همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام به دوستان من و یک رفیق دیگم به اسم امیر (flame zemun) دیروز خواستیم اپدیت جدید battlefield 4 رو بزنیم gueued هی می شد ماله بنده 98% بود و دم به دقیقه هی queued می شد واسه ایشون هم هی همین عمل پیش میومد راه حلی چیزی سراغ ندارین!
من اینترنتم 256 پارس انلاینه باید حدااقل سرعتم چقدر باشه (چونکه اصلا پارتی ساپورت نمیکنه و ارور میده)

بله تنها تفاوتشون در پاور بریک هست.تفاوت و برتری نسبت به هم ندارند.فعلا که لوازم جانبیشون تو بازار پیدا نمیشه اما تا چند ماه دیگه کم کم لوازم جانبیشون میاد و میشه پاور بریک مجزا تهیه کرد.

دوست عزیز پاور بریک 360 بهش نمیخوره ؟ چون در ظاهر خیلی شبیه هستن ! حدودا میدونید قیمتش چقدره وقتی که بیاد، اگه فرضا از 100 تومن گرون تر باشه شاید صرف به این باشه که بیشتر پول داد یه دفعه ریجن 2 خرید...البته وقتی که برسه

دوست عزیز پاور بریک 360 بهش نمیخوره ؟ چون در ظاهر خیلی شبیه هستن ! حدودا میدونید قیمتش چقدره وقتی که بیاد، اگه فرضا از 100 تومن گرون تر باشه شاید صرف به این باشه که بیشتر پول داد یه دفعه ریجن 2 خرید...البته وقتی که برسه

نه نمیخورن به هم

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

سلام میبخشید اینجا میپرسم
من میخوام با وایمکس ایرانسل به صورت وایرلس وصل شم به لایو پسورد که میزنم این ارورو میده کسی میتونه راهنمای کنه مشکل از کجاست؟
CANT CONNECT TO YOR DHCP SERVER

آخرین ویرایش:
رییس بخش سرگرمی و مدیای ماکروسافت، یعنی آقای Blair Westlake استعفا داد! در نامه استغفاش هم گفته کاملا برای من روشن شده که این سازمان (نام ماکروسافت رو نمی‌بره) دیگه در جهتی که مناسب توانایی و مهارت من باشه حرکت نمیکنه. لذا تصمیم به ترک این مجمعه گرفتم.

سلام میبخشید اینجا میپرسم
من میخوام با وایمکس ایرانسل به صورت وایرلس وصل شم به لایو پسورد که میزنم این ارورو میده کسی میتونه راهنمای کنه مشکل از کجاست؟
CANT CONNECT TO YOR DHCP SERVER

مودم رو خاموش روشن کن اگه درست نشد بعد 2 3 ساعتی تست کن

سلام
آقا ما دستگاهمون 110V بود زدیم به برق به علت بی توجهی و احساس میکنم ادابتور سوخت فقط میخواستم ببینم ایا تعمیر میشه یا نه در کل چه باید کرد. گندش بزنن PS4 هم همینجوره اینا چه ریجنی هستن که اینجورین؟

سلام
آقا ما دستگاهمون 110V بود زدیم به برق به علت بی توجهی و احساس میکنم ادابتور سوخت فقط میخواستم ببینم ایا تعمیر میشه یا نه در کل چه باید کرد. گندش بزنن PS4 هم همینجوره اینا چه ریجنی هستن که اینجورین؟
سلام
فكر نكنم تعمير بشه،بايد يك اداپتور جديد بخري،PS4 اينجوري نيست،ريجن 1 يا امريكا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or