همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان این لایوش چرا اینجوریه ؟!؟ من با خود کنسول ک می رم تو استور قیمت ها به دلاره از تو کامپیوتر ک می رم قیمت ها به پونده !!! الان من بخوام کارت بخرم باید دلار بخرم یا پوند !!!!؟!؟!؟ موقع ساخت اکانتم از من اسم کشور نپرسید ! فقط موقع ست آپ کنسول کشور داشت ک فقطم کشورای قاره آمریکا توش بود ک من همون آمریکا گذاشتم !

دوستان این لایوش چرا اینجوریه ؟!؟ من با خود کنسول ک می رم تو استور قیمت ها به دلاره از تو کامپیوتر ک می رم قیمت ها به پونده !!! الان من بخوام کارت بخرم باید دلار بخرم یا پوند !!!!؟!؟!؟ موقع ساخت اکانتم از من اسم کشور نپرسید ! فقط موقع ست آپ کنسول کشور داشت ک فقطم کشورای قاره آمریکا توش بود ک من همون آمریکا گذاشتم !
اگر اکانتت ماله آمریکا هستش باید دلار بخری اگر ماله اروپا هست که باید پوند بخری
برای فهمیدنش تو اکانتت بری تو سایت xbox.com نوشته

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ارشيا دموش چرا اينقد هيولا بود؟بازي اصلي كيً مياد؟
راستي براي خرسد دي ال سي نميشه با كامبيوتر خريد كرد؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

چون فقط رو نسل هشتم کار کردن اینقدر کیفیتش خوب بوده
بازی اصلیش هم 17 جون میاد مصادف با 27 خرداد
نمیدونم میشه با کامپیوتر خرید یا نه اما بازی رو میتونی
در ضمن تو نسخه کاملش بروس لی هم هست :d

در ضمن آرشیا هستم نه ارشیا :d

الان بهترين بازيايي كه با گلد ميشه بازي كرد سراغ دارين چيا هستن؟ما فعلا فقط فورزا رفتيم..تاتانفال هم به ما ركب زد!!!
دو ضمن ميشه بازي هاي گلد رو راحت خريد!!!؟

الان بهترين بازيايي كه با گلد ميشه بازي كرد سراغ دارين چيا هستن؟ما فعلا فقط فورزا رفتيم..تاتانفال هم به ما ركب زد!!!
دو ضمن ميشه بازي هاي گلد رو راحت خريد!!!؟

HALO:SPARTAN ASSAULT
MAX:THE COURSE OF BROTHERHOOD

آره میشه بازی هاي گلد رو راحت خريد

دوستان بازی های گلد رو دان کردم روی 100 درصد که امده قطع میشه میگه نصب متوقف شد
میگید چیکار کنم؟
سلام دوست من البته ببخشین اسم واقعیتون رو هم نمیدونم
برای منم به همین صورت بود گویا سرورشون شلوغ هست که این پیغام رو میده من همونطوری رهاش کردم ویکی دوساعت بعد اومدم تری اگن کردم درست شد
البته فقط مکس رو دان کردم که واقعا بازی خیلی خیلی جالبی هستش من بیشتر از همه از این بازی خوشم اومد مخصوصا با اون ویبره خوشگلش
راستی یه سوال این تیتان فال رو میشه اقلاین هم بازی کرد
ممنونم

سلام دوست من البته ببخشین اسم واقعیتون رو هم نمیدونم
برای منم به همین صورت بود گویا سرورشون شلوغ هست که این پیغام رو میده من همونطوری رهاش کردم ویکی دوساعت بعد اومدم تری اگن کردم درست شد
البته فقط مکس رو دان کردم که واقعا بازی خیلی خیلی جالبی هستش من بیشتر از همه از این بازی خوشم اومد مخصوصا با اون ویبره خوشگلش
راستی یه سوال این تیتان فال رو میشه اقلاین هم بازی کرد
ممنونم

نه تیتان فقط انلاینه اما بهت بگم بازی خیلی خیلی خوبیه و مدت زیادی سرگرمت میکنه

برا استفاده از دی ال سی ها حتما باید آنلاین بود ؟!؟ من فورزا نسخه روز اوله یه کد داشت پنج تا ماشین فری بهم می داد کد رو زدم ماشین ها هم اومد ورشون داشتم ولی وقتی آفلاینم نمی ذاره ماشین ها رو انتخاب کنم !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or