همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

فیل اسپنسر گفت : سرویس GAMES WITH GOLD به طور کامل نسبت بهPS PLUS تفاوت دارد .
اصل کلام :
برخلاف PS PLUS که با پایان یافتن اشتراکتون بازی ها هم غیر قابل استفاده میشوند { منظور بازی هاییه که به وسیله سرویس پلاس بصورت ماهیانه مجانی میشوند } و تا شارژ کردن دوباره حسابتون غیر قابل استفاده باقی میمونند , در اینجا ( ایکسباکس ) با پایان یافتن عضویت گلدتون این بازی ها منقضی نخواهند شد . این سرویس در آینده بسیار نزدیک برای XBOX ONE نیز فعال خواهد شد .
پ.ن :
به نظر من این یک ویژگی بسیار عالیه ! یک پوینت مثبت برای 1 محسوب میشه .
راستی اگر اشتباه نکنم GDC هفته دیگه همین روز برگزار میشه ( یکی دو روز اینور اونورشو مطمئن نیستم )
سابقه داشته تو GDC بازیه خاصی معرفی بشه ؟
ولی مهم تر از همه کرایتک و DX12 هستند که اگر این دو به نحوی به 1 ارتباط پیدا کنند ( که 100% هم همینطور خواهد بود ) خیلی عالی میشه

آخرین ویرایش:
آي ملت من از اول اين پست تا اخرش خوندم آخرش نفهميدم يكي به ما بگه 1- xbox one خريده يا نه ؟ 2- بازي هاش از كجا خريداري كرده و چند تومان بابتش پول داده ؟ 3- بعد از خريد بازي واسه اجراش بايد اينترنت وصل باشه يا نه ؟ 4- xbox one كپي خور شده يا Jtag ( كه فكر نكنم ) يكي يه چيزي بگه خوب مردم :|

آي ملت من از اول اين پست تا اخرش خوندم آخرش نفهميدم يكي به ما بگه 1- xbox one خريده يا نه ؟ 2- بازي هاش از كجا خريداري كرده و چند تومان بابتش پول داده ؟ 3- بعد از خريد بازي واسه اجراش بايد اينترنت وصل باشه يا نه ؟ 4- xbox one كپي خور شده يا Jtag ( كه فكر نكنم ) يكي يه چيزي بگه خوب مردم :|
داداش اگر با دقت بخونی همه اینها توضیح داداه شده بازیهاش رو باید بری از فروشگاههای گیم وکنسول بگیری اگه خواستی بگو تا چندتاشون رو برات پ . خ کنم بازیهاش هم از 185 تا 210 حالا یه ذره پایین یا بالا در همین حدوده دسته دومش هم 140 یا 150 هستش . در ضمن فعلا از هک واجرای بازیهای کپی خبری نیست

من همه پستها رو خوندم ولی ولی جواب کامل و درست برای مشکل اپدیت نشدن و stop install پیدا نکردم حتی گزینه ها رو هم به 4.2.2.4 و 8.8.8.8 تغییر دادم ولی حل نشد اگه کسی می تونه راه حلی بده خیلی ممنون می شم

دوستان من زیاد با لایو آشنایی ندارم بعد میخواستم بدونم مثلا هر بازی لیک بشه میشه روی لایو دانلودش کرد؟
مثلا میشه titalfall رو از دانلود کرد؟
اره میشه و قیمت نسخه دیجیتالی با نسخه فیزیکی هم برابره. 60$
اره میشه:d

من تویچ رو تست زدم با بالاترین سرعت ایران هم جواب نمیده! کلا یک راه فقط برای اینکه سرعت ایران واسش جواب بده هست و اونم اینه که کیفیت 3GP واسه استریم میذاشت:d

بعد dlc ها هم پولی هستن یا مجانی؟روی لایو میان واسه دانلود یا از جای دیگه باید دانلودشون کرد؟

ببین بستگی داره ! یهو دیدی یه سازنده مثل TURN 10 برای فورتزا 5 یه پک مجانی ماشین داد ! یا یهویی دیدی یه پک پر ـه بوگاتی داد به قیمت 5 دلار ! برای خریدشونم باید یه گیفت کارت بخری ( تو سایتای ایرانی هست ) مثلا 10 دلاری به قیمت 36 هزار تومن که تا سقف 10 دلار میتونی بازی یا هرچیز دیگه ای بخری و اینا تو هاردت ذخیره میشه و فقطم خودت میتونی استفادشون کنی و به هیچکس نمیتونی بدی ! ( مگر اینکه بخوای اکانتتو بفروشی )
باید از خود لایو دانلود بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or