همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خیلی ممنون از توضیحات کاملی که دادین. فقط شما جایی رو تو تهران میشناسین که من حضوری برم ازش خرید کنم و معتبر هم باشه؟
خواهش میکنم والا جای خاصی سراغ ندارم شما گوشت به عقل خودت باشه وبه فروشنده نگاه کن اگه گفت باید اپدیت کنم اگه نکنم نمیشه بذار برو یا اگه دیدی داره میپیچونتت که ps4 بخری یا 360 برو
نگاه کن بسته پلمپ باشه نگران هم نباش اصلا انقدر ایکس باکس یا ps4 فروش نرفته که بخوان دست دوم بهت بفروشن
همه جوانب رو بررسی کن و بهترین قیمت رو خریداری کن بخاطر قوانین انجمن نمیتونمبهت سایت فروش معرفی کنم تو خصوصی پیام بده تا بهت بگم کدوم سایت بری

آقا یکی پاوربریک رجین 1 باز کنه و یه عکس ازش بزاره ببینیم میشه با هزینه کم 220 کنیم برقشو!

یعنی دیگه ترانس نزارید...

نه عزیزم نمیشه که منبع تغذیه فقط یه سیم پیچی ساده نیست بسیاری از فاکتور ها داخلش توسط سازندش محاسبه شده و مخصوص دستگاه داخلش گنجانده و پیش بینی شده خیلی تخصصیه اینکار جواب نمیده و ممکنه به دستگاه اسیب جدی برسه

رفقا بازی کینکت اسپورت ریوال چه ورزشهایی داره؟؟بولینگ و فوتبال (ضربات پنالتی ) و.... داره؟؟؟ ارزش خرید داره؟؟
بولینگ، فوتبال، تیراندازی، صخره نوردی، جت اسکی، تنیس. من بازی نکردم ولی به نظرم اگه از دو تا شماره قبلی روی X360 خوشت اومده از اینم خوشت میاد :دی

سلام.
من اگه بخوام یه بازی رو از خود XBOX Store بخرم و دانلود کنم، باید از Point استفاده کنم یا Gift Card؟
توی ایران مشکلی نداره؟ منظورم اینه که لزومی نداره حتماً برای خرید با IP آمریکا وارد شم؟

سلام.
من اگه بخوام یه بازی رو از خود XBOX Store بخرم و دانلود کنم، باید از Point استفاده کنم یا Gift Card؟
توی ایران مشکلی نداره؟ منظورم اینه که لزومی نداره حتماً برای خرید با IP آمریکا وارد شم؟
Gift Card، البته اگر microsoft point منظورته که فرقی با gift card نداره :d
تا اونجایی که من در جریانم نمیشه با IP ایران خرید کرد

Gift Card، البته اگر microsoft point منظورته که فرقی با gift card نداره :d
تا اونجایی که من در جریانم نمیشه با IP ایران خرید کرد

ممنون. الان یه سوال دارم. من اگه بخوام بازی FIFA 14 رو بخرم، باید 60 دلار گیفت کارد داشته باشم. اما اگه بخوام با پوینت بخرم چطور؟ آخه پوینت واحد پولی نداره مثلاً 3600 پوینت.
این FIFA 14 که 59.99 دلاره، میشه چند پوینت؟!

سلام.

با گیفت کارت میشه مشکله خاصی نداره فقط برای خرید نهایی باید یه ip proxy رو دستگاه ست کنی...........ip یشم بگردی پیدا میکنی...با ip ایرانم فکر کنم جدیدا مشکلی نداره ولی من چک نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or