همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

واسه ساختن اکونت در ایکس۱ نیاز به '''شکن هستش؟ نحوه ساختنشو ادرس تایپکشو میدین با تشکر
نه نیازی به هیلتر شکن نیست
برای ساخت برو سایت Xbox.com اون گوشه بالا سمت راست به گزینه ی Sign Up برمیخوری اونو بزن دیگه بقیه چیزا راحته

سلام
دوستان من یه چیزی برام سوال شد من الان نزدیک به 2 هفته ست که وقتی به اکانتم Sign In میشم کلا شبکه لایو قعطه و نوشته شده که:
Your Pins Aren,t Available
Sorry About That .They Should be back soon
بعد تو سمت راست:
?Having Trouble Connecting
It might Be A Problem On Our Side. We're working On it
می خوساتم بدونم برای شما هم همین نوشته شده؟

عزیزان لطف کنن جواب مارو بدن...ممنون میشم

یوتویوب سرویس توییچ رو خرید :|
Twitch to be bought by YouTube for $1 billion, claims a report. Nothing's concrete yet, but we're still deciding if we'd like it to be called YouTwitch or TwitchTube.
http://www.totalxbox.com/76622/youtube-to-buy-twitch-claims-report/

با سلان دوستان
قصد دارم یه کنسول بازی بخرم از اونجایی هم که تو بحث کنسول باید زیاد دقت کرد چون شاید 7-10 سال نسل بعدی کنسول معرفی نشه ..حالا من احتمالا تا یه ماه دیگه یه کنسول بخرم احتمالا بین800 دلار تا 1000 دلار براش هزینه کنم و میخوام از سایت آمازون بخرم
دوستانی که ایکس باکس دارن ایا همه بازیهای ایکس باکس رو 720p اجرا میشه ؟؟؟؟و کیفیتش با ps4 از نظر گرافیک بازیا خیلی محسوسه ؟؟؟؟رم بالاتر ps4 و همچنین قدرت پردازش بالاترش ایا ارزش داره از ایک باکس منصرف بشم و ps4 بگیرم ؟؟؟

روی سایت امازون نسخه بدون کینکت وان هم عرضه شده و ایا کینکت ارزش صد دلار داره و کاربرد داره اصلا ؟؟؟چیز جالب و بدرد بخوری هست ؟من تا حالا تجربه گیمینگ رو کنسول نداشتم و pc باز بودم میخوام دوستان کامل تو انتخاب کنسول کمکم کنند که بعدا پشیمون نشم

بعد اگه ایکس باکس بخرم کدوم باندلشو بخرم و چه فرقی دارن باهم که مثلا باندل titanfall 499$ هست ولی باندل forza 839$ هست دلیل این اختلاف قیمتا تو چیه چون قیمت خود بازیا زید فرق نداره باهم

بعد من اصلا زیاد اهل بازیای تک نفره نیستم یا بازیای دو نفره یا مولتی پلیر یعنی کلا اگه بخوام بازیارو بخرم forza fifa pes cod ghost rivalls اینا رو احتمالا فقط بازی کنم و xbox live چجوریه رایگان xbox gold چیه ؟؟؟؟

لوازم جانبی ضروری چیزی هست غیر از دسته بازی که باهاش بخرم و لازم و ضرورری باشه

30b7d8dd49a0.jpg

با سلان دوستان
قصد دارم یه کنسول بازی بخرم از اونجایی هم که تو بحث کنسول باید زیاد دقت کرد چون شاید 7-10 سال نسل بعدی کنسول معرفی نشه ..حالا من احتمالا تا یه ماه دیگه یه کنسول بخرم احتمالا بین800 دلار تا 1000 دلار براش هزینه کنم و میخوام از سایت آمازون بخرم
دوستانی که ایکس باکس دارن ایا همه بازیهای ایکس باکس رو 720p اجرا میشه ؟؟؟؟و کیفیتش با ps4 از نظر گرافیک بازیا خیلی محسوسه ؟؟؟؟رم بالاتر ps4 و همچنین قدرت پردازش بالاترش ایا ارزش داره از ایک باکس منصرف بشم و ps4 بگیرم ؟؟؟

روی سایت امازون نسخه بدون کینکت وان هم عرضه شده و ایا کینکت ارزش صد دلار داره و کاربرد داره اصلا ؟؟؟چیز جالب و بدرد بخوری هست ؟من تا حالا تجربه گیمینگ رو کنسول نداشتم و pc باز بودم میخوام دوستان کامل تو انتخاب کنسول کمکم کنند که بعدا پشیمون نشم

بعد اگه ایکس باکس بخرم کدوم باندلشو بخرم و چه فرقی دارن باهم که مثلا باندل titanfall 499$ هست ولی باندل forza 839$ هست دلیل این اختلاف قیمتا تو چیه چون قیمت خود بازیا زید فرق نداره باهم

بعد من اصلا زیاد اهل بازیای تک نفره نیستم یا بازیای دو نفره یا مولتی پلیر یعنی کلا اگه بخوام بازیارو بخرم forza fifa pes cod ghost rivalls اینا رو احتمالا فقط بازی کنم و xbox live چجوریه رایگان xbox gold چیه ؟؟؟؟

لوازم جانبی ضروری چیزی هست غیر از دسته بازی که باهاش بخرم و لازم و ضرورری باشه
800 دلار؟برای چی؟
شما یه باندل استاندارد بخر و مطمئن باش کینکت ارزشش خیلی بیشتر از صد دلاره

800 دلار؟برای چی؟
شما یه باندل استاندارد بخر و مطمئن باش کینکت ارزشش خیلی بیشتر از صد دلاره
داداش ممنونم میشم اگه اطلاعات داری و خودت وان داری سوالامو جواب بدی
خب خود باندل استانداردش با کینکت500 دلاره باندل تایتان فال هم همین قیمت 3-4 تا بازی هم میخوام هر کدوم حدود 40 دلار قمتشه دو دسته اضافی هم میخوام بگیرم باهاش اونم ه 80 دلار میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or