همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستانی که وان دارن میتونن من راهنمایی کنند که اطلاعات غلط به کسی ندم!جریان از این قراره من شنیده بودم بازی باید اول نصب بشه حالا برایه نصب باید حتمی به اینترنت وصل باشید اگر وصل نباشید بازی نصب نمیشه؟من یکی از دلایل نخریدن وان همین موضوع بود فرض کنید من هیچ اینترنتی ندارم دستگاه باز میکنم که بازی کنم اول باید اپدیت کرد که شنیدم میشه مثلا با پیسی دانلود کرد ریخت رو فلش افلاین اپدیت کرد دستگاه.تا اینجا اوکی!حالا میخوام بازی نصب کنم افلاین وبازی کنم ایا امکانش هست؟

دوستانی که وان دارن میتونن من راهنمایی کنند که اطلاعات غلط به کسی ندم!جریان از این قراره من شنیده بودم بازی باید اول نصب بشه حالا برایه نصب باید حتمی به اینترنت وصل باشید اگر وصل نباشید بازی نصب نمیشه؟من یکی از دلایل نخریدن وان همین موضوع بود فرض کنید من هیچ اینترنتی ندارم دستگاه باز میکنم که بازی کنم اول باید اپدیت کرد که شنیدم میشه مثلا با پیسی دانلود کرد ریخت رو فلش افلاین اپدیت کرد دستگاه.تا اینجا اوکی!حالا میخوام بازی نصب کنم افلاین وبازی کنم ایا امکانش هست؟
بازي هارو ميشه افلاين هم نصب كرد و نيازي به اينترنت و وصل شدن به لايو نيست

پس بهرام جان شما تایید میکنید من دستگاه بخرم هیچ اینترنتیم نداشته باشم میتونم مثله پلی۴ باهاش افلاین بازی کنم؟
من بازی ryse به صورت آفلاین نصب کردم.شما هم میتونی مثل PS4 به صورت افلاین بازی کنی
تو سایت OXM هم توضیح داده که اگر بازی نصب نشد به صورت افلاین نصبش کنید که اینم خودش این موضوع تایید میکنه:News: What to do if your Xbox One games won't install - Microsoft details possible fix - Total Xbox.com

من بازی ryse به صورت آفلاین نصب کردم.شما هم میتونی مثل PS4 به صورت افلاین بازی کنیتو سایت OXM هم توضیح داده که اگر بازی نصب نشد به صورت افلاین نصبش کنید که اینم خودش این موضوع تایید میکنه:News: What to do if your Xbox One games won't install - Microsoft details possible fix - Total Xbox.com
حرفه خودت برام سنده وقتی میگی میشه پس میشه.حقیقتش داشتم اطلاعاته غلط میدادم الان میرم اصلاحش میکنم اخه شنیده بودم برا نصب احتیاج به اینترنت داره برایه همین پرسیدم.البته فکر کنم تنها استثنا بازی فورزا۵ باشه که میگن چون عجله ای شده برایه بازی باید قسمتی از بازی که ۷گیگه حتمی دانلود کنی درسته؟به هر حال خبر خوشحال کننده ای برام بود چون میتونم منم لذت ببرم از این کنسول. ممنون از جوابت

میخواستم یه سوال از بچه هایی که Xone گرفتن بکنم.
میدونم که نود درصد فروش بالاتر X360 توی سالهای اول در ایران فقط بخاطر کرک شده بودنش بود (و Tendency بالای ایرانی ها برای لاشخوری) ولی حالا که Deck سونی و مایکروسافت از اول چیده شده و همه چیز حدودا یکسانه دو تا سوال واسم پیش میاد:
1-اینکه کنسول مایکروسافت چقدر تو ایران طرفدار داره؟
2-دلیل اینکه کنسول مایکروسافت رو به کنسول سونی ترجیح دادید چی بود؟

