benyamin545
کاربر سایت
ممنونم مسعود جان دستت درد نکنه از زحمتی که کشیدی ولی بنده یه عکس از زیر پایه میخواستم دقیقا کف پایه تو نت هر چی جستجو کردم پیدا نکردم
![]()
24.9cm x 6.6cm x 6.7cm
ممنونم مسعود جان دستت درد نکنه از زحمتی که کشیدی ولی بنده یه عکس از زیر پایه میخواستم دقیقا کف پایه تو نت هر چی جستجو کردم پیدا نکردم
![]()
24.9cm x 6.6cm x 6.7cm
the Xbox One is running on a modified version of DirectX 11.2 and - if it turns out to be as suspected - will be the first time an entirely new revision of the API has been applied to the console during its lifespan.
We've been working with the hardware for a long time now. Everything has been constantly evolving and improving. It certainly seems like we have a ton of freedom and we see some really cool features of the Xbox One that haven't been fully utilized by anyone. We plan on tapping into some of that awesomeness for our games
سلام دااداشم 2 تا عكس گرفتم برات از كينكت خودم چطوري بزارم كه بتوني ببيني ما تو اين كارا نوبيمدوستان سلام با عرض پوزش یه خواهش از دوستانی که ایکس باکس وان خریدند دارم
عزیزان اگه براتون مقدوره لطف کنید ویه عکس از زیر پایه کینکتتون و یه عکس هم از پشت کینکت بزارین دارم یه براکت برای نصب کینکت روی تلویزیون ال ای دی میسازم ولی متاسفانه الان دسترسی به XBOX One ندارم که اندازه دقیق و یا حتی شکلشو ببینم اگه این لطف رو در حق بنده بفرمایین بسیار سپاسگذار میشم
سلام مجید جان عکسها رو Resize کردم اینم خدمت شما و بنیامین عزیز:سلام دااداشم 2 تا عكس گرفتم برات از كينكت خودم چطوري بزارم كه بتوني ببيني ما تو اين كارا نوبيم
Bilder-Upload - Kostenlos Fotos hochladen und ins Netz stellen
اندازش رو كوچيك كن ببين بهتر از اين بلد نيستم
خیر من الان روی ایکس باکس وان 6 تا بازی نصبه که فقط 30 درصد هارد رو پر کرده!سلام می خواستم بپرسم بعدا مشکل کمبود هارد داشتن و این جور مشکلات براش پیش نمیاد اگر بخری
اپديت بعدي كه در اينده قراره بياد، يكي از كار هايي كه انجام ميده پشتيباني از هارد جانبي كه اين مشكل كمبود فضاي هارد خود كنسول برطرف ميكنهسلام می خواستم بپرسم بعدا مشکل کمبود هارد داشتن و این جور مشکلات براش پیش نمیاد اگر بخری
سلام دااداشم 2 تا عكس گرفتم برات از كينكت خودم چطوري بزارم كه بتوني ببيني ما تو اين كارا نوبيم
سلام مجید جان عکسها رو Resize کردم اینم خدمت شما و بنیامین عزیز:
![]()
![]()
سلام دااداشم 2 تا عكس گرفتم برات از كينكت خودم چطوري بزارم كه بتوني ببيني ما تو اين كارا نوبيم