دوستان ایکس وان سفید کی قراره عرضه بشه؟!!
یه ویدیو دیدم از یه پسره انگلیسی بود که ایکس وان سفید رو خریده بود یا براش آورده بودن (ماشالا لحجه ش انقد غلیظ بود فقط خودش میفهمید چی میگه:d!!!)
جعبه ش که فرق میکرد روی دسته و کنسول هم نوشته بود I Made This Launch Team 2013 (البته اگه درست نوشته باشم)
فک کنم ویدیوش توی آپارت هم باشه!خلاصه کسی میدونه کی عرضه میشه (یا اصن عرضه میشه؟!) و این جمله ایی که روش نوشته بود براچی هستش؟!![]()
دوستان ایکس وان سفید کی قراره عرضه بشه؟!!
یه ویدیو دیدم از یه پسره انگلیسی بود که ایکس وان سفید رو خریده بود یا براش آورده بودن (ماشالا لحجه ش انقد غلیظ بود فقط خودش میفهمید چی میگه:d!!!)
جعبه ش که فرق میکرد روی دسته و کنسول هم نوشته بود I Made This Launch Team 2013 (البته اگه درست نوشته باشم)
فک کنم ویدیوش توی آپارت هم باشه!خلاصه کسی میدونه کی عرضه میشه (یا اصن عرضه میشه؟!) و این جمله ایی که روش نوشته بود براچی هستش؟!![]()

چند وقت پیش در سایت آمازون برای فروش گذاشته بودن که قیمتش هم حدودا 6000 دلــــار بود
شرکت مایکروسافت به کارمندان خود 1 ایکس باکس وان سفید که روی آن I made this درج شده مجانی داد که اشاره دارد که خود آنها این را ساخته انداون officialنیست یه نفر همینجوری درست کرده
منم منظورم این بود که برای عرضه عمومی نبودهشرکت مایکروسافت به کارمندان خود 1 ایکس باکس وان سفید که روی آن I made this درج شده مجانی داد که اشاره دارد که خود آنها این را ساخته اند
در اون رابطه هم اگر اشتباه نکنم خود مایکروسافت اونا رو به فروش گذاشته بود به قیمت حدودا 6000 دلـــــار
من نمیدونم چرا از ترانس میترسین ، فقط Xbox One نیست با ترانس کار میکنه که خیلی از وسایل برقی هم همین شرایط رو دارن بدون هیچ خطری ، ترانس یه سیم پیچه که برق رو از 110 به 220 تبدیل میکنه مقدار های بالاتر مثل 300 و 750 هم هیچ گونه مصرف اصافی ندارن و به اندازه ی همون 220 برق رو پس میدن!، شما برای اطمینان یه ترانس 750 بگیر ، فرقیم ندارن چون همشون ترانسای کارگاهی هستن!میگم داستان دارم با این خرید ها...
ریجن 2 که نیست همه 1 بعدش ترانس 110 میخواد میترسم یه چیزی بخرم به دستگاه آسیب بزنه... اگه راهنمایی کنید ترانس دقیق چی بخرم ممنون میشم.
بعد یه سوال دیگه داشتم، دسته هاش درجه یک و دو دارن؟ یا همش یه چیزه؟
خوب شما که انقدر دو دل هستی و تعصب خاصی هم روی هیچ کدوم از کنسولا نداری برای اطمینان بیشتر از یه نفر که هر دو رو داره و نظرش به نظرت نزدیک تره بپرس!یه سوال اونهایی که ایکس باکس وان دارن انصافا خوبه یا نه؟از همه نظر من الان دوماهه دارم تحقیق می کنم ببینم کدوم بهتره ولی نفهمیدم اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
درصد زیادیش سلیقه ای هست منم خیلی تحقیق کردم هنوز خودمم نخریدم ولی تو این مدت که تحقیق کردم فکر میکنم وان بهتر باشه با چند نفر هم که هر2تاش رو دارن صحبت کردم به این نتیجه رسیدم که وان بهترهیه سوال اونهایی که ایکس باکس وان دارن انصافا خوبه یا نه؟از همه نظر من الان دوماهه دارم تحقیق می کنم ببینم کدوم بهتره ولی نفهمیدم اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
سلام عرفان جان من نزدیک یه ماهی میشه که این کنسول رو خریدم تا حالا که مشکلی باهاش نداشتم و لذت بردم ازش با خیال راحت بخریه سوال اونهایی که ایکس باکس وان دارن انصافا خوبه یا نه؟از همه نظر من الان دوماهه دارم تحقیق می کنم ببینم کدوم بهتره ولی نفهمیدم اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
سلام عرفان جان من نزدیک یه ماهی میشه که این کنسول رو خریدم تا حالا که مشکلی باهاش نداشتم و لذت بردم ازش با خیال راحت بخر