همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من یه دونه از اینا می خوام :((
یه تایتان فال به صورت دیجیتالی و یه گلد کارت هم تو باندل هست با همون قیمت 500$

18265676746302983858.jpg

"Microsoft today announced a special Titanfall Xbox One bundle, available from 13 March alongside Respawn's new multiplayer shooter. The special bundle was announced today by Yusuf Mehdi, Xbox's Chief Marketing and Strategy Officer, in an email to the press. The bundle contains the following:Download code for a digital copy of "Titanfall"
Standard Xbox One console and Kinect sensor
Standard Xbox One wireless controller
Standard Xbox One Chat Headset

One month Xbox Live Gold membership"
News: Titanfall Xbox One bundle details leak - price, contents and release date - Total Xbox.com

باندل Titnafall چند ساعت بعد از عرضه اومد تو صدر چارت کنسول های Amazon و Amazon UK :دی
جدا مایکرو با انحصاری کردن این بهترین تصمیمو گرفت و میتونه یه سری از گند کاریاشو درست کنه:d اینو هیلو میتونن وضع وانو خیلی بهتر کنن نه در حد PS4 ولی از این وضعی که الان داره بهتر

Microsoft's Xbox One is already winning awards for 2014. The console has been named a "Product of the Year" for 2014 in the Home Entertainment category of Product of the Year's annual awards. The Xbox One came out on top following a survey of more than 40,000 consumers conducted by market research firm TNS. It's not clear what other products the Xbox One beat out to claim the title or how the survey was structured
Here Are the 2014 Products of the Year | Adweek

امازون uk بخش بازی های ویدئویی
72348897074985819240.png

ps4 یه سقوط ازاد سنگین داشته به رده 16 نزول کرده:d تیتان مثل بمب اتم عمل میکنه
سیستم پارتی متحول شده و twich توی ابدیت 11 مارچ میاد معلومه نمی خواد خراب کنه افرین مایکرو

یکی بگه این کشورهای حاشیه خودمون تاریخ عرضه کنسول کی هست
مال مالزی و تایلند و تکیه هم بگین ممنون می شم..

امازون uk بخش بازی های ویدئویی
72348897074985819240.png

ps4 یه سقوط ازاد سنگین داشته به رده 16 نزول کرده:d تیتان مثل بمب اتم عمل میکنه
سیستم پارتی متحول شده و twich توی ابدیت 11 مارچ میاد معلومه نمی خواد خراب کنه افرین مایکرو

این سقوط ماله این هست که ملت چون احساس کردن PS4 تموم شده مجبور شدن برن XBOX ONE بخرن :d

آقا واسه این XBOX ریجن یک ترانس چند وات لازمه؟ من یه 200 واتش رو دارم ولی بعد مثلا 5-6 ساعت بتلفیلد بازی کردن به شدت داغ میکنه و یه بوی سوختگی میپیچه!

در ضمن من یه بار بدونه ترانس One رو زدم برق و بعد یه 20 ثانیه فیوز اتاق پرید و اداپتور ONE یه صدای تقی داد و خاموش شد، بعدش که اداپتور رو زدم ترانس دیگه روشن نشد ولی اداپتور رو که دوباره بدون ترانس زدم برق باز یه صدای تقی داد و روشن شد که بعدشم که زدم ترانس و XBOX روشن شد. خلاصه الان این اداپتور XBOX در چه وضعیه؟ احتمال داره خراب بشه؟

آقا واسه این XBOX ریجن یک ترانس چند وات لازمه؟ من یه 200 واتش رو دارم ولی بعد مثلا 5-6 ساعت بتلفیلد بازی کردن به شدت داغ میکنه و یه بوی سوختگی میپیچه!

در ضمن من یه بار بدونه ترانس One رو زدم برق و بعد یه 20 ثانیه فیوز اتاق پرید و اداپتور ONE یه صدای تقی داد و خاموش شد، بعدش که اداپتور رو زدم ترانس دیگه روشن نشد ولی اداپتور رو که دوباره بدون ترانس زدم برق باز یه صدای تقی داد و روشن شد که بعدشم که زدم ترانس و XBOX روشن شد. خلاصه الان این اداپتور XBOX در چه وضعیه؟ احتمال داره خراب بشه؟

200 وات خوب نیست اصلا
سه مدل 200-500-600 وجود داره که همون 500 خوبه و فکر کنم قیمتش هم حدودا 80-90 تومن باشه
200 واتش هم فکر کنم 40-50 تومنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or