همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

3CEi

24.9cm x 6.6cm x 6.7cm

ممنونم مسعود جان دستت درد نکنه از زحمتی که کشیدی ولی بنده یه عکس از زیر پایه میخواستم دقیقا کف پایه تو نت هر چی جستجو کردم پیدا نکردم

به نقل از Total Xbox:

xbox one تا حالا با یه نسخه اصلاح شده از DX11.2 کار میکرده و بعد از رونمایی از DX 12 این API جدید به کنسول اضافه میشه.

the Xbox One is running on a modified version of DirectX 11.2 and - if it turns out to be as suspected - will be the first time an entirely new revision of the API has been applied to the console during its lifespan.

News: Microsoft teases DirectX 12 reveal for GDC 2014, including Xbox One - Total Xbox.com

از قول یه منبع هم گفته شده که بتای SDK ـهای جدید که بر پایه DX12 ساخته شدن از ماه آپریل به دست تعدادی از سازنده ها میرسه و SDK ـهای کامل از اواخر ماه جون یا اوایل جولای در اختیار همه قرار میگیره.

از قول سازنده Nutjitsu

We've been working with the hardware for a long time now. Everything has been constantly evolving and improving. It certainly seems like we have a ton of freedom and we see some really cool features of the Xbox One that haven't been fully utilized by anyone. We plan on tapping into some of that awesomeness for our games

منبع

دوستان سلام با عرض پوزش یه خواهش از دوستانی که ایکس باکس وان خریدند دارم
عزیزان اگه براتون مقدوره لطف کنید ویه عکس از زیر پایه کینکتتون و یه عکس هم از پشت کینکت بزارین دارم یه براکت برای نصب کینکت روی تلویزیون ال ای دی میسازم ولی متاسفانه الان دسترسی به XBOX One ندارم که اندازه دقیق و یا حتی شکلشو ببینم اگه این لطف رو در حق بنده بفرمایین بسیار سپاسگذار میشم
سلام دااداشم 2 تا عكس گرفتم برات از كينكت خودم چطوري بزارم كه بتوني ببيني ما تو اين كارا نوبيم
Bilder-Upload - Kostenlos Fotos hochladen und ins Netz stellen
اندازش رو كوچيك كن ببين بهتر از اين بلد نيستم

آخرین ویرایش:
سلام دااداشم 2 تا عكس گرفتم برات از كينكت خودم چطوري بزارم كه بتوني ببيني ما تو اين كارا نوبيم
سلام مجید جان عکسها رو Resize کردم اینم خدمت شما و بنیامین عزیز:

3CT9
3CTa

Dear shayan vaziri,

This mail is confirmation that your subscription to Xbox Live Prepaid 1 month Gold Membership Card has been cancelled on Friday, March 07, 2014.
We’re sorry to see you go. If you want to reactivate your Xbox Live Gold membership, it’s simple. Visit http://www.xbox.com/extendmembership and once again, you’ll be enjoying unrivalled multiplayer gaming, entertainment apps, and exclusive member benefits.
Thank you for using Microsoft Online Services.
The Xbox Live Team
من اصلا از مفت خوری خوشم نمیاد اما چرا اینجا نوشته در تاریخ 7 دسامبر که جمعه میشه گلد شما تموم شده اما هنوز خبری از تموم شدنش نیست!
چند باری این اتفاق در حال رخ دادنه که هر وقت میرم پای ایکس باکس 360 درست میشه و توش موندم باگه یا مهلت ریدم کردنه یا....!

- - -ویرایش - - -

سلام می خواستم بپرسم بعدا مشکل کمبود هارد داشتن و این جور مشکلات براش پیش نمیاد اگر بخری
خیر من الان روی ایکس باکس وان 6 تا بازی نصبه که فقط 30 درصد هارد رو پر کرده!

سلام می خواستم بپرسم بعدا مشکل کمبود هارد داشتن و این جور مشکلات براش پیش نمیاد اگر بخری
اپديت بعدي كه در اينده قراره بياد، يكي از كار هايي كه انجام ميده پشتيباني از هارد جانبي كه اين مشكل كمبود فضاي هارد خود كنسول برطرف ميكنه

سلام مجید جان عکسها رو Resize کردم اینم خدمت شما و بنیامین عزیز:

3CT9
3CTa

دوستان واقعا ممنونم بسیار بسیار مفید واقع شدن خیلی عالی بود دستتون درد نکنه

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز یه زحمت داشتم براتون ممنونم میشم اگه لطف بفرمایین تو عکسی که خودتون زحمتشو کشیدین دو قسمت رو علامت زدم لطف کنید و طول و عرضشو برام بنویسین بازم ممنونم

دوستان واقعا ممنونم بسیار بسیار مفید واقع شدن خیلی عالی بود دستتون درد نکنه

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز یه زحمت داشتم براتون ممنونم میشم اگه لطف بفرمایین تو عکسی که خودتون زحمتشو کشیدین دو قسمت رو علامت زدم لطف کنید و طول و عرضشو برام بنویسین بازم ممنونم

tool:11 sant
arz:7 sant

سلام عليكم جميعا داداشاي گل هارد و حجمش اونقدري هست كه اگه كسي نخواد موزه بازي نصبي راه بندازه مشكلي پيش نياد من تو 360 10 تا بازي رو هارد داشتم تهش 3 تا رو همزمان ميرفتم بقيش قديمي بود رو اينم نهايت حجمي كه برا بازي هست كال اف هست يا حاالا نهايتش رتبه دومه كه 47 گيگه ما بگيم 50 شما اگه بخواي 6 تا بازيم همزمان نصب داشته باشي بازم فضا برا كاراي ديگت دااري رو سرعت بازيتم تاثير نميزاره به نظرم همين قدر كفايت ميكنه زياد خودتون رو نگران مشكلي كه پيش نيومده نكنيد

يادمه كنكور ارشد داشتم يه استاد براا خنده بهم گفت اما خودش بهم گفت چي گفت؟؟؟ در گوش من گفت چي گفت؟؟؟؟ بگذريم سر يه موضوعي يه جمله گفت اگه 2 تاا سيب دااشتي اون بهتره رو اول بخور شايد تا ااونو تموم كني يكي بهت يه گوني سيب بده متاسفانه بعضيا اول سيب خرابه رو ميخورن يعني اول غصه مشكلي رو ميخورن كه هنوز پيش نيومده به نظر من مشكل اصلي اينرنت ايرانه كه 3 روز بايد بشيني يه بازي باهاش دان كني نه هارد ماكرو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or