همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

این مشکل یکی میشه به من بگه چطور حلش کنم وقتی توی پارتی بچه ها میرم صدای اون ها به جا هدست از تو تی وی میاد و صدای منم از توی کینکت میره

لابد هدستت خاموشه يا درست وصلش نكردى يا توى ستينگش دست كارى كردى...

سلام به بچه های گل بازی سنتر

من هم هفته پیش به جمع XONE داران اضافه شدم DR3 هم اپدیت کردم هرکی میخواد بیاد بریم CO-OP اینم ID : Amirezio2013

کلا دوستان اد کنند شاید Titanfall هم تهیه کردم معلوم نیست .

فربون همتون ... Ezio

بچه ها می خواستم ببینم برای استفاده از tv ایکس باکس وان حتما باید از این tv box ها استفاده کرد چون داخل تلویزیونم قطعش موجوده اما رو ایکس باکس نمیشناسه:">

بله حتماً....

- - -ویرایش - - -

دوستان مشکل از این قراره وقتی رسیور star max x10 رو که hd هستش با hdmi معمولی به x1 وصل میکنم وقتی میرم رو کانال hd و یا داخل منوها کنسول هنگ میکنه.....کسی میدونه چرا.....؟؟؟؟ممکنه از کابل باشه؟

سلام به بچه های گل بازی سنتر

من هم هفته پیش به جمع XONE داران اضافه شدم DR3 هم اپدیت کردم هرکی میخواد بیاد بریم CO-OP اینم ID : Amirezio2013

کلا دوستان اد کنند شاید Titanfall هم تهیه کردم معلوم نیست .

فربون همتون ... Ezio

بازیش قشنگه؟ می ارزه بگیرم؟

چند سوال
اکانت من برای US هست

استور یا همون لایو روی ایران تحریمه؟ یعنی نمی شه خرید کرد؟
من کد پلاس با IP ایران redeem کردم امکان داره بن شم؟
الان من می خوام از استور خرید کنم باید چی کار کنم؟ شنیدم اگه با چیز پی ان خرید کرد بن می شی ، بدون اون هم که می گن نمی شه خرید کرد

سلام
اگر اشتباه نکنم تو Setting گزینه Update contorol هستش اگر این آپدیت رو انجام بدم باعث چه تغییراتی میشه کسی انجامش داده ؟؟؟

مسعود جان من آپدیتشون کردم اما نمیدونم چی میشه
دوستان برای آپدیت دسته باید دسته رو با استفاده از سیم به ایکس باکس وان وصل کرد و هدست رو هم به دسته وصل کنید و آپدیتش کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or