همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اخ مسعود فکرش رو بکن چندتا بازی خفن اکشن ماجرایی بده که دیگه جای خالی انچارتد حس نشه
بهنام جان خیالت راحت ظاهرا اسپنسر برنامه های خوبی برای E3 امسال داره و یه جورایی میخوان جبران مافات کنن
من که خیلی خوشبین هستم به E3 2014

منم خیالم راحته تا حالا ندیدم مایکروسافت زیز قولش بزنه حالا که اسپنسر انقدر با هیجان صحبت میکنه خیالم راحته طفلکی طاقت نداره که e3 برسه فقط خدا کنه رو سبک دلخواه من چندتا بازی خفن بده

Sent from my RM-914_apac_malaysia_307 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دوستان اگه کنسول تولید فوریه باشه بازم برنامه ها آپدیت میخواد؟:-/
مثل پی اس 4 نیست که وقتی کنسولای تولید 2014 رو بخری احتیاجی به فریمور های قبلی نیست و باید فریموره جدیدتر رو نصب کنی
چون یکی میگفت پی اس 4 اینجوریه که هر چی تولید کنسولت جدیدتر باشه احتیاجی به فریمور های قبلی نیست چون از قبل روش نصب میشه و فقط باید جدیدترین فریمور رو نصب کنی

دوستان اگه کنسول تولید فوریه باشه بازم برنامه ها آپدیت میخواد؟:-/
مثل پی اس 4 نیست که وقتی کنسولای تولید 2014 رو بخری احتیاجی به فریمور های قبلی نیست و باید فریموره جدیدتر رو نصب کنی
چون یکی میگفت پی اس 4 اینجوریه که هر چی تولید کنسولت جدیدتر باشه احتیاجی به فریمور های قبلی نیست چون از قبل روش نصب میشه و فقط باید جدیدترین فریمور رو نصب کنی
فرضا که نباشه دیگه نهایتا 1 گیگ آپدیت گرفتن الان سخته :دی ؟

فرضا که نباشه دیگه نهایتا 1 گیگ آپدیت گرفتن الان سخته :دی ؟

سعی کن با دیگرون خوب حرف بزنی این چه طرز جواب دادنه بلد نیستی جواب نده
این بنده خدا یه چیزی پرسیده قرار نیست هرکسی نظر بده هرکی میدونه نظر میده ناراحتی این اقا این سوال رو پرسیده برو از تاپیک بیرون نگاه نکن)x

سعی کن با دیگرون خوب حرف بزنی این چه طرز جواب دادنه بلد نیستی جواب نده
این بنده خدا یه چیزی پرسیده قرار نیست هرکسی نظر بده هرکی میدونه نظر میده ناراحتی این اقا این سوال رو پرسیده برو از تاپیک بیرون نگاه نکن)x
درسته به من ربطی نداره اما مگه Fenris Wolf چجور جواب داد که شما اینجور واکنش نشون میدی در ضمن اون شکلک خندرو مگه ندیدی حالا خوبه خودت از شکلک استفاده کردی
کلا قبل پست دادن فکر کنید بد نیست...
تعجبم از شماست که از همچین چیزی حمایت میکنی اون شکلک خنده هر معنی میتونه داشته باشه حرف مهمهدر ضمن برا شما هم بگم اینجا مثل تاپیک سونی نیست که ما به هم توهین کنیم باهم دشمنی کنیم و بد و بیراه بگیم نه ما اونطوری نیستیم اون اقا سوال پرسیده یا کسی بلده یا کسی بلد نیست نه جای سرکوب کردنه نه مسخره کردن ممکنه برا خودتم پیش بیادبحث رو هم کش نده چون همینجا تموم شد
چشم من از شما معذرت میخوام...:|8-|

آخرین ویرایش:
درسته به من ربطی نداره اما مگه Fenris Wolf چجور جواب داد که شما اینجور واکنش نشون میدی در ضمن اون شکلک خندرو مگه ندیدی حالا خوبه خودت از شکلک استفاده کردی کلا قبل پست دادن فکر کنید بد نیست...
تعجبم از شماست که از همچین چیزی حمایت میکنی اون شکلک خنده هر معنی میتونه داشته باشه حرف مهمه در ضمن برا شما هم بگم اینجا مثل تاپیک سونی نیست که ما به هم توهین کنیم باهم دشمنی کنیم و بد و بیراه بگیم نه ما اونطوری نیستیم اون اقا سوال پرسیده یا کسی بلده یا کسی بلد نیست نه جای سرکوب کردنه نه مسخره کردن ممکنه برا خودتم پیش بیادبحث رو هم کش نده چون همینجا تموم شد

- - -ویرایش - - -

متاسفم برای اونایی که این جور نظرات مخرب رو لایک میکنند

7ad3b84c-cebe-46d4-9bef-957c8a8c8812.jpg

خبر بسیار خوب برای Xbox one داران :

دوستانی که در ایران هستند به راحتی و به سادگی آب خوردن میتونن بازی دیجیتالی بخرند.تنها کافی است یک عدد چیز پی ان مربوط با اکانت لایو خود تهیه کنید و از طریق سایت Xbox.com بازی مورد نظر را بخرید.دیگه نیاز نیست مثل Xbox 360 و برای خرید بازی و یا DLC ، چیز پی ان را روی کنسول share کنید . من همین الان بازی Child of Light را با چیز پی ان خریدم.سوالی بود در خدمتم

تعجبم از شماست که از همچین چیزی حمایت میکنی اون شکلک خنده هر معنی میتونه داشته باشه حرف مهمه در ضمن برا شما هم بگم اینجا مثل تاپیک سونی نیست که ما به هم توهین کنیم باهم دشمنی کنیم و بد و بیراه بگیم نه ما اونطوری نیستیم اون اقا سوال پرسیده یا کسی بلده یا کسی بلد نیست نه جای سرکوب کردنه نه مسخره کردن ممکنه برا خودتم پیش بیادبحث رو هم کش نده چون همینجا تموم شد

- - -ویرایش - - -

برای لایک کردن هم باید جواب پس بدیم8-|:d(این خنده منظور داره ها):d:d
آخه خودت داری میگی خنده منظور داره:d:d

- - -ویرایش - - -

برادر من اوج می گیری شما چرا:d( به جان خودم منظور دار نیست این شکلک)
شما منظور این دوستان رو بد متوجه شدی . یکم اول به خودت مهلت بده cool down بشی بعد دوباره بخون اون پستارو متوجه می شی قضیه رو:d( این یکی منظور دار بود شکلکش:d)

7ad3b84c-cebe-46d4-9bef-957c8a8c8812.jpg

خبر بسیار خوب برای Xbox one داران :

دوستانی که در ایران هستند به راحتی و به سادگی آب خوردن میتونن بازی دیجیتالی بخرند.تنها کافی است یک عدد چیز پی ان مربوط با اکانت لایو خود تهیه کنید و از طریق سایت Xbox.com بازی مورد نظر را بخرید.دیگه نیاز نیست مثل Xbox 360 و برای خرید بازی و یا DLC ، چیز پی ان را روی کنسول share کنید . من همین الان بازی Child of Light را با چیز پی ان خریدم.سوالی بود در خدمتم

با تشکر نیاز هام رفغ شد
:d(به قول بعضی ها این خنده منظور دار بود:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or