همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بازی تاپیک نداره اینجا میزارم. گرافیک Kinect Sports Rivals به عنوان یه بازی کینکت واقعا عالیه.

en-MSUK-L-Xbox-One-Kinect-Sports-Rivals-5TW-00014-RM5-mnco.jpg

تصور یه Banjo یا Kameo با همین موتور گرافیکی و این سبک رنگ بندی واقعا لذت بخشه.
با اینکه کلا الان راجب کنسولای نسل بعد هیچ نظری ندارم(رو به ps4 ولی خیلی کم)قدر rare رو بدونید خیلی کمپانی خلاقیه!

2 - با صحبتی که دیشب با یکی از Agent های مایکروسافت داشتم گویا مایکرو داره روی این موضوع کار میکنه که دوباره IP ایران واسه خرید از Store باز بشه. ( اینو نمیدونم چقدر یارو درست گفته ولی اگه واقعا این اتفاق بیوفته خبر بسیار خوبیه )​

اينا كلا بيخود كردن بستن كه بخوان باز كنن ، منت هم ميزارن تاره !!
ميخواي بهشون پول هم بدي ناز ميكنن ، خيلي مسخرس مسائلى كه هيچ ربطي به هم ندارن رو با هم قاطي كردن و اين بلا رو سر ما آوردن !

2
2 - با صحبتی که دیشب با یکی از Agent های مایکروسافت داشتم گویا مایکرو داره روی این موضوع کار میکنه که دوباره IP ایران واسه خرید از Store باز بشه. ( اینو نمیدونم چقدر یارو درست گفته ولی اگه واقعا این اتفاق بیوفته خبر بسیار خوبیه )
این ایجنت های مایکروسافت خیلی خرن.:|
اینی هم که بت گفتن اشتباه هست مایکروسافت نمی تونه تغیر بده چون یه سری قوانین سیاسی بین کشور ما و آمریکا حاکمه و عمرا این وضع عوض شه:(

این ایجنت های مایکروسافت خیلی خرن.:|
اینی هم که بت گفتن اشتباه هست مایکروسافت نمی تونه تغیر بده چون یه سری قوانین سیاسی بین کشور ما و آمریکا حاکمه و عمرا این وضع عوض شه:(
بکننش مثل WP8 که قوانین کشورشون نقض نشه:d

سلام دوستان من تصمیم به خرید xbox on گرفتم چند تا سوال برام پیش اومده دوستان جواب بدن
برای انلاین بازی کردن حتما باید گلد باشیم اگر اره چه مزیت هایی داره .
این قابلیت های نفلیکلس و غیره تو ایران کار میکنه یعنی میشه استریم فیلم دید.
دستگاه قابلیت پخش فیلم و موزیک رو از طریق فلش یا دیویدی داره یا نه.
ممنون:">

سلام دوستان من تصمیم به خرید xbox on گرفتم چند تا سوال برام پیش اومده دوستان جواب بدن
برای انلاین بازی کردن حتما باید گلد باشیم اگر اره چه مزیت هایی داره .
این قابلیت های نفلیکلس و غیره تو ایران کار میکنه یعنی میشه استریم فیلم دید.
دستگاه قابلیت پخش فیلم و موزیک رو از طریق فلش یا دیویدی داره یا نه.
ممنون:">
سلام
اره حتما بايد گلد داشته باشي،براي بازي انلاين + استفاده از app ها و در اينده هم قراره دو بازي مجاني در ماه براي كاربراي گلد در لايو قرار بگيره
نه،البته فكر كنم بعضي app ها كار كنن ولي اونم سرعت بالايي لازم داره
از طريق فلش فعلا نداره و ممكنه در اينده با اپديت اضافه بشه ولي قابليت پخش DVD داره

اونایی که کنسول رو تهیه کردن میتونند بگند پشتِ کنسول خروجی صدای Optical داره یا نداره ؟ اصلا غیر از HDMI که فقط تصویر رو نمایش میده, چند تا پورت مخصوص صدا وجود داره ؟

2 تا خبر:
2 - با صحبتی که دیشب با یکی از Agent های مایکروسافت داشتم گویا مایکرو داره روی این موضوع کار میکنه که دوباره IP ایران واسه خرید از Store باز بشه. ( اینو نمیدونم چقدر یارو درست گفته ولی اگه واقعا این اتفاق بیوفته خبر بسیار خوبیه )

Agentها کارمند رسمی نیستن,افراد عادی مثل منو شما هستن که راهنمایی میکنن,اگر نتونستن مشکل شمارو حل کنن وصل میشین به پشتیبانی.پس دلتونو خوش نکنین,این قضیه هم مربوط به مسائل سیاسی میشه نه مایکروسافت.

Agentها کارمند رسمی نیستن,افراد عادی مثل منو شما هستن که راهنمایی میکنن,اگر نتونستن مشکل شمارو حل کنن وصل میشین به پشتیبانی.پس دلتونو خوش نکنین,این قضیه هم مربوط به مسائل سیاسی میشه نه مایکروسافت.

Agent ها کارمند مایکروسافت هستن اونایی که شما میگی افراد دیگری هستن که با Agent ها فرق میکنند.

اون هایی که شما میگی کارمند نیست سفرا یا به قولی Ambassador های مایکروسافت هستن که کاربران معمولی ان

منم همینو دارم میگم کلا واسه پاسخگویی به کاربران دو گروه وجود دارد:

گروه اول Ambassador ها که در واقع افراد معمولی هستن
گروه دوم Agent ها که کارمند مایکروسافت هستند و حقوق می گیرند.

من همیشه با گروه دوم صحبت میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or