همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

7ad3b84c-cebe-46d4-9bef-957c8a8c8812.jpg

خبر بسیار خوب برای Xbox one داران :

دوستانی که در ایران هستند به راحتی و به سادگی آب خوردن میتونن بازی دیجیتالی بخرند.تنها کافی است یک عدد چیز پی ان مربوط با اکانت لایو خود تهیه کنید و از طریق سایت Xbox.com بازی مورد نظر را بخرید.دیگه نیاز نیست مثل Xbox 360 و برای خرید بازی و یا DLC ، چیز پی ان را روی کنسول share کنید . من همین الان بازی Child of Light را با چیز پی ان خریدم.سوالی بود در خدمتم
فرشاد يك تاپيك جداگانه هم اگه براش بزني خيلي خوبه:d
چون به نظرم خيلي مهمه، من خيلي هارو مي شناسم به خاطر همين مشكلات خريد از لايو، از خريد كنسول منصرف شدن

دوستان رو ایکس وان هم نمیشه آنلاین بازی کرد؟ همین دی سی شدن و پکت لاست!

مشکل که داره ولی کمتره مثلا من از صبح تا همین چند دقیقه پیش تایتان داشتم میزدم مشکلی نداشت( اچیومنت انلاک میکردم اخرش این همه زور زدیم یکیش باز شد:d)

7ad3b84c-cebe-46d4-9bef-957c8a8c8812.jpg

خبر بسیار خوب برای Xbox one داران :

دوستانی که در ایران هستند به راحتی و به سادگی آب خوردن میتونن بازی دیجیتالی بخرند.تنها کافی است یک عدد چیز پی ان مربوط با اکانت لایو خود تهیه کنید و از طریق سایت Xbox.com بازی مورد نظر را بخرید.دیگه نیاز نیست مثل Xbox 360 و برای خرید بازی و یا DLC ، چیز پی ان را روی کنسول share کنید . من همین الان بازی Child of Light را با چیز پی ان خریدم.سوالی بود در خدمتم

دستت درد نکنه این سوال بدجوری توی ذهنم بود.

حالا قبلش بدون چیز پی ان امتحان کردی ببینی میشه یا نه؟

Sent from my RM-914_im_mea3_1023 using Tapatalk

دستت درد نکنه این سوال بدجوری توی ذهنم بود.

حالا قبلش بدون چیز پی ان امتحان کردی ببینی میشه یا نه؟

Sent from my RM-914_im_mea3_1023 using Tapatalk

قبلا ما برای 360 به همین شکل میخریدم بعدش که پوینت شد پول دیگه نمیشد حالا مثل اینکه روی وان میشه

فقط دعا میکنم که این وعده هایی که میده واقعیت داشته باشه چون اگه اینجوری نشه هم خودش فِیل میشه،هم ما. :|

Phil Spencer" on Xbox One at E3: It's only going to get better"

"This E3 is important for us to show gamers our future plans for exclusives and third-party support," Spencer continued. "Right now I think we have a strong lineup of in-development exclusives, including games like Sunset Overdrive, Project Spark, Quantum Break, and Halo, in addition to some exciting titles you will hear more about at E3. It's going to be great at E3 to be able to share the games coming exclusively to Xbox One, and it's only going to get better."

خُب از این بخش صحبتاش یه جورایی نمایش های Sunset Overdrive, Project Spark, Quantum Break, and Halo تایید شد [اینا رو خودمون هم میدونستیم که] :d

When asked what role he thought indie games played in the current games market, Spencer replied: "I love all kinds of games -- independent games, blockbuster franchises, new IP -- a good game is a good game, and we want as many as possible on our platforms. Independent developers are a vital part of that equation, and their games can range from niche fan bases to AAA titles on par with blockbuster first-party games.

از این بخش هم میشه نتیجه گرفت که شاهد عناوین کوچک و بزرگ زیادی خواهیم بود. [independent games, blockbuster franchises, new IP]

و در آخر هم گفته که واقعاً نمیتونم صبر کنم برای چیزهایی که قراره ببینیم در آینده، ما هم به همچنین فیل جان.[امیدوارم E3ـه پر هیجانی رو شاهد باشیم]

Source: News: Phil Spencer on Xbox One at E3: "It's only going to get better" - Total Xbox.com

Microsoft Will Talk “Lots About E3″ in the Coming Weeks: “Fun Stuff” Coming; More Details Next Week | DualShockers

Towards the end of this week episode of Larry “Major Nelson” Hryb mentioned that in the coming weeks he’ll have “Lots to talk about E3″ which is now only a little more than a month away.
He also mentioned “community stuff” and “fun stuff” leading up to the show, even if he did not give further details on what that “fun stuff” will actually entail.
At the the very end of the broadcast Hryb also mentioned that more details about it will “hopefully” come next week.

امیدوارم فقط تو این مدت باقی مونده چیز خاصی لیک نشه! :d دعا کنید مایکرو سبک جدید رو کنه + انحصاری با 3rd Party های خفن
فکر می کنم این دوتا بیشترین تاثیر رو دارن و گرنه همه می دونن نمایش هیلو قراره خفن باشه! :d

امیدوارم فقط تو این مدت باقی مونده چیز خاصی لیک نشه! :d

دقیقاً. :d
پارسال که خوب عمل کردن از این لحاظ، امیدوارم امسال هم به همین صورت باشه. :d
لذتی که سورپرایز شدن وسط کنفرانس داره هیچی نداره، دوزِش چندبرابر لامصب. :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or