همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

Phil Spencer to lead Xbox

98707174865371980043.gif

آخرین ویرایش:
اقا ما هم به جمع xbox one دارها پیوستیم واقعا کنسوله فوقلعادهای هست از اقا وحید عزیز بسیار ممنونم .

یه چیز که من امروز تعجب کردم از ساعت 11 امروز ظهر بازی کردم تا 11 امشب کنسول نه داغ کرد نه صدا میداد.

بچه من بزودی ای دی رو میزارم برای تایتان فال بزنیم:bighug:

یه سوال کلی دارم:در کنار Xbox one باید حتما اینترنت خوبی وجود داشته؟؟فقط برای آفلاین بازی کردن.یعنی حتما برای بازی کردن باید آپدیتی هم انجام داد؟

یه سوال کلی دارم:در کنار Xbox one باید حتما اینترنت خوبی وجود داشته؟؟فقط برای آفلاین بازی کردن.یعنی حتما برای بازی کردن باید آپدیتی هم انجام داد؟
اگه دیسک بازی رو بخری و دسترسی کنسول به اینترنت رو قطع کنی و دیسک رو بندازی روی دستگاه، بازی بدون هیچ گونه نیازی به آپدیت، نصب میشه و میتونی آفلاین بازی کنی اما وقتی آنلاین شی و بازی‌رو اجرا کنی، میگه باید بازی آپدیت شه و تا آپدیت کامل نشه، نمیتونی بازی کنی.

واقعا عالی ! یعنی بهترین از این نمیشد چون phil-spencer این چند وقته نشون داده چقدر ادم کار درستیه و چقدر رو IP ها ارزش میده یه ادمی دیگه من طرفدار نمیگم ای کاش فلان چیز میشد و ای کاش چنین چیزی نمیشد یه ادمیه واقعا تو فکر همه چیه .

Square Enix گفته که نسخه جدید Hitman که برای XBOX ONE عرضه میشه ، باب میل فن های قدیمی میسازند و شبیه Absolution نیست :bighug: !

Square Enix هیتمن جدید رو در ماه ژانویه برای کنسول های نسل بعد (همین نسل؟!) و PC تایید کرده بود !
image_39447_full.jpg

===========

News: Hitman Xbox One will "focus on the core fans", says Square Enix - Total Xbox.com

با سلام.
از دوستانی که x1 دارن یه راهنمایی میخواستم.
بین x1 و ps4 کدوم رو باید انتخاب کنم؟
نسل فبل که 360 داشتم و هنوزم دارمش خیلی باهاش حال کردم.
اینو اضافه کنم که اصلا اهل بازی آنلاین نیستم فقط دنبال کنسولی هستم که از کار کردن باهاش لذت ببرم.(اینو هم بگم فقط بودجه خرید یکی از این دو کنسول رو دارم.)
ممنون میشم اونایی که دارن جوابمو بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or