همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام . دوستان حجم اپدیت های انلاین هر بازی چقدره حدودا ؟ اخه با این اینترنت و حجم که نمیشه هی اپدیت دانلود کرد :-|
سلام دوست عزیز
به هر حال داشتن یه نت خوب برای کنسولهای نسل هشتمی یه امر واجب هستش و بدون نت اصلا کارامد نیستن شما میتونید از ISP هایی سرویس بگیرین که شبها دانلودشون Free هست و کلیه دانلودهاتون رو بزارین برای شبها;)

سلام دوست عزیز
به هر حال داشتن یه نت خوب برای کنسولهای نسل هشتمی یه امر واجب هستش و بدون نت اصلا کارامد نیستن شما میتونید از ISP هایی سرویس بگیرین که شبها دانلودشون Free هست و کلیه دانلودهاتون رو بزارین برای شبها;)

مرسی دوست خوبم من از بهترین شرکت شیراز ( اسیاتک مخابرات ) سرویس میگیرم اما خب میدونید که شبا وقتی از ساعت 1 تا 8 رایگان میشه سرعت میاد روی 30 تا 40 کیلوبایت بر ثانیه . فوقش تا صبح 700 مگ دانلود کنه :-|

مرسی دوست خوبم من از بهترین شرکت شیراز ( اسیاتک مخابرات ) سرویس میگیرم اما خب میدونید که شبا وقتی از ساعت 1 تا 8 رایگان میشه سرعت میاد روی 30 تا 40 کیلوبایت بر ثانیه . فوقش تا صبح 700 مگ دانلود کنه :-|

اهواز مخابرات اصلا سرعت رو شب کم نمیکنه :d

پارتِ دوم مصاحبه سرگرد با فیل که در مورد 26 سال سابقه ی اسپنسر توی مایکروسافت هستش.:d

بکوبید تهِ یوتــوب =>>> watch?v=7WEIHPAJa7M

سرگرد ازش سوال میکنه بهترین بازیه عمرت چی بود که جواب میده = voodoo vince

Voodoo_Vince_US_front.jpg

آخرین ویرایش:
بچه ها یک سوال چطوری میتونم بازی دِد رایزینگ 3 رو بدون آپدیت 12 گیگیش بازی کنم ؟!

آخه نمذاره وارد بازی بشم !
فقط آفلاین می تونی بازی کنی. احتمالا یک بار آنلاین بودی و امتحان کردی، برای همین الان میگه حتما باید آپدیتشو دانلود کنی. تنها راهش اینه که بازی از روی هارد پاک کنی و بعد افلاین نصب و بازی کنی

فقط آفلاین می تونی بازی کنی. احتمالا یک بار آنلاین بودی و امتحان کردی، برای همین الان میگه حتما باید آپدیتشو دانلود کنی. تنها راهش اینه که بازی از روی هارد پاک کنی و بعد افلاین نصب و بازی کنی

ممنون بهرام جون ولی او تیکه ی آفلاین بازی کردن رو توضیح میدی :

یعنی باید کلا کانتکشنم رو با اینترنت قطع کنم ؟!
بعد آچیومنت هارو میشه گرفت تو آفلاین و ثبت هم میشه ؟!

ممنون بهرام جون ولی او تیکه ی آفلاین بازی کردن رو توضیح میدی :

یعنی باید کلا کانتکشنم رو با اینترنت قطع کنم ؟!
بعد آچیومنت هارو میشه گرفت تو آفلاین و ثبت هم میشه ؟!
اره کلا باید افلاین باشی
اره هم می تونی بگیری و هم ثبت میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or