HOSΣIN
کاربر سایت
کمی عجیبه ؟
عجیب نیست؟ جایی که بازیی متای 60ـی هست و 80ـی نیست!؟
کمی عجیبه ؟
خدایی watch dogs عالیه. من خوارکم اینجور بازی هاست:d HALO هم هنوز چیزی ازش نیومده بیرون.وای بر ماHalo 42.95% اما Watch Dogs 44.23%
![]()

بله تنها تفاوتشون در پاور بریک هست.تفاوت و برتری نسبت به هم ندارند.فعلا که لوازم جانبیشون تو بازار پیدا نمیشه اما تا چند ماه دیگه کم کم لوازم جانبیشون میاد و میشه پاور بریک مجزا تهیه کرد.
دوست عزیز پاور بریک 360 بهش نمیخوره ؟ چون در ظاهر خیلی شبیه هستن ! حدودا میدونید قیمتش چقدره وقتی که بیاد، اگه فرضا از 100 تومن گرون تر باشه شاید صرف به این باشه که بیشتر پول داد یه دفعه ریجن 2 خرید...البته وقتی که برسه
سلام میبخشید اینجا میپرسم
من میخوام با وایمکس ایرانسل به صورت وایرلس وصل شم به لایو پسورد که میزنم این ارورو میده کسی میتونه راهنمای کنه مشکل از کجاست؟
CANT CONNECT TO YOR DHCP SERVER
مشخصات DNS server دستي وارد كنمودم رو خاموش روشن کن اگه درست نشد بعد 2 3 ساعتی تست کن
نه احتمالا فقط اداپتور كنسول سوخته،من روي Xbox 360 همين مشكل برام پيش اومد و با يك اداپتور جديد مشكل حل شدسلام من xbox one دارم كه همون شب اول سوخت بخاطر ترانس مي فرمايند بوردش سوخته بنظر شما درست ميشه
سلامسلام
آقا ما دستگاهمون 110V بود زدیم به برق به علت بی توجهی و احساس میکنم ادابتور سوخت فقط میخواستم ببینم ایا تعمیر میشه یا نه در کل چه باید کرد. گندش بزنن PS4 هم همینجوره اینا چه ریجنی هستن که اینجورین؟