همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوست عزیز من تو اکثر ویدیو هایی که دیدم صفحه سیاه بود و خیلی زودتر بالا میامد؟؟؟

اولش که روشن میکنی صفحه سبز رنگ میاد که آرم وان وسطشه بعدش منو میاد بالا تقریبا 20-30 ثانیه بعدش
و تو روشن شدن های بعدیه که اون صفحه سبز رنگ یا نمیاد یا اگه بیاد خیلی زود میره

اولش که روشن میکنی صفحه سبز رنگ میاد که آرم وان وسطشه بعدش منو میاد بالا تقریبا 20-30 ثانیه بعدش

واسه من که بیشتر 45 ثانیه طول میکشید چرا؟

تو روشن شدن های بعدی اگر از حالت Standby روشن بشه صفحه لوگو Xbox One نمیاد. در حالتی که کامل خاموش باشه کنسول و بعد روشن کنی صفحه لوگو Xbox One میاد و کمی طول می کشه تا کامل boot بشه

1 میتونی وصل کنی مشکلی نداره
2حاقل 1.2 متر باشه
3گارانتی که فقط تو خارج از ایران هست تو داخل باید از جای معتبر خرید کنید و حتما برچسبش مخدوش نباشه
4اون ماله مشکلاتی که از طریق دوستان تو بخش مالیات بهشون داده میشه و مجبور میشن یه برچسب روش بچسبونن وگرنه چیزی نیست

- - -ویرایش - - -

به خاطر پینگ بالای اینترنتت هست که نمیتونه اطلاعات رو به خوبی مچ کنه
تو ساعت خلوتی اینترنت برن احتمالا درست بشه قبلشم حتما یه دور مودمتو خاموش روشن کن

ممنون حامد جان برای پاسخ گویی ولی سرعت من اینه :

http://www.speedtest.net/result/3406047334.png

ولی بازم نمیشه الان هم که 4 صبح تست کردم نشد !

یه خبر خوب برای خودم ، فروبری و بقیه فن های هارمونیکس و دَنس سِنترال :bighug::

[h=1]Harmonix has "grand plans" to bring Dance Central and Rock Band to current consoles[/h]
The music game genre has had a tough time as of late, but if you've been pining for the days of rocking out with your friends and lamenting the lack of Xbox One music titles, there may still be hope thanks to encouraging words this weekend from the studio behind the Rock Band and Dance Central series.

News: Harmonix has "grand plans" to bring Dance Central and Rock Band to current consoles - Total Xbox.com

یه خبر خوب برای خودم ، فروبری و بقیه فن های هارمونیکس و دَنس سِنترال :bighug::

Harmonix has "grand plans" to bring Dance Central and Rock Band to current consoles

News: Harmonix has "grand plans" to bring Dance Central and Rock Band to current consoles - Total Xbox.com

دنس سنترال 3 زندگی بود. عالی بود عالی , جاست دنس اصلا اون حس و حال و لذتی که دنس سنترال برم داشت , نداشت. فقط عیبش وجود آهنگ هایی از جاستین بیبر :-& و نیکی میناژ بود. :-& باز لیدی گاگا صداش خوبه , تو بازی هم که قیافش رو نمیدیدم. میشد تحمل کرد

آخرین ویرایش:
دوستان من کنسول رو روی کدوم حالت بزارم بهتره ؟ روزی 2-3 ساعت بازی میکنم کلا

energy-saving یا instant on

energy-saving برای شما بهتره

سلام
چرا وقتی کنسول رو حالت Instant On هستش پاور بریک روشنه؟
راهی نداره پاور بریک هم بزاریم رو استندبای؟

تنها راهش اینه که ببری روی مد Energy-Saving
راه دیگه ای نیست

چقد تاپیک دلگیر و خسته ست!:|:d
دوستان کابل vga to hdmi کیفیت تصویر رو به اندازه ی یه کابل hdmi خوب نشون میده؟
آخه یه بنده خدایی میگفت vga to hdmi به خوبی خوده کابل hdmi نیست!

چقد تاپیک دلگیر و خسته ست!:|:d
دوستان کابل vga to hdmi کیفیت تصویر رو به اندازه ی یه کابل hdmi خوب نشون میده؟
آخه یه بنده خدایی میگفت vga to hdmi به خوبی خوده کابل hdmi نیست!
سلام
درست میگه شما باید سورس تون با کیفیت باشه کابل تاثیر زیادی نداره
در ضمن شما وقتی از کابل HDMI استفاده میکنید مطمعن باشین کلی تجهیزات برای با کیفیت بودن تصویر پشت همین کابل هست که با یه تبدیل VGA TO HDMI نمیتونین به اون کیفیت برسین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or