آقا همين الان خوندم X1 بدون كينكت كه قراره با ٣٩٩$ بياد ١٠٪ سريع تره به خاطر فضاى آزادشده GPU كسى ميدونه كى وارد ايران ميشه؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

آقا همين الان خوندم X1 بدون كينكت كه قراره با ٣٩٩$ بياد ١٠٪ سريع تره به خاطر فضاى آزادشده GPU كسى ميدونه كى وارد ايران ميشه؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
هیچ فرقی با هم ندارن این 10 درصد هم تو مدل با کینکت با غیر فعال کردن کینکت توسط خود دستگاه انجام میگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or