همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام
دوست خوبم هنوز هیچی معلوم نیست 11 روز دیگه همه چیز مشخص میشه اما به شخصه فکر نمیکنم خبری از گرز تو این E3 بشه تازه بازی در مراحل اولیه ساخت هستش
البته منم با نظر شما موافقم اگر یه نمایش کوتاهی ازش نشون بدن سالن کنفرانس به غوغاکده ای تبدیل میشه:d

مرسی دوست عزیز.چه زود زمان داره میره.یک ماه شد 11 روز.اگه یه گیم پلی کوتاه از گیرز پخش شه تایپیک ایکس باکس منفجر میشه.
Alan wake جدید هم ایشالا رونمایی بشه دیگه سکته خفیفو زدیم.

سلام
دوست خوبم هنوز هیچی معلوم نیست 11 روز دیگه همه چیز مشخص میشه اما به شخصه فکر نمیکنم خبری از گرز تو این E3 بشه تازه بازی در مراحل اولیه ساخت هستش
البته منم با نظر شما موافقم اگر یه نمایش کوتاهی ازش نشون بدن سالن کنفرانس به غوغاکده ای تبدیل میشه:d

11 روز و 1 ساعت و 52 دقیقه و 1 ثانیه:d

سلام بچه ها.یه سوال:
تا حالا در دستگاه های ریجن یکی که وارد ایران شده. بوده دستگاهی که از تو کارتون درنیومده خراب بوده باشه؟یا مثلا کینکتش؟به نظرتون همچین چیزی ممکنه؟
چون اینجا خبری از گارانتی نیست برا این میپرسم.

سلام بچه ها.یه سوال:
تا حالا در دستگاه های ریجن یکی که وارد ایران شده. بوده دستگاهی که از تو کارتون درنیومده خراب بوده باشه؟یا مثلا کینکتش؟به نظرتون همچین چیزی ممکنه؟
چون اینجا خبری از گارانتی نیست برا این میپرسم.
فقط بعضی از کنسول ها درایوشن خراب بوده اونم نه خیلی به اندازه ی خرابی های پی اس 4
تا الان که هر کی خریده راضی بوده.گارانتی هم بیشتره فروشنده ها بین 1 ماه تا 6 ماه و 1 سال روی کنسول میذارن

اقا جریان این که با گلد دیگران هم میشه با پروفایل خودت بازی کنی چیه؟یکی بیا مردونه یه توضیح بده،
بعد الان گلد یکساله حدود قیمت چنده؟
به امید خدا امروز دیگه دارم به جمع x1 داران میپیوندم.(شکلک در پست خودم نمیگنجم) :d

اقا جریان این که با گلد دیگران هم میشه با پروفایل خودت بازی کنی چیه؟یکی بیا مردونه یه توضیح بده،
بعد الان گلد یکساله حدود قیمت چنده؟
به امید خدا امروز دیگه دارم به جمع x1 داران میپیوندم.(شکلک در پست خودم نمیگنجم) :d
اینجا رو بخون همه چی رو میفهمی
http://forum.bazicenter.com/thread88653/
پیشاپیش مبارکت باشه

دوستان امروز واسه فیفا 14 اپدیت منتشر شده.فکر کنم قسمت world cup باشه که قراره اضافه شه.کسی دانلود نکرده؟
من میخوام دانلود کنم نمیشه. ارور میده.
میگه الان مشکلی وجود داره و بعدا سعی کنید یا به سایت xbox مراجعه کنید.
کسی انجامش داده؟

بروبچه های خوشتیپ گیمر یه لطف کنن به من تازه کار یه کمکی کنین.در مورد رابط کاربری داشبورد و کار با کینکت می خواستم یه سری اطلاعات داشته باشم.از 360 تا الان خیلی اغییر کرده لامصب. :d

بروبچه های خوشتیپ گیمر یه لطف کنن به من تازه کار یه کمکی کنین.در مورد رابط کاربری داشبورد و کار با کینکت می خواستم یه سری اطلاعات داشته باشم.از 360 تا الان خیلی اغییر کرده لامصب. :d
اگر زبانت خوبه این رو دانلود کن شاید به دردت خورد

- - -ویرایش - - -

دوستان امروز واسه فیفا 14 اپدیت منتشر شده.فکر کنم قسمت world cup باشه که قراره اضافه شه.کسی دانلود نکرده؟
من میخوام دانلود کنم نمیشه. ارور میده.
میگه الان مشکلی وجود داره و بعدا سعی کنید یا به سایت xbox مراجعه کنید.
کسی انجامش داده؟
حجمش چه قدره؟

logo.png

11.15-12.00 – Introduction to DirectX 12: Ivan Nevraev, Microsoft

12.00-12.30 – D3D 12: “The future is so bright you gotta wear shades”: Dave Oldcorn, AMD

14.45-15.30 – Inside XBox One: Martin Fuller, Microsoft

https://www.eventbrite.com/e/amd-microsoft-game-developer-day-tickets-11172787107

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or