همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان دو تا سوال دارم
1-چطوری میشه از طریق ویندوز فون مراسم رودید؟
2-من تو قسمت ستینگ و دستگاه میرم ولی برای من نوشته اپدیتی عرضه نشده چیکار کنم تا اپدیت رو بگیرم؟

- - -ویرایش - - -

منم تاتان رو دارم اما وقتي تا حالا يك ثانيه هم نتونستم بازي كنمش

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

چطور نتونستی؟
به خاطر اینترنتت؟

دوستان دو تا سوال دارم
1-چطوری میشه از طریق ویندوز فون مراسم رودید؟
2-من تو قسمت ستینگ و دستگاه میرم ولی برای من نوشته اپدیتی عرضه نشده چیکار کنم تا اپدیت رو بگیرم؟

- - -ویرایش - - -

چطور نتونستی؟
به خاطر اینترنتت؟

اره عزيزم

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

سلام به همه ی دوستان

اقا کسانی که خریدن از کینکت استفاده کردند می گفتند کینکت 360 زود خراب می شد (و به درد ایران نمی خورد) این هم همین جوری هست؟
بعد یه دسته داره؟

سلام به همه ی دوستان

اقا کسانی که خریدن از کینکت استفاده کردند می گفتند کینکت 360 زود خراب می شد (و به درد ایران نمی خورد) این هم همین جوری هست؟
بعد یه دسته داره؟
خیر کینکتش فوق العادست و قطعا ارزش خرید داره،
بله یه دسته در باگس موجوده.

دوستان سلام دوتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
اول اینکه چه باید بکنم که هر موقع وایرلس رو از تو سیتینگ دیسکانکت میکنم و دوباره کانکت میشم مجبور نباشم پاسورد رو وارد کنم و خودش پاسورد رو سیو کنه
و دوم با چه روشی میشه کاری کرد که موقع روشن شدن دستگاه از طریق کینکت لاگین کنم
ممنونم

والله من موندم ! چرا بعضی ها میگن کنفرانس جالبی نبود! همش در مورد بازی بود و معرفی بازی های ایکس باکس وان! و بیشتر بازی هایی که نشون داد برای سیستم لایو عالی بودن و دیدین چندتاشون داستانشون چند نفره آنلاین داشت! به هر حال خیلی جالب بود کنفرانس!

بچه ها اختصاصی های کدوم بیشتر چنگی به دل میزد هنوز کنسول نخریدم ایشالا تا یکی دو هفته دیگه اوکی میشه ولی بعد از کنفرانس بنظرتون کدوم بازیهای بهتری ارائه داد ؟؟؟؟

بچه ها اختصاصی های کدوم بیشتر چنگی به دل میزد هنوز کنسول نخریدم ایشالا تا یکی دو هفته دیگه اوکی میشه ولی بعد از کنفرانس بنظرتون کدوم بازیهای بهتری ارائه داد ؟؟؟؟

متاسفانه Ps4 بهتر بود

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or