همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام.
راهی هست برای اینکه بتونیم کنسول دسته دو رو از نو تشخیص داد؟(چون میخوام اینترنتی بخرم اینو میپرسم)
این دیگه از اون سوالا بودا!:d
اگه دیدی کنسول احتیاج به آپدیت (موقع نصب کنسول) نداره و جعبه و بسته بندی قطعاتش بهم ریخته س (یعنی معلوم باشه قبلا باز شده باشن) دسته دوم هستش:d
در غیر این صورت من دیگه نمیدونم!

امکانات جدید تو آپدیت ماه June

Easily Increase Games Capacity with External Storage Support
Your Xbox One system will soon support up to two external hard drives at once.Simply plug in your 256 GB or larger USB 3.0 external hard drive and once formatted, copy and move games, apps and game add-ons to increase your storage capacity at home

Real Names Makes it Easier to Identify Friends

SmartGlass Provides Access to full OneGuide and Universal Remote Control, Pin Reordering and More

Expanded TV and OneGuide Soon Available in More Markets

New Gold Membership Benefits, Access to Apps for All and More

Finally, we’ve made it possible for you to choose an account for automatic sign-in on your Xbox One – another much-requested feature from fans like you

اولی و آخری واسه من خیلی خبر خوبی هست :دی

بهرام جان بازی شو اگه گرفتی بازی کردی بیا یه توضیح بده ببینیم بازیش چطوریاست!:)
بازي كردم، بيشتر بخش هاي بازي پوليه :|
اگه به گلف علاقه داري، ممكنه از بازي خوشت بياد. من زياد خوشم نيومد(بيشتر مثل نسخه دمو تا بازي اصلي)

بلاخره من هم ایکس باکس وان خریدم و ایکس باکسی شدم
بچه ها تیتان هم خریدم هر کی تیتان میزنه بگه باهمهماهنگ کنیم البتههمه بعد امتحانات هستن جز خودم که از من گذشته

بلاخره من هم ایکس باکس وان خریدم و ایکس باکسی شدم
بچه ها تیتان هم خریدم هر کی تیتان میزنه بگه باهمهماهنگ کنیم البتههمه بعد امتحانات هستن جز خودم که از من گذشته

مبارک باشه.من که باید 1سال صبر کنم تا کنکورمو برم بعد بخرم:((

سلام دوستان میخواستم بدونم XO هم مثله PS4 برای دی ال سی باید ریجن اکانتت با ریجن دیسک یکی باشه؟
و سوال دوم اینکه مثلا من کد یه بازی ریجن 2 بخرم میتونم تو اکانت ریجن 1 اکتیوش کنم برا دانلود؟

سلام دوستان میخواستم بدونم XO هم مثله PS4 برای دی ال سی باید ریجن اکانتت با ریجن دیسک یکی باشه؟
و سوال دوم اینکه مثلا من کد یه بازی ریجن 2 بخرم میتونم تو اکانت ریجن 1 اکتیوش کنم برا دانلود؟

خیر
اگر اشتباه نکنم بله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or