همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بچه ها سلام
میخواستم ببینم امکانش هست اسم پروفال رو رو xbox one عوض کرد
چون من یوزرنیمم amirabedi هست اما وقتی sign in میکنه به اسم armen
sign in میکنه به نظرتون چرا اینجوریه:))

مشکل اینترنت

دوستان من اینترنت 8 مگ هایوب دارم، روی پی سی سرعتم حدود 700 کیلو بایت و پینگ هم با لندن حدود 200 یعنی از پیشگامان و مخابرات که قبلا داشتم خیلی بهتره، ولی روی کنسول سرعت خیلی پایین تر میاد مثلا موقع دانلود دمو فیفا یا آپدیت ها و وسط آنلاین بتل 4 هم بعضی وقتا یه دفعه خیلی داغون میشه...می خواستم ببینم هیچ کاری میشه کرد ؟ تنظیمات مودم رو میشه به قولی optimum کرد ؟

شما باید روی کنسول تو قسمت شبکه تنظیمات وایر لس dns پیدا کنی و از حالت اتوماتیک بزاری روی دستی و این ip ها رو ست کنی 4.2.2.4 , 8.8.8.8 دیگه قطع نمیشه. موفق باشی

سلامی دوباره مثل اینکه dfیه مقایسه بین نسخه های بازی striderکنسولهای نسل بعد انجام داده و نسخه xoneپیروز میدان بوده توی فریم ریت و بافت و :dhttp://aa
این کجاش بهتره فقط فریم ریبتش یه ذره بهتره اون لوله سمت چپ انگار لامپه
من ته دل ایکس باکس رو بیشتر دوس دارم ولی انگار این دفعه سونی بهتره من گزارشات و مقاله هایی خوندم که ایکس باکس حتی اگه بخواد فول اچ دی پخش کنه باید جزئیات رو کم کنه و اینکه esram گمجایش حجم اطلاعات رو حتی در حال حاضر نداره چه برسه به بعد
الان نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ولی خب انگار باید از ایکس باکس بگذرم چون از کسی که خریده بودش پرسیدم و اونم گفت برا هربازی باید ده گیگ اپدیت دان کنم که منم همچین اینترنتی ندارم و مسئله پخش ویدیو هم که برامم مهمه رو ps4 انجام میده ولی ایکسباکس رو نمیدونم

12288255504564144183.png

نمیدونم چه جوی علیه ایکس باکس توی این نسل مخصوصا توی این سایت به وجود اومده یه عده کمین کردن هرجا مقایسه این ٢تا کنسول دیدن بریزن ایکس باکسو بکوبن. آخه تو تاپیک خود ایکس باکس هم رحم نمیکنین. جالبه مد هم شده میان کامل از PS4 طرفداری میکنن آخرش میگن البته من خودم فن ایکس باکسم. دوست من کجا هر بازی ۱۰ گیگ دانلود داره؟ یعنی‌ شما با چندتا search فهمیدی esram گنجایش لازم رو نداره مایکرو با اون عظمتش قبل تولید انبوه نفهمید؟ صبر کنید حداقل یک سال بگذره بعد این حرفا رو بزنید. نظر همه محترمه ولی‌ خواهشأ این fanboy بازی‌های بچگونه رو تموم کنید

آخرین ویرایش:
نمیدونم چه جوی علیه ایکس باکس توی این نسل مخصوصا توی این سایت به وجود اومده یه عده کمین کردن هرجا مقایسه این ٢تا کنسول دیدن بریزن ایکس باکسو بکوبن. آخه تو تاپیک خود ایکس باکس هم رحم نمیکنین. جالبه مد هم شده میان کامل از PS4 طرفداری میکنن آخرش میگن البته من خودم فن ایکس باکسم. دوست من کجا هر بازی ۱۰ گیگ دانلود داره؟ یعنی‌ شما با چندتا search فهمیدی esram گنجایش لازم رو نداره مایکرو با اون عظمتش قبل تولید انبوه نفهمید؟ صبر کنید حداقل یک سال بگذره بعد این حرفا رو بزنید. نظر همه محترمه ولی‌ خواهشأ این fanboy بازی‌های بچگونه رو تموم کنید