آخرین ویرایش:
میخواستم یه سوال از بچه هایی که Xone گرفتن بکنم.
میدونم که نود درصد فروش بالاتر X360 توی سالهای اول فقط بخاطر کرک شده بودنش بود (و Tendency بالای ایرانی ها برای لاشخوری) ولی حالا که Deck سونی و مایکروسافت از اول چیده شده و همه چیز حدودا یکسانه دو تا سوال واسم پیش میاد:
1-اینکه کنسول مایکروسافت چقدر تو ایران طرفدار داره؟
2-دلیل اینکه کنسول مایکروسافت رو به کنسول سونی ترجیح دادید چی بود؟
اول از همه من خودم فعلا کنسول رو ندارم. ولی برای سوال اولت کنسول ماکروسافت طرفدار های زیادی داره ولی در مقابل با رقیبش کمتر شدند. یه جورایی خیلی ها رو اوایل نا امید کرد و حتی عصبانی. مصاحبه یdon mattrick که گفت کسی netنداره میتونه بره همونxbox 360بازی کنه. که بازخوزد خیلی بدی داشت و رقیب هم نهایت استفاده رو کرد. ولی کم کم داره آروم میشه.
برای سوال دوم: شبکه ی آنلاین xbox liveکه خودش رو از رقبا یه قدم جلوتر انداخته و موارد سرگرمی که داره. خیلی ها اینجا مثل خودم کشته مرده ی بازی عمو سم لیک
:x هستیم. خیلی ها نمیتونن forza وhorizon 2 رو ول کنن. خیلی ها نمیتونن halo5 رو ول کنن. خیلی ها نمیتونن از دسته دور بشن. و همونطور پلیر های رقیب هم بازی های ناتی داگ و سانتا و غیره. و البته ماکروساف جدیدا خیلی داره روی انحصاری پز میده و فکر کنم برنامه هایی داره .

اگه تمام بازی های لیست سال 2014 عرضه بشن X1 میتونه رکورد جدید تو عرضه بازی های انحصاری با کیفیت (؟) در طول 1 سال از خودش به جای بزاره!
Titanfall
Halo 5
Quantum Break
Project Spark
Fantasia: Music Evolved
Fable Legends
Sunset Overdrive
Kinect Sport Rivals
D4

آخرین ویرایش:
اگه تمام بازی های لیست سال 2014 عرضه بشن X1 میتونه رکورد جدید تو عرضه بازی های انحصاری با کیفیت (؟) در طول 1 سال از خودش به جای بزاره!
Titanfall
Halo 5
Quantum Break
Project Spark
Fable Legends
Kinect Sport Rivals
D4
من که فقط به 3 تای اولی امید دارم. بقیه به نظرم دیگه بهترینشون بتونه متای 82-83 بیاره :d
در ضمن sunset overdrive رو جا انداختی.

من که فقط به 3 تای اولی امید دارم. بقیه به نظرم دیگه بهترینشون بتونه متای 82-83 بیاره :d
در ضمن sunset overdrive رو جا انداختی.
Project Spark که به نظر یه عنوان عالی میاد ولی وضعیت Fable Legends زیاد مشخص نیست. Sunset هم یادم رفت از بس بازی زیاد بود :دی البته Fantasia هم هست و احتمالا یکی دو بازی هم توی E3 امسال معرفی میشه.

Titanfall
Halo 5
Quantum Break
Project Spark
Fable Legends
Kinect Sport Rivals
D4
Quantum Break به احتمال زیاد برای اوایل 2015هست. به نظرم نباید عجله داشته باشن. کاملا باید روی بازی کار کنن. و بتونه سربلند بیرون بیاد. متای بالای 90:d

Project Spark که به نظر یه عنوان عالی میاد ولی وضعیت Fable Legends زیاد مشخص نیست. Sunset هم یادم رفت از بس بازی زیاد بود :دی البته Fantasia هم هست و احتمالا یکی دو بازی هم توی E3 امسال معرفی میشه.
project spark رو من کلا نفهمیدم چیه . با توجه به چند تا پستی که تو تاپیکش هست بیشتر بهش می خوره شبیه انجین ساخت بازی باشه تا خود بازی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or