دوست عزیز من خودم با یه چیز پی ان تو 360 همه دی ال سی ها و ... رو میخریدم دیروز با همون رفتم برا دوستم تو وان child of light رو بخرم باز ارور داد هرکاری کردم نشد البته من رو لبتاب شیر کردم با کابل لن زدم به وان اگه میتونی راهنماییم کن بهش قول داده بودم که نشد خودمم این هفته وان میگیرم
:dبه نظرتون اولین بازی که میگیرم چی باشه ؟titanfall میارزه اونقد که تعریف میکنن یا dead rising یا ....? همه کمکم کنید ممنوناگه اهل مولتی پلیر هستی هم تایتان فال بگیر هم بتل فیلد اگر هم نیستی که به نظر من کنسول نگیر فعلا :dدوست عزیز من خودم با یه چیز پی ان تو 360 همه دی ال سی ها و ... رو میخریدم دیروز با همون رفتم برا دوستم تو وان child of light رو بخرم باز ارور داد هرکاری کردم نشد البته من رو لبتاب شیر کردم با کابل لن زدم به وان اگه میتونی راهنماییم کن بهش قول داده بودم که نشد خودمم این هفته وان میگیرم:dبه نظرتون اولین بازی که میگیرم چی باشه ؟titanfall میارزه اونقد که تعریف میکنن یا dead rising یا ....? همه کمکم کنید ممنون
سلام
قراره دوباره اپدیت جدیدی برای Xbox one بیاد![]()

امروز 4 می یکی از آواتارهای بازی Star Wars مجانی شده که میتونید از May the 4th Tee بگیریدش!
راهنمایی میکنی چه جوری باید بگیرمش روی دکمه Purchase که میزنم یه صفحه مایکروسافت اکانت باز میشه اونجا گیر میفتمامروز 4 می یکی از آواتارهای بازی Star Wars مجانی شده که میتونید از May the 4th Tee بگیریدش!

ربطی نداره آواتار آیتم ها Cross-Gen هستن!این که ماله 360 هستش!
خوب رو اون که بزنی یه پنجره باز میشه اولا" باید حتما" داخل اکانتت Sign in کنی و بعدشم باید آواتارت Female باشه چون این آواتار فقط برای Female ها هستش!در غیر این صورت اجازه ی اضافه کردن به اکانتت رو نمیده!راهنمایی میکنی چه جوری باید بگیرمش روی دکمه Purchase که میزنم یه صفحه مایکروسافت اکانت باز میشه اونجا گیر میفتم![]()
همونطور بذارش اوّلین بار حدود 45 دقیقه طول میکشه تا اجرا بشه.من بازی xbox fitness رو از استور دانلود کردم ولی موقع اجرا کردن تو load گیر می کنه؟
مشکل از چیه؟
من بازی xbox fitness رو از استور دانلود کردم ولی موقع اجرا کردن تو load گیر می کنه؟
مشکل از چیه؟