همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بی زحمت ببین جایی از جعبت لوگو ی کره زمینی چیزی پیدا میکنی که نوشته باشه ریجن 2 یا پال، اصن از کجا فمیدی ریجن 2 هست دستگات ؟

از اونجا که کنسول رو پلمب تحویل گرفتم و پاور برقش 220 بود:d ( کنسولهای ریجن 1 برقش 110 هست ) الان سرکارم عصری برم خونه چک میکنم میام همین جا میگم

از اونجا که کنسول رو پلمب تحویل گرفتم و پاور برقش 220 بود:d ( کنسولهای ریجن 1 برقش 110 هست ) الان سرکارم عصری برم خونه چک میکنم میام همین جا میگم

دستت درد نکنه، خطرناکه که اینجوری تحویل گرفتی 110 بود چی:d من اعصابه این ریسکارو ندارم اصن:d

News: Skyrim Xbox One listed, Bethesda teases "special announcement" - Total Xbox.com
تو سایت Bethesdaکنسول XBOX ONE و PS4 به لیست پلتفرم های بازی اضافه کردن.البته ممکنه اشتباه باشه باید صبر کرد تا خود Bethesda تایید کنه که بازی برای کنسول های نسل بعد میاد یا نه:d
[h=2]All eyes on 12th January[/h]
...........................................................

یک خبر خوب دیگه:d
Alien: Isolation runs in 1080p on Xbox One and PlayStation 4

بازی alien: isolation به صورت 1080p روی کنسول xbox one اجرا میشه همین نشون میده بازی های موج دوم روی دو تا کنسول احتمالا از لحاط کیفیت برابرن

................................................................
Microsoft talks Xbox One OS update plans - expect changes "pretty quickly"

Microsoft's Marc Whitten has discussed plans for Xbox One updates, including party app changes and Twitch broadcasting

.................................................................

WWE Network coming to consoles & mobile next month, offering PPVs & more

WWE Network has been announced for PlayStation and Xbox consoles. Starting next month, the service will offer a “24/7″ streaming service, bringing live wrestling pay-per-views, weekly shows and more to PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One over time.

.............................................................
در ادامه خبر های خوب قبلی:Xbox 360 Pizza Hut app made $1 million in just four months

1میلیون دلار به خاطر فروش پیتزا روی xbox 360 پول در آوردن.احتمالا به زودی برای XBOX ONE هم عرضه میشه :d

آخرین ویرایش:
این طرح روی جلد بازی جدید کمپانی 2k
image_38214_460.jpg

آخرین ویرایش:
بچه ها من dead rising رو گذاشتم داخل کنسول نوشته داره نصب می شه اما خیلی سرعتش پایینه 20 دقیقه گذاشته 1% نصب کرده چرا اینجوریه این ؟!

دستت درد نکنه ، اونوقت کجاش اینو نوشته بود دقیقا؟ رو خوده کنسول نوشته یا رو جعبش؟ اگه رو کنسول نوشته یه زحمت بکش ببین رو جعبشم جایی چیزی نوشته

بهرام جان عکس گذاشتن و روی جعبه ی کنسول بود. پس همه ی ریجن هارو روی جعبه ی کنسول می نویسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or