همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خوب دوستان اگر ایکس باکس وان دارین و یا می خواهین بخرین و جز کسانی هستین که دوست دارید هر چه سریع تر هم توی محیط اینترنت وان و لایو تایپ کنید به شخصه بهتون کیبورد logitech مدل mk220 رو پیشنهاد میدم!
این کیبورد هم دو عدد باتری دوراسل نیم قلمی و قلمی در خودش داره و یک موس وایرلس هم داره!
نیم قلمی ها برای کیبورد و قلمی ها برای موس!
دارای پورت usb هست!
خیلی کوچیک هستش و طول کیبورد 30 سانت و عرضشم 10 سانت و دارای وزنی300 گرمی هم هست!
استایل و رنگشم به خود ایکس باکس وان میاد!
پوشش وایرلس هم 2.4 دهم متره!
قیمتشم خیلی خوبه 80 تومان البته من پرس جو میکردم بعضی ها 5 تومن بیشتر هم روش میزاشتن!
این هم یک عکس که این کیبورد تو دستمه:
25809067066170594808.jpg

خوب دوستان اگر ایکس باکس وان دارین و یا می خواهین بخرین و جز کسانی هستین که دوست دارید هر چه سریع تر هم توی محیط اینترنت وان و لایو تایپ کنید به شخصه بهتون کیبورد logitech مدل mk220 رو پیشنهاد میدم!
این کیبورد هم دو عدد باتری دوراسل نیم قلمی و قلمی در خودش داره و یک موس وایرلس هم داره!
نیم قلمی ها برای کیبورد و قلمی ها برای موس!
دارای پورت usb هست!
خیلی کوچیک هستش و طول کیبورد 30 سانت و عرضشم 10 سانت و دارای وزنی300 گرمی هم هست!
استایل و رنگشم به خود ایکس باکس وان میاد!
پوشش وایرلس هم 2.4 دهم متره!
قیمتشم خیلی خوبه 80 تومان البته من پرس جو میکردم بعضی ها 5 تومن بیشتر هم روش میزاشتن!
این هم یک عکس که این کیبورد تو دستمه:
25809067066170594808.jpg

داداش ببخشید میشه کیبورد و موس به ایکس باکس وصل کرد و با کیبور و موس بازی کرد؟
خبر داری با ps4 میشه یا نه؟

دانلود بازیها

سلام من xbox one گرفتم اما به یه مشکل حاد برخورد کردم متاسفانه نمیتونم بازی کنم همیش میگخ بایدsign up بشم و قتی هم بشم میگه باید دانلود کنم هر کاری میکنم وصل نمیشه

سلام من xbox one گرفتم اما به یه مشکل حاد برخورد کردم متاسفانه نمیتونم بازی کنم همیش میگخ بایدsign up بشم و قتی هم بشم میگه باید دانلود کنم هر کاری میکنم وصل نمیشه

اول اینترنت قطع کن بعد بازی بکن

Sent from my HTC Butterfly using Tapatalk

گرافین سافت ویر SDK مخصوص ایجاد تکنیک Virtual Texturing رو به اسم Granite معرفی کرد که بر مبنای API DX 11.2 کار میکنه این شرکت قبلا دمویی رو برای مراسم معرفی tiled resources توسط مایکروسافت ساخته بود طبق گفته های مایکروسافت tiled resources اختصاص برای عرضه روی ویندوز 8.1 و Xbox one در نظر گرفته شده.
با معرفی این SDK جدید میشه انتظار داشت که سازنده ها بتونن قابلیت tiled resources به راحتی در بازیها اعمال کنن.

اطلاعات بیشتر:
http://graphinesoftware.com/ckfinder/userfiles/files/Graphine-Granite-Technical-Description.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=fltM-FK0-Vg

tiled resources یعنی چی؟؟؟میشه مسئله رو باز کنین یه کم ؟؟البته با ذکر مثال :d لطفا

مثلا یه تکسچر خیلی بزرگ رو در نظر بگیر که حجمش 8 یا 10 گیگابایت باشه این تکسچر باید روی حافظه کارت گرافیک مقیم بشه حالا با این روش میان تکسچرهای خیلی بزرگ رو به صورت کاشیهای (Tile) خیلی ریز در میارن با در کنار هم قرار دادن این کاشیها فقط اون قسمتی رو که احتیاج هست جلوی دید قرار بگیره رو منتقل میکنن به کش GPU اینطوری شما هیچ وقت متوجه نمیشی که داری فقط یک قسمت کوچیک از اون تکسچر رو میبینی در حالیکه کیفیت به اندازه همون تکسچر حجیم هست.در واقع این یک نوع ترفنده سخت افزاری و نرم افزاری خاص برای نمایش تکسچرهای حجیم توی یه حجم خیلی خیلی کوچیکی از حافظه هست.اون ویدئو رو ببینی بهتر متجه میشی.

آخرین ویرایش:
بچه ها دو تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید:x
1-چجوری میشه سیو بازی رو پاک کرد از رو داشبورد کنسول منظورمه.
2-وقتی بازی رو از رو هارد پاک کنیم اپدیت هم پاک میشه یا نه دیگه احتیجانی به اپدیت نیست موقع نصب دوباره بازیo:-)

مهدی جون دیگه خلاصه کن بگو همون مگا تکسچر بازیه rage :دی حالا پیشرفته تر یا هرچی :دی البته از نسل قبل هم مایکرو روی همین مسئله کار میکرده و تو یه مقاله هم خونده بودم که esrame برای چنین تکینکی فوق العادست .

شایعه شده مایکروسافت قراره فردا یه باندل از Titanfall معرفی کنه که بازی به صورت دیجیتالی قابل دانلود هست و قیمت هم همون 500 دلار. اگه همچین چیزی واقعیت داشته باشه فروش کنسول تو March به شکل خیلی خوبی بالا میره :دی به نظر من اینا که بازی رو انحصاری کردن، سود فروش بازی رو بدن EA و فروش کنسول رو ببرن بالا خیلی بهتر هست واسه مایکروسافت.

اتصال به اینترنت xbox1

لطفاً اول تو تنظیمات نتورک تنظیمات dns و از حالت اتوماتیک بزار رو دستی و این ip هارو ست کن 4.2.2.4 و اون یکی 8.8.8.8 دیگه تو اتصال به اینترنت مشکل نمیخوری و کلاً تو ساین این مشکل داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or