Heisenberg
کاربر سایت
خیلی ممنون که جواب سوال منو دادید.Xbox One بدون کینکت کی عرضه میشه؟
میخوام ببینم کی باید وان بخرم:d
خیلی ممنون که جواب سوال منو دادید.Xbox One بدون کینکت کی عرضه میشه؟
میخوام ببینم کی باید وان بخرم:d
9 ماه June تو آمریکا عرضه میشه (19 خرداد)خیلی ممنون که جواب سوال منو دادید.
پاور بریک های اصلی اصلا صدا ندارن؟؟ برای من یکم صدا میده مخصوصا وقتی چند روز رو instant on بمونه یه صدای کمی داره ... نشونه ای واسه تشخیص اصل بودنش هست؟؟
برنامش مجانی هست یا پولی؟؟؟:dآپدیت آخری هم نیومده بود پخش می کرد
یه برنامه برای پخش فیلم بلوری هست از استور دانلود کن برات فیلم بلوری پخش می کنه
داداش کلی سوال پرسیدم که دوستان لطف کردن جواب دادن ولی بازیها قیمتشون از 39 دلار شروع میشه تا 49 دلارخب شما که الان سوالی نپرسیدی ولی بازی ها قیمتشون 60 دلاره 20 دلار گرون تر از چیزی که شما فکر میکنی
سوالی داری در خدمتم
داداش کلی سوال پرسیدم که دوستان لطف کردن جواب دادن ولی بازیها قیمتشون از 39 دلار شروع میشه تا 49 دلارخب شما که الان سوالی نپرسیدی ولی بازی ها قیمتشون 60 دلاره 20 دلار گرون تر از چیزی که شما فکر میکنی
سوالی داری در خدمتم
من ندارم ولی بفرما شاید تونستم کمکت کنم!:d
نه مثل پی اس 4 نیستمیخواستم بببینم ریجن 2 چیا تو جعبشه؟
ایا مثل ps4 مستقیم به برق وصل میشه؟
بیش از 2 گیگ از یو تی یوب فیلم دانلود کردم اما چیزی دستگیرم نشد
پس همشون آداپتور داره و فقط ولتاژشون فرق داره؟نه مثل پی اس 4 نیست
ریجن دو تنها فرقش با ریجن 1 اینه که بجای آداپتور 110 ولت یه آداپتور 220 ولت داره و دیگه احتیاجی به ترانس تبدیل 110 به 220 ولت نیست
فقط بعضیاشون پک Forza 5 و Fifa 14 هستن (فک کنم Call Of Duty Ghost هم داشته باشن) که کد بازی رو دارن و میتونید بازی رو رایگان دانلود کنید
داداش کلی سوال پرسیدم که دوستان لطف کردن جواب دادن ولی بازیها قیمتشون از 39 دلار شروع میشه تا 49 دلار
- - -ویرایش - - -
داداش کلی سوال پرسیدم که دوستان لطف کردن جواب دادن ولی بازیها قیمتشون از 39 دلار شروع میشه تا 49 دلار
You can now video chat while playing games on Xbox One
قابلیت Snap برای Skype با آپدیت جدید اضافه شده و می تونید در حال فیلم نگاه کردن یا بازی کردن با دوستانتون از طریق Skype حرف بزنید