همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یه بازی سوپر فان
14 می

STF_Screenshot_5.png

دوست عزیز من خودم با یه چیز پی ان تو 360 همه دی ال سی ها و ... رو میخریدم دیروز با همون رفتم برا دوستم تو وان child of light رو بخرم باز ارور داد هرکاری کردم نشد البته من رو لبتاب شیر کردم با کابل لن زدم به وان اگه میتونی راهنماییم کن بهش قول داده بودم که نشد خودمم این هفته وان میگیرم ;):dبه نظرتون اولین بازی که میگیرم چی باشه ؟titanfall میارزه اونقد که تعریف میکنن یا dead rising یا ....? همه کمکم کنید ممنون

دوست عزیز من خودم با یه چیز پی ان تو 360 همه دی ال سی ها و ... رو میخریدم دیروز با همون رفتم برا دوستم تو وان child of light رو بخرم باز ارور داد هرکاری کردم نشد البته من رو لبتاب شیر کردم با کابل لن زدم به وان اگه میتونی راهنماییم کن بهش قول داده بودم که نشد خودمم این هفته وان میگیرم ;):dبه نظرتون اولین بازی که میگیرم چی باشه ؟titanfall میارزه اونقد که تعریف میکنن یا dead rising یا ....? همه کمکم کنید ممنون
اگه اهل مولتی پلیر هستی هم تایتان فال بگیر هم بتل فیلد اگر هم نیستی که به نظر من کنسول نگیر فعلا :d

سلام
قراره دوباره اپدیت جدیدی برای Xbox one بیاد:-/

بله، برای ماه مِی قرار که آپدیت جدید بیاد.

Xbox Live's Major Nelson � Coming Soon: New Audio Controls and Opt-In Setting to Help Improve Voice Recognition :

........

Blue Dragon [بردیا], Prefect Dark, Banjo..... :(

Best Whish list Ever. :((

اگه 2/3 این لیست تو E3 باشه من فیل اسپنسر رو پرستش میکنم. :((

49039784207485565510.png

آخرین ویرایش:
این که ماله 360 هستش!
ربطی نداره آواتار آیتم ها Cross-Gen هستن!
راهنمایی میکنی چه جوری باید بگیرمش روی دکمه Purchase که میزنم یه صفحه مایکروسافت اکانت باز میشه اونجا گیر میفتم:((
خوب رو اون که بزنی یه پنجره باز میشه اولا" باید حتما" داخل اکانتت Sign in کنی و بعدشم باید آواتارت Female باشه چون این آواتار فقط برای Female ها هستش!در غیر این صورت اجازه ی اضافه کردن به اکانتت رو نمیده!

آخرین ویرایش:
دوستانی که در مورد هد ست با کیفیت تر سوال میکردن این هستش اصل شرکت مایکروسافت یکی از دوستام هم خریده کیفیت عالی داره قیمتش 280 هزارتومن هرکی خواست بگه واسش ادرس فروشگاه خصوصی میکنم

box-hero.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or