خیلی چیز به درد بخوری هست اگه بیاد
شما با توجه به ریجن اکانتت باید مالیات بدی برای خرید دیجیتالیدوستان این که برای خرید انلاین مالیات هم باید بدیم جریانش چیه؟
شما با توجه به ریجن اکانتت باید مالیات بدی برای خرید دیجیتالی
مثلا اگه اکانتت ماله آمریکا و ایالت کالیفورنیا باشه باید 9% اون خریدی که انجام دادی مالیات پرداخت کنی. مثلا اگه یک بازی 20$ خریدی باید در کل 21.8$ پرداخت کنی. بعضی از ایالت ها مثل واشنگتن مالیات ندارن.
البته این فقط برای خرید دیجیتالی نیست و خرید فیزیکی هم مالیات داره ولی چون بازی ها از کشوری که خریداری میشه، خارج می شن برای همین مالیاتو بر می گردونن.
watch dalil viryesh"بچه ها چرا من وقتی اکانتم رو گلد کردم ازم ادرس نخواست؟
اره مطمئنممطمئنی واشنگتن مالیات نداره؟؟!!!! خوب اگه ادرس اکانتم رو قبلا وارد کرده باشم الان میتونم تغییرش بدم و بکنمش واشنگتن؟؟؟ چه جوری باید اینکارو بکنم؟؟ ادرس واشنگتن از کجا بیارم؟؟
عزیزم شما برو تاپیکِ پی اس 4 ببین از این 700 صفحه ای که رفته جلو چندتاش سوال تکراری بوده و چند نفرشون قبلا 360 داشتن الان 4 خریدن یا میخوان بخرن!دوستان من یخورده گیج شدم.من خودم ایکس باکس360داشتم الان دارم اطلاعات درباره ی وان جمع میکنم بین وان و ps4شک داشتم ولی چون با ایکس باکس بیشتر حال میکنم تصمیم گرفتم وان بگیرم ولی الان که نگاه میکنم میبینم تعداد کسایی که ps4دارن خیلی بیشتره!! نمیدونم چیکار کنم از این میترسم که تعداد ایرانی های ایکس باکس لایو کم باشه و مثلps4نباشه.تورو خدا یکی منو از این دودلی در بیاره
خوب بذار من کمکت کنم،دوستان من یخورده گیج شدم.من خودم ایکس باکس360داشتم الان دارم اطلاعات درباره ی وان جمع میکنم بین وان و ps4شک داشتم ولی چون با ایکس باکس بیشتر حال میکنم تصمیم گرفتم وان بگیرم ولی الان که نگاه میکنم میبینم تعداد کسایی که ps4دارن خیلی بیشتره!! نمیدونم چیکار کنم از این میترسم که تعداد ایرانی های ایکس باکس لایو کم باشه و مثلps4نباشه.تورو خدا یکی منو از این دودلی در بیاره
واقعا چه تحلیل زیبایی کردین!خوب بذار من کمکت کنم،
همیشه نسبت گیمر پرو به اماتور کمتر بوده به همین دلیل تا الان تعداد بیشتری رفتن سمت سونی،
به هر حال اگه رزولوشن بیشتر تو بعضی از بازی ها برات مهمتره برو پی اس 4 بخر که البته اصلا این تفاوت رزولوشن در دو کنسول به چشم نمیاد.
اگرم،کیفیت ساخت،امکانات انبوه،کینکت فوق پیشرفته،بازی انلاین و سرورهای قدرتمند و ده ها دلیل دیگه برات مهمه برو x1 بگیر.
در ضمن فراموش نکن از نظر بازی انحصاری تا به اینجا مایکروسافت با ساخت تایتان فال،کوانتوم بریک،رایز،فورزا5 و در اینده هیلو5،گیرز اف وار و ... چیزی. از رق
یبش کم نیاورده و شاید جلوتر از رقیبش هم باشه.
نسبت گیمر پرو به آماتور کمتره پس اکثرا رفتن سمت PS4! 
جدا از روون بودن. فیفا در x1 ، دو مد جدید در xbox1 وجود داره که در ps4 نیست،اکثر فیافا بازان اروپایی که بیشترشون انگلیسی هستن بخاطر همین ویژگی رفتن x1 خریدن.واقعا چه تحلیل زیبایی کردین!نسبت گیمر پرو به آماتور بیشتره پس اکثرا رفتن سمت PS4!
من هیچکدوم از کنسول ها رو ندارم. هنوزم به نتیجه ای نرسیدم و وایسادم تا E3 ببینم چی میشه و بعد تصمیم بگیرم. پس طرفدار برند خاصی نیستم!
درباره ی دوستمون هم که دودله که کدومو بگیره... داداش واقعا این دو تا کنسول خیلی با هم تفاوت ندارن. بازی آنلاین که هر دو عالین. رزولوشن که اونقدر تفاوت نداره. کیفیت ساخت هر دو عالیه. هر دو سرور های فوق العاده ای دارن. شما هم که نگرانی که مثلا تو آنلاین تعداد بچه ها کم باشه باید بگم اصلا نگران نباش. چون در دراز مدت انقدر تعداد کاربرای آنلاین زیاد میشه که نیاز تو رو بر آورده میکنه ولو اینکه ممکنه تعداد افراد از سونی کمتر باشه ولی اون طور نیست که دیگه تو آنلاین XBOX نگران حریف باشی!
تنها چیزی که من دربارش شک دارم تو بازی های انجصاریه که تو نسل قبل سونی ترکوند ولی این نسل مایکرو عالی شروع کرده. اینجاست که آدم گیج میشه و حداقل باید E3 امسال رو بررسی کرد. هرچند E3 برنامه های یه سال رو میگه و معلوم نیست در سال های بعد چه میشه!
حالا خود من از یه طرف میگم انحصاری سونی در دراز مدت بهتر خواهد بود پس سونی میگیرم.(انحصاری های سونی واقها فوق العاده بودن تو نسل قبل و استودیو های بی نظیری داره که مایکرو نداره) ولی از طرفی چون فوتبال و فیفا برام خیلی مهمه میگم XBOX میگیرم چون شنیدم تو XBOX فیفا رون تر اجرا میشه.(خودم این مورد رو به چشم دیدم. من عاشق فوتبالم و این مورد خیلی برام مهمه ولی خب تفاوتش با PS4 خیلی کم بودا)
جدا از روون بودن. فیفا در x1 ، دو مد جدید در xbox1 وجود داره که در ps4 نیست،اکثر فیافا بازان اروپایی که بیشترشون انگلیسی هستن بخاطر همین ویژگی رفتن x1 خریدن.
در ضمن یبار دیگه پست قبلیمو بخون یجا رو اشتباه متوجه شدی دوست عزیز!

فکر کنم یه 100 MB براش اومده باشهدوستان بازی واچ داگز بر روی ایکس باکس چقدر اپدیت داره؟یعنی حجم اپدیتش چقدره؟