ezio connor
کاربر سایت
این ترانسه یا پاوربریکه برای ریجن 1 :d این خوبه بنظرتون؟
XBOX One Adaptor 220 v
خب شما که الان سوالی نپرسیدی ولی بازی ها قیمتشون 60 دلاره 20 دلار گرون تر از چیزی که شما فکر میکنیداداش ممنونم میشم اگه اطلاعات داری و خودت وان داری سوالامو جواب بدی
خب خود باندل استانداردش با کینکت500 دلاره باندل تایتان فال هم همین قیمت 3-4 تا بازی هم میخوام هر کدوم حدود 40 دلار قمتشه دو دسته اضافی هم میخوام بگیرم باهاش اونم ه 80 دلار میشه
نسخه دیجیتالی رو داره و باید دانلودش کنی. حجمش حدود 17GBدوستان باندل titan fall اصل بازی رو داره یا نسخه ی دیجیتالی رو؟ نسخه ی دیجیتالی یعنی باید دانلودش کنیم؟ چند گیگ هست؟
بعد از اینکه 17 گیگ رو گرفتم باز باید اون 11 گیگ آپدیت رو هم بگیرم یا دیگه نیمخواد؟نسخه دیجیتالی رو داره و باید دانلودش کنی. حجمش حدود 17GB
11GB آپدیت دیگه چیه؟:dبعد از اینکه 17 گیگ رو گرفتم باز باید اون 11 گیگ آپدیت رو هم بگیرم یا دیگه نیمخواد؟
اگر به بازی های آنلاین علاقه داری حتمااااااا تایتان فال رو بگیر . مطمئن باش که پشیمون نمیشی!یک سوال دارم بنظرتون تایتان فال ارزش داره باندل این بازی رو بخرم ؟کلا خوبه بازیش در اون حد؟اول چه بازی رو پیشنهاد میدید تهیه کنم پشیمون نشم:d

پاور بریک های اصلی اصلا صدا ندارن؟؟ برای من یکم صدا میده مخصوصا وقتی چند روز رو instant on بمونه یه صدای کمی داره ... نشونه ای واسه تشخیص اصل بودنش هست؟؟پاور بریکه
شما همون ترانس بگیر اکثر این پاور بریک ها متفرقس و تقلبی فردا پس فردا میزنه دستگاتونو خراب میکنه ، این مدلای متفرقه هم داغ میکنن ، هم صدا میدن هم میزنن دستگاه رو به فنا میدن
یه ترانس 750 بگیر قیمتش 80 تومن نه صدا میده ، کم داغ میکنه و دستگاه رو به فنا نمیده
دوستان توی این ابدیت های اخری که امده ایکس باکس وان فیلم بلوری پخش میکنه؟؟؟؟