چاین کد دانلود یعنی اینکه خودمون باید بریم دانلود کنیم و رایت کنیم رو دی وی دی؟ حجمش چقدره؟
این کد دانلود یعنی اینکه خودمون باید بریم دانلود کنیم و رایت کنیم رو دی وی دی؟ حجمش چقدره؟

شما الان میخوای وان بخری؟ !!!!!!!!!!!! نه عزیز دلم شما کد میزنی این اجازه رو بهت میده که دانلود کنی و استفاده کنی حجمش هم 16 گیگ هستاین کد دانلود یعنی اینکه خودمون باید بریم دانلود کنیم و رایت کنیم رو دی وی دی؟ حجمش چقدره؟
اگه نمیشه رایت کرد پس چجوری بازی اجرا میشه؟ یعنی حتما باید از طریق خود کنسول دانلود کرد؟برادر اولاً که باید دانلود کنی دوماً x1 بلوری میخوره که حجمش 50 گیگه و ربطی به DVD که 4.7 گیگه نداره و اگر روی بلوری رایت کنی اجرا نمیشه چون کنسول هک نشده...
اگه نمیشه رایت کرد پس چجوری بازی اجرا میشه؟ یعنی حتما باید از طریق خود کنسول دانلود کرد؟
بعد این پاور بریک چیه؟ ریجن یک و دو هر دو پاوربریک لازمه که بگیریم براشون؟
خیلی ممنون از توضیحات کاملی که دادین. فقط شما جایی رو تو تهران میشناسین که من حضوری برم ازش خرید کنم و معتبر هم باشه؟پاور بریک منبع تغذیه کنسول هست که البته یه بحث تخصصی داره که اینجا جاش نیست بیان کنم
خلاصه و کاربردی بگم
پاور بریک برای رجین یک لازمه چون پاور بریک رجین یک با برق 110 کار میکنه که اگه به برق ایران بزنی پاور میسوزه شما یا میتونی ترانس بخری بذاری سر راه پاور بریک یا اینکه پاور بریک 220 بخری و با پاور بریک رجین یک عوضش کنی
برای رجین دو هم چیزی لازم نیست
به هر حال باید یه چیزی 220 رو بکنه 110! ترانس نزاری میخوای چجوری ولتاژ برقو تبدیل کنی؟آقا یکی پاوربریک رجین 1 باز کنه و یه عکس ازش بزاره ببینیم میشه با هزینه کم 220 کنیم برقشو!
یعنی دیگه ترانس نزارید...
:dبه هر حال باید یه چیزی 220 رو بکنه 110! ترانس نزاری میخوای چجوری ولتاژ برقو تبدیل کنی؟:d