همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

این ترانسه یا پاوربریکه برای ریجن 1 :d این خوبه بنظرتون؟
XBOX One Adaptor 220 v

پاور بریکه
شما همون ترانس بگیر اکثر این پاور بریک ها متفرقس و تقلبی فردا پس فردا میزنه دستگاتونو خراب میکنه ، این مدلای متفرقه هم داغ میکنن ، هم صدا میدن هم میزنن دستگاه رو به فنا میدن
یه ترانس 750 بگیر قیمتش 80 تومن نه صدا میده ، کم داغ میکنه و دستگاه رو به فنا نمیده

داداش ممنونم میشم اگه اطلاعات داری و خودت وان داری سوالامو جواب بدی
خب خود باندل استانداردش با کینکت500 دلاره باندل تایتان فال هم همین قیمت 3-4 تا بازی هم میخوام هر کدوم حدود 40 دلار قمتشه دو دسته اضافی هم میخوام بگیرم باهاش اونم ه 80 دلار میشه
خب شما که الان سوالی نپرسیدی ولی بازی ها قیمتشون 60 دلاره 20 دلار گرون تر از چیزی که شما فکر میکنی
سوالی داری در خدمتم

سلام
شاید پستم خیلی مرتبط با تاپیک نباشه اما ماهنامه مایکروسافت، XBOX ماه MAY رو آپلود کردم، گفتم اینجا بزارم ...
لینک
اگه جای مناسب‌تری دیدید همونجا خودتون قرار بدید لینک رو ...

یک سوال دارم بنظرتون تایتان فال ارزش داره باندل این بازی رو بخرم ؟کلا خوبه بازیش در اون حد؟اول چه بازی رو پیشنهاد میدید تهیه کنم پشیمون نشم:d

یک سوال دارم بنظرتون تایتان فال ارزش داره باندل این بازی رو بخرم ؟کلا خوبه بازیش در اون حد؟اول چه بازی رو پیشنهاد میدید تهیه کنم پشیمون نشم:d
اگر به بازی های آنلاین علاقه داری حتمااااااا تایتان فال رو بگیر . مطمئن باش که پشیمون نمیشی!
Forza 5...RYSE...Dead Rising 3..Titan Fall..Kinect sport rivals بنظرم بهترین گزینه ها هستن..Fifa 14 و Ghost خیلیی گرافیکشون تغییر نکرده و بنظرم ارزش 220 هزار تومن رو ندارن که بخوای دوباره بازیشون کنی;)

Wolfenstein هم خییلیییی عالیه..اگر کینکت بازی نمیکنی حتما اینو بگیر بجای Kinect Sport و اگر تا هفته ی دیگه صبر کنی watch dogsam میاد که فکر میکنم خیلیی خوب باشه.

پاور بریکه
شما همون ترانس بگیر اکثر این پاور بریک ها متفرقس و تقلبی فردا پس فردا میزنه دستگاتونو خراب میکنه ، این مدلای متفرقه هم داغ میکنن ، هم صدا میدن هم میزنن دستگاه رو به فنا میدن
یه ترانس 750 بگیر قیمتش 80 تومن نه صدا میده ، کم داغ میکنه و دستگاه رو به فنا نمیده
پاور بریک های اصلی اصلا صدا ندارن؟؟ برای من یکم صدا میده مخصوصا وقتی چند روز رو instant on بمونه یه صدای کمی داره ... نشونه ای واسه تشخیص اصل بودنش هست؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or