همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سازنده DayZ

There were definitely some things [Microsoft] said that I'm not allowed to talk about that I was like, 'Wow! That's interesting. Why don't you tell people that?
But I guess they want to make sure everything all goes together and that.

"مایکروسافت به من چیزایی گفته که من الان اجازه ندارم دربارشون صحبت کنم و Wow ! واقعا جالبه.نمیدونم چرا به مردم نمگین؟ حدس میزنم میخوان از همه جنبه های کار مطمئن بشن "

DayZ interview: full release, console discussions, horses and Rust • Interviews • PC • Eurogamer.net

"مایکروسافت به من چیزایی گفته که من الان اجازه ندارم دربارشون صحبت کنم و Wow ! واقعا جالبه.نمیدونم چرا به مردم نمگین؟ حدس میزنم میخوان از همه جنبه های کار مطمئن بشن "
می تونه یک نسخه دیگه Xbox باشه که از این یکی قوی تر باشه ولی مثلا درایو نداشته باشه؟!!
Fanboy Dream:d

سازنده DayZ

DayZ interview: full release, console discussions, horses and Rust • Interviews • PC • Eurogamer.net

تاییدیه DAYz برای 1 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هولی مادر آف گاد ! :|
هرچی از لانچ فاصله میگیریم روز به روز اتفاقات جالبتری میوفتن :دی !
ویرایش : فکر کنم یه چیزیو اشتباه فهمیدم :دی !‌

آخرین ویرایش:
[h=1]Microsoft scooping up Irrational Games and Sony Santa Monica[/h]
96709362557548259670.jpg

این سایت با توجه به توییت فیل اسپنسر این خبرو گذاشته
51837310672906185125.png

- - -ویرایش - - -

سازنده DayZ

به احتمال 99% تو E3 قراره شاهد سیل عرضه بازی های indie برای کنسول Xbox One باشیم
الان هیچی نمیگن تا اون موقع همه سوپرایز بشن:d

More unannounced Xbox One exclusives coming in 2014

Xbox One's 2014 exclusives list doesn't begin and end with Titanfall, Microsoft Studios corporate vice-president Phil Spencer has assured followers on Twitter - there are Other Things on the way, lurking in the periphery of our vision like... Hmm, what's the appropriate reference point? Something from Microsoft's back catalogue, I guess. OK: like a cloaked Elite waiting to pounce.

یعنی میشه Horizon 2 هم جزوشون باشه ؟! :bighug:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or