همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بچه ها یعنی وان دووم میاره تا ته این نسلو یا نه جدا همه امیدمون شده همون تایتان فال اگه این رو 59 لاک هم باشه وان رو له میکنه:(
والا من که ته دلم میخوام 1080 60 باشه اما این جور که معلومه(و از نسخه آلفا معلومه)720 60 میشه

یحتمل 720 نیست حالا به قول دوستمون ممکنه فریم رو 60 نباشه ولی خوب رو سی قفل میشه
Respawn هدف اولش 60 فریمه بعد چیزای دیگه...حاضرن 540p بازی رو درست کنن ولی 60 فریم باشه!
فكر نكنم امكان داشته باشه
:d
(اگر بخوان حتما ٦٠ فريم باشه) چون ١٢ تا پلير + AI بازي (٥٠ تا بودن؟) خيلي سخته ٦٠ فريم ثابت باشه.
هنوز امید دارم بالاتر باشه!! (1% یه وقت دیدی شد یهو!:d)

دوستان وقتی وان رو روشن میکنی مثل 360 صدا میده؟! (همون صدایی که اول کار داره...دینگ:d)
چون صداش خوبه ولی نصفِ شبا دنگُ فنگی داره نمیشه با خیالِ راحت روشنش کرد!:d
بعد دستگاه چند ساعت روشن باشه داغ میشه یا اصن داغ نمیشه و فنش بصورتِ خودجوش کار میکنه؟!

هنوز نمی دونم اونایی که دنبال قدرت سخت افزاری هستن چرا نمیرن ps4 بخرن هم خودشون رو راحت کنن هم ما رو؟ :d واقعا نمی دونم!
خوب منی که استودیوهای مایکرو رو بیشتر دوست دارم به خاطر اوا می خوام کنسولش رو بخرم، مخصوصا این نسل که شروعشون هم عالی بوده و معلومه کمبوده بازی نخواهد داشت. واسمم هم مهم نیست تا آخر نسل همه بازی ها رو وان 720 اجرا بشن

جان من چرا مردم فکر میکنن ایکس باکس وان باید گرافیکش از پلی استیشن 4 بالاتر باشه اقای من دل من ایکس باکس وان بیشتر تمرکزش بر روی رابط کاربری و بخش انلاین و سرگرمی اجتماعی هستش
پلی استیشن 4 هم فقط گرافیک داره اگر اینقدر از گرافیک خوشتون میاد برین پلی استیشن 4 و بالاخره کم تو این تاپیک اسپم بدید!
هر کنسول که نمی تونه کپی برداری از کنسول دیگری باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or