والا من که ته دلم میخوام 1080 60 باشه اما این جور که معلومه(و از نسخه آلفا معلومه)720 60 میشهبچه ها یعنی وان دووم میاره تا ته این نسلو یا نه جدا همه امیدمون شده همون تایتان فال اگه این رو 59 لاک هم باشه وان رو له میکنه![]()
والا من که ته دلم میخوام 1080 60 باشه اما این جور که معلومه(و از نسخه آلفا معلومه)720 60 میشهبچه ها یعنی وان دووم میاره تا ته این نسلو یا نه جدا همه امیدمون شده همون تایتان فال اگه این رو 59 لاک هم باشه وان رو له میکنه![]()
کلی وقت رو این بازی میخوایم بزاریم کاش 720 نباشهوالا من که ته دلم میخوام 1080 60 باشه اما این جور که معلومه(و از نسخه آلفا معلومه)720 60 میشه

یحتمل 720 نیست حالا به قول دوستمون ممکنه فریم رو 60 نباشه ولی خوب رو سی قفل میشهکلی وقت رو این بازی میخوایم بزاریم کاش 720 نباشه![]()
فكر نكنم امكان داشته باشه:d (اگر بخوان حتما ٦٠ فريم باشه) چون ١٢ تا پلير + AI بازي (٥٠ تا بودن؟) خيلي سخته ٦٠ فريم ثابت باشه.کلی وقت رو این بازی میخوایم بزاریم کاش 720 نباشه![]()
Respawn هدف اولش 60 فریمه بعد چیزای دیگه...حاضرن 540p بازی رو درست کنن ولی 60 فریم باشه!یحتمل 720 نیست حالا به قول دوستمون ممکنه فریم رو 60 نباشه ولی خوب رو سی قفل میشه
هنوز امید دارم بالاتر باشه!! (1% یه وقت دیدی شد یهو!:d)فكر نكنم امكان داشته باشه:d(اگر بخوان حتما ٦٠ فريم باشه) چون ١٢ تا پلير + AI بازي (٥٠ تا بودن؟) خيلي سخته ٦٠ فريم ثابت باشه.
یوبی که گفته بود پویا ترین نسخه مال وان هست چی شد ناگهانی؟:d