همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

پاور بریک های اصلی اصلا صدا ندارن؟؟ برای من یکم صدا میده مخصوصا وقتی چند روز رو instant on بمونه یه صدای کمی داره ... نشونه ای واسه تشخیص اصل بودنش هست؟؟

چرا صدا میده ولی در حد این که گوشتو ببری دمش تا بشنوی صدای بیشتر برای ترانسه که بازم اون به راحتی شنیده نمیشه ، اصلم دارن ولی تو ایران متفرقس ، روشم آرم Xbox خورده و توی اون بسته بندی که داره احتمالا" یه کد داره که همون کد روی خود پاورم خورده

خب شما که الان سوالی نپرسیدی ولی بازی ها قیمتشون 60 دلاره 20 دلار گرون تر از چیزی که شما فکر میکنی
سوالی داری در خدمتم
داداش کلی سوال پرسیدم که دوستان لطف کردن جواب دادن ولی بازیها قیمتشون از 39 دلار شروع میشه تا 49 دلار

- - -ویرایش - - -

خب شما که الان سوالی نپرسیدی ولی بازی ها قیمتشون 60 دلاره 20 دلار گرون تر از چیزی که شما فکر میکنی
سوالی داری در خدمتم
داداش کلی سوال پرسیدم که دوستان لطف کردن جواب دادن ولی بازیها قیمتشون از 39 دلار شروع میشه تا 49 دلار

میخواستم بببینم ریجن 2 چیا تو جعبشه؟
ایا مثل ps4 مستقیم به برق وصل میشه؟
بیش از 2 گیگ از یو تی یوب فیلم دانلود کردم اما چیزی دستگیرم نشد
نه مثل پی اس 4 نیست
ریجن دو تنها فرقش با ریجن 1 اینه که بجای آداپتور 110 ولت یه آداپتور 220 ولت داره و دیگه احتیاجی به ترانس تبدیل 110 به 220 ولت نیست
فقط بعضیاشون پک Forza 5 و Fifa 14 هستن (فک کنم Call Of Duty Ghost هم داشته باشن) که کد بازی رو دارن و میتونید بازی رو رایگان دانلود کنید

نه مثل پی اس 4 نیست
ریجن دو تنها فرقش با ریجن 1 اینه که بجای آداپتور 110 ولت یه آداپتور 220 ولت داره و دیگه احتیاجی به ترانس تبدیل 110 به 220 ولت نیست
فقط بعضیاشون پک Forza 5 و Fifa 14 هستن (فک کنم Call Of Duty Ghost هم داشته باشن) که کد بازی رو دارن و میتونید بازی رو رایگان دانلود کنید
پس همشون آداپتور داره و فقط ولتاژشون فرق داره؟

- - -ویرایش - - -

به هرحال با توجه به تحقیقات گسترده ای و تخصصی که کردم و دوستام که همه ایکس باکس وان دارن و خود کمترینم که معلم کامپیوترم در خدمتم که هر سوالی داشتی جواب بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or