من بهت حق میدم از بس فن های سونی ریختن اینور و اونور بی منظق تو سر مایکرو کوبیدن شما بخواین جلوی من جبهه بگیری ولی من جدا دنبال اینم که بهترین رو بخرم چون برا پول در اوردن پوستم کنده میشه
من فن نیستم چرا؟چون شما الان برو تو سونی سنتر ها بگو من عاشق سونیم همه وسایلم سونی هست بعد ببین 100 تومن بهت تخفیف میده یا نه؟نه نمیده پس فن بودن اشتباهه به نفع شرکته نه تو
من خودم طراحی ایکس باکس رو بیشتر دوس دارم ولی من با چند تا سرچ نگفتم esram گنجایش نداره خیلی تحقیق کردم
اون مسئله 10 گیگ رو هم توی انجمن یه سایت دیه یه نفر که فن ایکس باکس بود و ایکس باکس وان خریده بود گفت.گفتش برا دید ریسینگ و فورزا که خریدهبوده به ترتیب 13 و 10 گیگ دانلود داشته تا بازی کار کنه
حالا اگه شما اطلاعاتی داری به من بده من منتظرم خیلی هم منتظرم چون دلم میخواد کوانتوم بریک و خیلی چیزای دیگه رو بازی کنم

در اخر چون فن نیستم با دید منطقی اگه به عکس نگاه کنید کاملا معلومه که ایکس باکس بد اجراش کرده و البته نمیدونم و انگار طرف صبر کرده تا فریم ریت به 60 رسیده سریع شکار لحظه کرده
من دنبال واقعیتم برا همین میخوام بهترین رو پیدا کنم نه اونیکه احساسی باشه میخوام انتخابم منطقی باشه
بازم میگم شما اطلاعاتی داری بهمبده که من خیلی مشتاق شنیدنش هستم

30178966717063250088.jpg

پیامی که خود مایکروسافت به صورت مستفیم به بنده برای دریافت بتای اپدیت ماه مارچ داد!
94574771570851626038.jpg

بعد کد درون مسیج را در داخل use code به کار میبریم و بعد از آن یک app به اسم فوق (در عکس) در دستگاه ایکس باکس وان دانلود می شود!
41012230021045129115.jpg

بعد وقتی برنامه رو اجرا می کنید اگر سنتون رو زیر 18 زده باشید به شما می گوید که شما بچه اید و باید پروفایلتون ادولت باشد و می گوید برای اجرای بتای اپدیت هم باید یک پروفایل بزرگتر از خودتو بیاری ! (متولد 1996 به زودی ادولت میشم)

38050179157838671943.jpg

حال من یک پروفایلی که سوپر ادولت باشد با سن 100 سال را میسازم و با این پروفایل کبیرالسن انلاین می شویم!(گیمرپیکچرش که گویای سنشه)
71750767117923508191.jpg

حال وقتی برنامه را اجرا می کنید به شما می گوید که درخواست شما پذیرفته شده و تا 48 ساعت دیگر جوابتو با کله خواهیم داد ( که عکس فوق بعد این مدت است که جواب داده اند) و جواب را هم با کله در ظرف 24 ساعت دادند که جوابشم این بود در لیست کسانی که اپدیت را دریافت خواهند کرد قرار گرفته شده اید و اگر راضی به این اپدیت نیستید می توانید گزینه unregister رو بزنید و از برنامه بتا شوت شوید به بیرون و پی زندگی خود بروید!
ولی ما میگوییم کور خوانده ای و گزینه اکزایت را با کله میزنیم و میریم بیرون تا اطلاع ثانوی که دستگاه مورد اپدیت قرار بگیره!

این بود داستان دانلود بتای اپدیت ماه مارچ ایکس باکس وان به نقل از شایان!
این داستان ادامه خواهد داشت! :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or