همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

البته هنوز نظر من اینه که سیستم عامل هنوز optimize نشده اینا هم همش حرفه لازم به ذکر با اینکه اوایل نسل بود و xoneمشکلات نرم افزاری و دوکیت داشت forza 5داشت روی 1080 و 60 فریم اجرا میشد در ضمن نه اینکه همه بازیهای ps4 روی 1080و 60 فریمه;)
خب این خودش دو نکته رو شامل میشه!:d من خیلی تو بحث با دوستان سونی فن شرکت نمیکنم اما بدونید که این یارو هم نگفته اصلا نمیشه گفته طول میکشه و خب این همش برمیگرده به بهینه سازی مایکروسافت چون مثلا سازنده مولتی پلتفرم X نمیخواد وقت بزاره با کنسول ور بره بازی رو میسازه یه کمی هم فشار میاره شد شد نشد ولش میکنه میشه قضیه PS3 که بعضی از بازی هاش حتی آبجکت ها لود نمیشدن!
مثل اینکه یه آپدیت داشبورد تپل هم در راه توی ماه مارچ 2 ماه دیگه...(دنبال نکته دوم توی قسمت بالا نگردین یادم رفته:d)

سلام دوستان من چهارتومن بودجه دارم که البته پول تی وی رو کم کنیم میمونه سه تومن.حالا بین خرید کنسول و پی سی موندم شماکدومو پیشنهاد میدین؟واسه کنسول هرچهارپنج ماه میتونم یه بازی بگیرم.میشه بااین وضعیت باکنسول سرکرد؟

سلام دوستان من چهارتومن بودجه دارم که البته پول تی وی رو کم کنیم میمونه سه تومن.حالا بین خرید کنسول و پی سی موندم شماکدومو پیشنهاد میدین؟واسه کنسول هرچهارپنج ماه میتونم یه بازی بگیرم.میشه بااین وضعیت باکنسول سرکرد؟

دوست عزیز با 3 تومن شما میتونی یک pc خیلی معمولی البته مسلما بهتر از نسل بعد جمع کنی ولی اینو بدون تفاوتش انچنان نیست. اگر خواستی میتونم کمکت کنم چه نوع سیستمی ببندی تا بهترین performance بگیری , با 1 تومن هم نمیتونی تاویزیونی خوبی بگیری که RESPONSE TIME حداقل 2 میل ثانیه که لگ تصویری نداشته باشه بگیری پس پیشنهاد میشه حتما از مانیتور استفاده کنی چون برای گیمینگ خیلی بهتر و اذیتت نمیکنه و قیمتش کمتر از 1 تومن در میاد من اگه جای شما باشم یا 2 تومن پول میزارم رو بودجم بهترین pc جمع میکنم با بهترین کارت گرافیک (gtx 780 ti) بهترین مادربورد سی پی یو و... یا xbox one میگیرم با 2 3 تا بازی و یک مانیتور گیمینگ عالی.
من پیشنهادم با دومی هست.

شایعات زیاد شده احتمال عرضه کنسول بدون کینکت با قیمت 400 دلار با این رنگ شدید استقبال میشه:d
50916301753938051210.jpg

اسکین برای گیم پد نگیر چون روند دکمه زدن رو برات سخت میکنه
اول خودم همین فکرو کردم ولی نقداشو که خوندم همه راضی بودن.خود امازون هم کیفیشتو گارانتی کرده:d
قیمتشم به خاطر سال نو شده 9$ (21$ تخفیف خورده:d ).

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or