همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دادا یه دلیل برات میارم که پی اس 4 رو بری بخری و اصلا سمت وان نیگا نکنی (قدرت بیشتر)
ولی میتونم 10000 تا دلیل برات بیارم که توی این صفحه جا نمیشه که بری شاهکار مایکرو کبیر وان رو بخری Xbox One for You

جالب بود خندیدم ! :))

۱۰۰۰۰ تا دلیل رو میشه حدس زد :

کینکتی که نمره های بازی هاش بالای ۳۵ نمیره

قیمت بیشتر

قدرت کمتر

بازی های انحصاری که به گرد پای سونی نمیرسه

و ...

ایول !

جالب بود خندیدم ! :))

۱۰۰۰۰ تا دلیل رو میشه حدس زد :

کینکتی که نمره های بازی هاش بالای ۳۵ نمیره

قیمت بیشتر

قدرت کمتر

بازی های انحصاری که به گرد پای سونی نمیرسه

و ...

ایول !

تازه یک بازی برای کینکت منتشر شده تند نرو...
قیمت بیشتر مربوط به کینکت میشه که تنها برای بازی کردن نیست
قدرت کمتر خودمم گفتم
بازی های انحصاری مایکرو همه شاخ به خاطر گییرز بعدی هم شده بنده سمت کنسول های سونی نیگا نمیکنم

سلام
من مشکل اپدیت دارم. دو تا بازی (فورزا و فیفا) گرفتم که ان لاین که شدم هر جفتشون باید اپدیت بشن. سرعت بسیار پایینه یا پیغام Qeued میده یا پیغام Installation stopped.
تا الان 12 ساعت زمان برده ولی فورزا روی 15% و فیفا روی 3% مونده. مشکل اینه که دیگه نمی تونم به صورت افلاین هم بازی کنم. می ترسم که بازیها رو uninstall کنم دوباره مجبور شم 12 ساعت دیگه وایستم تا به همین نقطه که الان هستم برسه.
ممکنه کمکم کنید. ضمنا من تنظیمات DNS رو هم به 4.2.2.4 و 8.8.8.8 تغییر دادم هیچ اتفاقی نیفتاد. سرعت اینترنتم 2 مگا بیت بر ثانیه هست.

تازه یک بازی برای کینکت منتشر شده تند نرو...
قیمت بیشتر مربوط به کینکت میشه که تنها برای بازی کردن نیست
قدرت کمتر خودمم گفتم
بازی های انحصاری مایکرو همه شاخ به خاطر گییرز بعدی هم شده بنده سمت کنسول های سونی نیگا نمیکنم

جزو معدود کسایی هستی که از گیرز خوشت میاد ! من از هر فن ماکرویی پرسیدم ( باهام رفیق بودن و چرت و پرت و تعصبی حرف نمیزدن ) گفتن حالمون بهم میخوره !

این موضوع آبدیت بازیهای ایکس وان فیلمی شده تو ایران واقعا !! بارها توضیح داده شد ولی بازم سوال پرسیده میشه.شاید بهتر باشه یه تاپیک مجزا واسش زده بشه و توضیحات لازم داده بشه:|

جزو معدود کسایی هستی که از گیرز خوشت میاد ! من از هر فن ماکرویی پرسیدم ( باهام رفیق بودن و چرت و پرت و تعصبی حرف نمیزدن ) گفتن حالمون بهم میخوره !

مهندس این نظرات مضحکت رو جایی بیان نکنی کسی بهت ایراد نمیگیره

بازی ایی که بیش از 22 میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته، از نظر این دوستمون جزو عنوانی قرار میگیره که معدود کسایی پیدا میشن که ازش خوششون بیاد .lol

پ.ن: مایکرو فن هایی هم که باهاش رفیق بودن و اهل چرت و پرت گفتن نیستن حرفش رو تایید کردن .:d

3BBU

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or