همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

Half Life 3 Confirmed as XBOX ONE exclusive ! :-o:blink1::o

86544832912710154814.jpg
اینا همش شایع هست و فتو شاپ
اما اگه یه وقتی همچین چیزی به وقوع بپیونده فرض کنیم هالف لایف بشه انحصاری مایکرو
اون روز روز مرگ سونیه

- - -ویرایش - - -

Half Life 3 Confirmed as XBOX ONE exclusive ! :-o:blink1::o

86544832912710154814.jpg
اینا همش دروغ و شایعست
اما اگه همچین چیزی وقوع پیدا کنه اون روز میشه روز مرگ شونی

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال دارم لایو ایکس باکس مثل سونی بازی رایگان هر ماه میده؟
این بازی هیتمن که جدیدا رایگان عرضه شده برای 360 هست یا xo?

اینا همش شایع هست و فتو شاپ
اما اگه یه وقتی همچین چیزی به وقوع بپیونده فرض کنیم هالف لایف بشه انحصاری مایکرو
اون روز روز مرگ سونیه

- - -ویرایش - - -

اینا همش دروغ و شایعست
اما اگه همچین چیزی وقوع پیدا کنه اون روز میشه روز مرگ شونی

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال دارم لایو ایکس باکس مثل سونی بازی رایگان هر ماه میده؟
این بازی هیتمن که جدیدا رایگان عرضه شده برای 360 هست یا xo?

نه 360

طراحی چهره ها تو Kinect Sports واقعا فوق العاده هست، یعنی این احمق ها اگه از کینکت بکشن بیرون و برن سراغ بازی های خودشون، خیلی عالی میشه :دی تصور کنید یه بازی فانتزی با این موتور گرافیکی از Rare ساخته بشه، به به :دی

طراحی چهره ها تو Kinect Sports واقعا فوق العاده هست، یعنی این احمق ها اگه از کینکت بکشن بیرون و برن سراغ بازی های خودشون، خیلی عالی میشه :دی تصور کنید یه بازی فانتزی با این موتور گرافیکی از Rare ساخته بشه، به به :دی

ممد برو یه چند تا ویدئو از گیم پلی تو You Tube ببین ، راحت متوجه پیشرفتش نسبت به KS , KS:S2 میشی :d.

البته من دوست دارم موازی با کینکت روی یکی یا دوتا (;;)) عنوان فانتزی هم کار کنن :x.

در بازی بتلفیلد۴ چرا در مورد برخی اشیا مثل کابل های برق و برگهای درختها و گوشه درها و... به نظر میاد سیستم صاف کردن تیزی یا همون anti alaising رعایت نشده؟
کسی هست بتلفیلد۴ رو روی هردو
کنسول ps4 و XO بازی کرده باشه؟
اگر هست لطفاً تفاوت گرافیکی رو اعلام کنه.

انجمن خیلی بی حال شده
بابا یکم خودتون رو جمع کنید این چه وضعیه
اخر سرش به ما نگفتید لایو برا xo بازی مجانی میده یا نه؟
تعطیلات عیدِ دیگه:d
نه فعلا نمیده، ولی به زودی مثل Xbox 360 یک طرح Free Games with Gold میاد روی Xbox one

آخرین ویرایش:
بهرام این داستان Free Games with Gold رو میشه کمی توضیح بدی؟آخه رو one میخوان چه بازی رو Free بدن؟!!
فیل اسپنر گفته بود که با Free Games With Gold کنسول Xbox 360 ممکنه متفاوت باشه. احتمالا تو E3 می گن چجوریه
اگر هم مثل Xbox 360 باشه، بازی هایی مثل: Zoo tycon، Powerstar Golf و بقیه بازی های ارکید پتانسیل free شدنو دارن:d

فیل اسپنر گفته بود که با Free Games With Gold کنسول Xbox 360 ممکنه متفاوت باشه. احتمالا تو E3 می گن چجوریه
اگر هم مثل Xbox 360 باشه، بازی هایی مثل: Zoo tycon، Powerstar Golf و بقیه بازی های ارکید پتانسیل free شدنو دارن:d

بحث اینجاست که one فعلا مثل 360 بازی آرکید زیادی نداره:d

دوستان من یه اکانت مایکرو دارم تو سایت ایکس باکس هم هستم و گیمر تگ دارم و میخوام یه xo بگیرم وقتی گرفتم بازم باید یه اکانت درست کنم یا با همون اکانتی که دارم میتونم برای xo استفاده کنم؟اینم بگم اکانتم رو با اسم ایران ساختم

دوستان من یه اکانت مایکرو دارم تو سایت ایکس باکس هم هستم و گیمر تگ دارم و میخوام یه xo بگیرم وقتی گرفتم بازم باید یه اکانت درست کنم یا با همون اکانتی که دارم میتونم برای xo استفاده کنم؟اینم بگم اکانتم رو با اسم ایران ساختم

گیمرتگ قابل انتقال به Xbox one ـه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or